Eu am la trading -235k...deci sunt praf la acest capitol .
Tocmai ce am cumparat un jumbo pack si n.a picat nimic bun .
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
Eu am la trading -235k...deci sunt praf la acest capitol .
Tocmai ce am cumparat un jumbo pack si n.a picat nimic bun .
Joc 4-3-3 si ii am mijlocasi pe yaya toure, santi cazorla si luis suarez , LW este nani iar RW wallcot. Daca il iau pe falcao va scadea mult chemistry?
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
eu am trading -700.000 deci la mine nici atat nu se pune problema!joc foarte multe meciuri am aproape 700 meciuri in UT
Decat sa il pui pe falcao acolo mai bine incerci prima data pe balotelli,torres,aguero unu din astia 3,dar mai bine iti recomand pe balotelli sau torres iti trebe unu cat de cat sa fie inalt daca joci 4-3-3 adic ataci pe flancuri
L-am luat pe Falcao si a meritat. Un super jucator ce isi merita overall-ul. Lovituri de cap miraculoase si executii spectaculoase.
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
Tocmai ce am terminat echipa de baza,BPL+LIGA BBVA,poate o sa mai fac modificari..
SERVER | EA SPORTS Football
Si a doua echipa ce o folosesc pentru a-mi odihni unii jucatori din echipa de baza..
Pareri?
---------- Post added 13-01-2013 at 09:58 PM ----------
Voiam sa incerc formatia 4-1-2-1-2,asa ca am creat si a 3-a echipa..:)
Da ai avut ceva coinsuri nu gluma
Am avut,inca mai am...:D
O intrebare: si voua va merge in meniul din UT lagguit? Adica, se incarca sigla EA de jos o gramada pana imi arata ceva cand dau la cautare, sau cand vreau sa fac o manevra in UT... tot incarca si incarca si dureaza cateva secunde pana face procedura.
Mie nu mai imi merge de aseara fifa 13 online.Imi zice ceva de genul : sony entertainment network under maintenance.Imi zice cineva ce este de facut?Sunt 24 de ore de la acest mesaj.
PSN e in mentenanta pana pe la 12 noaptea... nu te poti loga la cont, deci nu poti juca online niciun joc.
Am inteles.mersi mult,am cautat pe google intre timp si am vazut ca ceva de genul:
In order to continue to deliver you the best online games experience, we will be performing maintenance to upgrade the software for the PlayStation Store on Thursday, January 17th. This maintenance will start at approximately 8:00 am PDT (9:00am MDT / 10:00am CDT /11:00am EDT) and end around 9:00pm PDT (10:00pm MDT / 11:00pm CDT / 12:00am EDT) Friday January 18th.
Cred ca dupa calculele mele inseamna vreo 6 dimineata.
S-a mai intamplat cuiva sa i se blocheze consola dupa fiecare meci in *** divisions single player?Mie mi se blocheaza dupa fiecare meci ce-l termin,in divizia 3,mai nou iar au revenit problemele cu serverele in seasons din cate vad pe FB,deja a trecut aproape o jumatate de an de la lansare si tot nu le-au facut sa functioneze....oare merita sa-l mai cumparam la lansare sau cel mai bine este sa asteptam pana de sarbatori cand este mai ieftina teapa marca EA.
Fifa-i ca un meniu complet de McDonalds/KFC: Stii ca e poison dar mananci in draci.
Am si eu o intrebare : Din ce cauza au crescut preturile la contracte ?
Pentru ca odata cu aparatia jucatorilor TOTY in pack-uri preturile au scazut foarte mult(contracte,fitness,jucatori),cum foarte rar se intampla,de aceea daca iti vindeai echipa inainte ca piata sa scada si o cumparai cand au aparut jucatorii din echipa anului in pack-uri faceai profit destul de mare..Daca cumparai atunci contracte cu 150,acum le vindeai lejer cu 250,faceai asta cu 60 de contracte,6000 de coins...;)
Am cumparat pe atunci 40 squad fitness cu 1200,le-am vandut saptamana asta cu 2000,fiecare..era un mod usor de a face coins,nu foarte profitabil,dar totusi...
La fel si cu jucatorii..
Pretul minim la un contract de 28 este de 500-600 coins iar cele de 13 sunt intre 250-350 coins .
Mi-am vandut si eu echipa inainte si am economisit ceva coins dupa.ce mi-am recumparat-o . :D
Parca sunt din ce in ce mai dese...
Attachment 186943