Si eu m-am cam plictisit de Seasons si de Ultimate Team si am trecut la 2 vs 2 unranked, asa de distractie.
Printable View
Si eu m-am cam plictisit de Seasons si de Ultimate Team si am trecut la 2 vs 2 unranked, asa de distractie.
ala ce mai e?
Salutare am o observat o schema cum poti sa faci coins usor putin mai complicata dar avantajoasa cumperi jucatori RM cu formatie 4-3-3 si cauti carduri RM>RW la preturi mici gen 300-600 coins cauti ca altfel nu gasesti decat 1000+. De exemplu l-am luat pe Farfan cu 4600 + card RM>RW 600 = 5200 si se da pe 7500+ pana in 8000 chiar ideea e sa sti sa il vinzi cel mai profitabil am observat ca se vinde asa il luam exemplu pe Farfan el se vinde undeva 7500 maxim 8000 punem un start price de 6800 sau 7000 sa fie atragator si pe urma un buynou mai mare decat media cu care se vinde gen 8300-8500, 9000 chiar ideea e sa punem minim 12 hours. Am observat ca daca pui un start price mai mic si un buynow mai mare ei o sa faca un bid war pe jucator si cand ajung la limita aia unu dintre ei o sa dea buynow din orgoliu cred sa nu piarda licitatia asa am facut si cu Ashley Cole l-am luat cu 17500 si l-am dat in 19000 am zis macar sa imi scot comisionu de la EA. Bafta....
@adibose Cate 2 useri in fiecare echipa, dar nu sub forma de Virtual Pro...
http://youtu.be/7k9wqR4qUPc
Nici voua nu va merge webapp-ul? Adica nimic de la EA?
La mine merge webapp-ul.
Mie de ieri nu mi se conecteaza la EA: Oops! Google Chrome could not connect to www.ea.com
Nici mie nu-mi mergea azi noapte acasa. Dar azi la servici a mers toata ziua.
Sa imi explice si mie cineva faza cu antrenorii :)) deci daca imi iau 50 de antrenori cu 3% la contracts imi va creste contractul de 28 cu 150%?:)) Si unde tin acesti antrenori? Pur si simplu in club?
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
Nu se contabilizeaza mai mult de 50%. Antrenori trebuie sa fie pur si simplu in club.
Ce tampiti astia de la EA :) in UT Single Player Tournament, daca incerci sa parcurgi Skill Game-ul de la inceputul partidei, si il termini...etc dupa inceperea meciului la 10 sec. de deconecteaza de la server, te scoate din UT samd..cand intri vezi ca ai pierdut meciul si binenteles cate un contract pe cap de alergator.. =D>
Nu este doar in UT. Oriunde ai la inceput de meci skill game, daca nu intri in meci cat mai repede(fara sa pierzi timpul cu skillurile), se deconecteaza de la EA Server. La UT se observa mai repede pentru ca nu poti juca Ultimate Team daca nu esti conectat.
Acasa tot nu-mi functioneaza webapp.
Attachment 187601
Attachment 187602
Attachment 187603
Attachment 187604
Attachment 187605
Foarte ciudat. La servici functioneaza siteul... (http://www.ea.com/intl/football/logi...-ultimate-team)
si mie imi merge la munca. sunt pe RDS. acasa nu am incercat nici azi nici ieri
apropo, in lista de jucatori, unii au un glowing effect care trece din cand in cand pe card. Sunt cumva rare items? Si are si alta culoare cartonul, este maro in loc de gri.
Ex mai jos la Dowes.
are vreo valoare in plus prin faptul ca este rare? Am incercat sa-l vand in repetate randuri si cu toata raritatea lui nu s-a dat nici pe pretul minim de coins :))
am gasit un articol care aduce o clarificare, insa doar despre asta este vorba?
http://www.fifauteam.com/fifa-13-ult...k-sell-values/
Am vazut ca si IF au o valoare diferita la quicksell