ce s-a intamplat cu serverele de la fifa? le-au spart astia iar? nu ma lasa sa ma loghez si nici pe forum nu ma lasa sa intru, da eroare)
ce s-a intamplat cu serverele de la fifa? le-au spart astia iar? nu ma lasa sa ma loghez si nici pe forum nu ma lasa sa intru, da eroare)
nici la mine nu merge.
aseara au anuntat pe twitter
"EA SPORTS FIFA @EASPORTSFIFA 13h ago
We are aware of the connectivity issues and are investigating the situation. Apologies for the inconvenience and thanks for your patience."
am o intrebare la care nu cred ca stiu raspunsul.
Cum apar cartonasele negre/albastre/portocalii...etc, ale jucatorilor din TOTS TOTW.samd...?
Le lanseaza EA la un pret standard sau le distribuie prin Packs si cine are noroc gaseste un astfel de jucator...
Cum poti avea in echipa un jucator cu card special, in afara de achizitie prin licitatie?
Alta chestie, Falcao are 2 carduri Gold Rare unul cu 88, altul cu 89. N-am inteles de ce...
---------- Post added 28-05-2013 at 12:03 PM ----------
gol (autogol) cu norocAvant RS 1 – 2 Avant RS | EA SPORTS Football
Am si eu o problema. Am intrat in creation centre online pe ea.com pentru a adauga campionatul nostru iubit in fifa 13, toate bune am dat bookmark la ce am ales, am intrat in fifa am dat la customize, mi-a descarcat cateva chestii (probabil echipele pentru ca scria 3/18, 4/18 etc) apoi la sfarsit mi-a zis ceva de genul : "a part of the content was filtered off, because..." . Acum la customize, apare bifat , ca si cand ar fi activat, dar nu mi-a aparut nimic in fifa, la kick off, nicaieri
. Am dat restart si tot nu gasesc nici Creation Centre, nu gasesc nimic ! Ma poate ajuta cineva ? Ma gandesc ca poate mai trebuie sa bifez sau sa mai fac ceva...
patch 1.06 (61 MB) instalat astazi.
info: EA Forums
FIFA13 nu e pe lista EA Online Pass Content Now Free - IGN
Poate la FIFA14...
atunci de ce mie, care joc orice pe contul de RO, nu imi mai apare mesajul ala enervant cu online pass? Si cum de pot sa joc meciuri online? Codul clar nu l-am folosit, nu prea ma intereseaza online-ul.
Salut
Am o nedumerire.
De vreo 2_3 saptamani joc Fifa 13 in virgin games Free Tournament
Problema vine la conectare.
Foarte greu In conectare cu ceilalti jucatori.
Mai are cineva problema asta
Au reinceput gift packurile pe webapp.
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team
intereseaza pe cineva un turneu de fifa 13?ma uitam pe threadurile unde s-au desfasurat celalale campionate si m-a apucat nostalgia
. dupa ce termin sesiunea, adica in iulie, as fi dispus sa organizez un campionat de fifa 13 pe CG.ro, dar probabil ca va fi fara premii, dar macar vom juca intre noi. sa-mi spuneti cum preferati, de tip campionat tur-retur sau de tip turneu cu faze eliminatorii? si as avea nevoie de un user care sa ma ajute cu niste detalii, ca eu nu am consola deocamdata si nu stiu cand voi face rost
. va rog sa-mi dati un thanks daca vreti un campionat si scrieti un post cu ce ati dori si cum ati vrea sa se desfasoare campionatul
. va multumesc
![]()
Pentru PS3 este deja un campionat.
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post992534
Daca vrei sa te implici in organizare, ia legatura cu Spike. Oricand este binevenit un ajutor.
La momentul de fata am impresia ca 2 campionate pe PS3 ar fi cam mult... (este doar parerea mea)
Bookmarks