Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 116 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 ... LastLast
Results 841 to 860 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #841 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Eu am vorbit de toate jocurile, nu numai ale mele, eu am deja peste 500 de jocuri numai in UT, normal ca la mine sa se mareasca procentajul, imi place cand vin pareri din partea celor care joaca 3 jocuri si nu au intalnit nici freez, nici minutele 45 si 90.

Daca intr-un joc video se intampla ceva cu precadere ,atunci acel lucru a fost voit de cei ce au concepul jocul, e greu de inteles? Procentajul de 60% inseamna 6 jocuri din 10, in cele sase gasesti goluri in minutul 45 sau in prelungirile lui sau in min 90 si poate in unele situatii in ambele, si eu vb de UT, acolo e adevarata provocare, celelalte tipuri de joc, sesons sau altele sunt floare la ureche pe langa stilul si viteza din UT si SCRIPTAREA
    Am si eu 100 de meciuri la FIFA 13 UT. La UT intr-adevar gameplay-ul e diferit de restul jocului, deoarece aici poti lua pack-uri de pace, dribbling, defending etc. si le poti aplica jucatorilor. Ai dreptate ca UT e mai SF decat restul jocului, dar daca vrei sa-ti faci propria echipa cu ce jucatori vrei si sa te dai mare la lume, ce sa faci?

Dar daca joci cu toate setarile pe manual mai e scriptat jocul la comenzile tale? Aici ma refer ca daca de exemplu ai sutul pe asistat te ajuta AI-ul sa inscrii sau sa ratezi, pe cand daca ai sutul pe manual esti pe cont propriu, nu?

Procentajul nu se mareste la numarul de jocuri, ci doar numarul de meciuri in care ti se intampla ceva.

2. #842 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Cum adica ai vorbit de toate jocurile? Chiar reusesti sa-i urmaresti pe toti? Cam cati utilizatori monitorizezi? Este esantiona reprezentativ?

Sa inteleg ca din 500 de jocuri tu in 300 ai primit gol in ultimul minut al reprizei? Cred ca a devenit obisnuita, ti-a intrat in reflex probabil...
    Te-ai gandit macar un pic ca problema poate este la tine?
    Nu stiu cu ce viteza esti obisnuit, dar nu mi se pare o super viteza la UT.

3. #843 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Depinde cine joaca... La mine in FIFA e procentaj 0,1% de goluri in 45 si/sau 90. Ai facut o statistica cu golurile? Sa inteleg ca 2 din 3 goluri sunt in 45 si/sau 90 in meciurile tale? Cum se intampla? Cand se face minutul 45 se duce mingea in poarta?
    Banuiesc ca golurile alea din 45 si 90 sunt cele primite care se reclama pe aici...

Asa imi place ca e mai usor sa dai vina pe scriptare...
    Probabil ca in min. 45 sau 90 toti jucatorii au crampe musculare si poti trece prin ei ca prin branza si sa inscrii.

4. #844 SP
    Member ramusg's Avatar
    Nu-mi mai bat capul, sa va spun , ca eu prefer sa joc fara asisturi si prefer sa joc frumos decat sa castig ajutat de AI? @catalineatza, invata sa percepi realitatea si nu o confunda cu un joc video, ai nevoie de ceva calitati pt asta.

@gvingi, te-am tot vazut postand , tare as vrea sa joc cu tine un joc makar sa vad cum faci fata minutului 45 sau 90, am inteles ca ai skills, esti expert in Fifa , te-am citit si pe 12 si eu cred ca ai ceva skills in afara de ping pong passing, Li asistat pt pasa , 0 asistat pt deposedarea locomotiva, sau sa furi mingia cand celalalt se pregateste sa suteze si tu eti la 2 metrii de el? Esti expert in realitatile astea?

Sau pate faci o semi- spagata sa opresti mingia cu calcaiul din spate, @ catalineata imi e mila de ousoarele tale daca incerci asta pe terenul de fotbal dar e ca in realitate , TU IN CE LUME TREIESTI? Golurile in minutele respective nu doar le-am primit , am si marcat, in fifa 12 se intampla la 40-50 de jocuri sa egalezi sau sa castigi in min 90, aici e mult mai des, nu va spune nimic asta?

Apropo, am dat si 3 goluri in minutul 90 , adversarul cred ca era in spume si eu cred EA a vrut sa faca sfarsitul de partida f palpitant dar a mers prea departe.

5. #845 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Nu-mi mai bat capul, sa va spun , ca eu prefer sa joc fara asisturi si prefer sa joc frumos decat sa castig ajutat de AI? @catalineatza, invata sa percepi realitatea si nu o confunda cu un joc video, ai nevoie de ceva calitati pt asta.

@gvingi, te-am tot vazut postand , tare as vrea sa joc cu tine un joc makar sa vad cum faci fata minutului 45 sau 90, am inteles ca ai skills, esti expert in Fifa , te-am citit si pe 12 si eu cred ca ai ceva skills in afara de ping pong passing, Li asistat pt pasa , 0 asistat pt deposedarea locomotiva, sau sa furi mingia cand celalalt se pregateste sa suteze si tu eti la 2 metrii de el? Esti expert in realitatile astea?

Sau pate faci o semi- spagata sa opresti mingia cu calcaiul din spate, @ catalineata imi e mila de ousoarele tale daca incerci asta pe terenul de fotbal dar e ca in realitate , TU IN CE LUME TREIESTI? Golurile in minutele respective nu doar le-am primit , am si marcat, in fifa 12 se intampla la 40-50 de jocuri sa egalezi sau sa castigi in min 90, aici e mult mai des, nu va spune nimic asta?

Apropo, am dat si 3 goluri in minutul 90 , adversarul cred ca era in spume si eu cred EA a vrut sa faca sfarsitul de partida f palpitant dar a mers prea departe.
    Tu ai vazut ce materiale se baga in realitate pe terenul de fotbal cand vrei sa opresti un adversar? Iti aduci aminte de Radoi cand juca la Steaua de se arunca si in gat numai sa stopeze adversarul din actiune? Sau de cei care se arunca in fata mingii de isi iau mingii in oute si in moaca? Tu te uiti la meciuri la TV in afara de LIGA lu Mitica? La champions league, europa league la serie A, Liga BBVA si Barclays PL? Si ce ti se pare ciudat ca din 2 m sa-ti fure cineva mingea? Pana duci piciorul in spate sa-ti iei avant sa tragi iti fura mingea unul daca e iute si rapid.

Tu ai jucat 500 de meciuri in FIFA 13 in nici o luna si ai dat sau ai primit gol in minutul 45 sau 90, da?

La cate meciuri din lumea asta te poti uita tu intr-o luna ca sa vezi care e procentul de a da sau a primi gol in acele minute? Te poti uita la 500 de meciuri in acest timp sau chiar si in 6 luni? Sau mai exact la ce procent din meciurile care se joaca intr-un weekend la nivel mondial te poti uita sau macar la rezumatele lor?

6. #846 SP
    ping pong passing
    Nu folosesc, ca nu stiu cum si nu e fun. Daca celalalt face e alegerea lui, incerc sa ma adaptez...
    Li asistat pt pasa
    Nu stiu ce e aia. Am scris pe threadul de FIFA12 ce setari folosesc la controler.
    0 asistat pt deposedarea locomotiva
    Nu stiu cum se foloseste si nici nu am incercat sa invat... Cu putina atentie poate fi evitat.
    sau sa furi mingea cand celalalt se pregateste sa suteze si tu esti la 2 metrii de el
    Mi-e mila de cei care fac asa ceva. Iar pe langa acestia ii mai adaug si pe cei care orbiteaza in jurul primului aparator la aut de poarta. Cred ca ai observat ca la FIFA13 se da fault la portar daca atacantul incomodeaza portarul la degajarea din mana.

am inteles ca ai skills, esti expert in Fifa
    te-am citit si pe 12 si eu cred ca ai ceva skills
    Nu stiu ce ai "citit", dar daca citesti aici vei vedea ca nu am skills deloc si nu sunt expert in FIFA. Chiar sunt un jucator slabut de FIFA pentru ca nu am dexsteritate. De fapt sunt slabut la orice joc, as zice sub medie. Dar am inteles ca este doar un joc, care are la baza niste intructiuni, pe care le urmeaza in functie de comenzile care le dai. Daca stai sa analizezi vei vedea ca de fapt face doar ce ii zici tu si asta a facut de la aparitia jocului. Progresul consta in a lua in calcul si ceilalti factori care apar in joc.
    Este normal sa fie diferit de realitate, de aceea este si repriza de 6 minute. Daca joci repriza de 45 de minute vei juca poate mai aproape de realitate pentru a nu termina cu jucatorii epuizati pana la finalul primei reprize.
    Pe COBRA la MATCH DAY dadeam gol din poarta in poarta si invatasem unghiurile de unde se da gol.
    Cele mai bine iese jocul cand esti calm. La UT jocurile mele se termina in proportie de 75% cu scoruri de 2-3; 6-4; 3-3; 2-5(goluri multe) sau cu scoruri de 0-15; 2-20 cand intalnesc specimene de care am mentionat mai sus ca imi este mila(pentru ca ii las sa joace singuri meciul mai departe).

Nu am sustinut ca FIFA este perfect. Este doar perfectibil. Si in fiecare an va fi doar perfectibil. Niciodata perfect.

7. #847 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Ce inseamna ping pong passing-ul? E ala cand faci un-doi repetat?

8. #848 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    confirm si eu acelasi lucru, in fifa12 nu luam/dadeam atatea goluri in min 45/90, fata de fifa13.
    probabil si din cauza presiunii, care se accentueaza pur si simplu din joc, atunci cand se apropie finalul partidei si esti in avantaj ai sa vezi ca din min 88 incep adversarii sa te calareasca incredibil de tare (in SEASONS). Este adevarat si faptul ca min 45/90 dureaza nu doar un minut ci mai multe...intre 1 si 5 minute, la care evident ca se adauga prelungirile.

oricum s-au mai rarit golurile din45/90 dupa update...

9. #849 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    confirm si eu acelasi lucru, in fifa12 nu luam/dadeam atatea goluri in min 45/90, fata de fifa13.
    probabil si din cauza presiunii, care se accentueaza pur si simplu din joc, atunci cand se apropie finalul partidei si esti in avantaj ai sa vezi ca din min 88 incep adversarii sa te calareasca incredibil de tare (in SEASONS). Este adevarat si faptul ca min 45/90 dureaza nu doar un minut ci mai multe...intre 1 si 5 minute, la care evident ca se adauga prelungirile.

oricum s-au mai rarit golurile din45/90 dupa update...
    Pai normal sa fie calare pe tine ca si eu daca sunt condus sau am egal si-mi trebuie victorie bag ultraattacking, team pressing si high pressure si sunt calare pe tine cu pressing-ul la maxim.
    Cand esti presat foarte tare ori bubui mingea in fata si daca ajunge la jucatorul tau tragi de timp cat poti ori pasezi daca esti meserias in manevrarea gamepad-ului.

10. #850 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    da in fine...asa o fi dar e acm evident.

trecand peste aspectul asta, eu fiind jucator de fifa cu man city in proportie de 99%, aseara am luat REAL-ul si am batut Barca cu 5-2 , atata am apucat sa-i dau aluia ca a dat quit game prin min 70...insa pana atunci, alergau baietii intr-un mare fel iar suturile puternice de la mare distanta faceau deliciul publicului, evident incheiate cu gol

e o mana criminala in jocul asta...

11. #851 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Care-i cel mai scump(bun) jucator pe care il aveti la UT si cum l-ati capatat: Pack/Trade
    Eu inca sunt la inceput, nu am nici-unul demn de mentionat.

12. #852 SP
    La mine cel mai bun e Song de la Barca. Parca are 83 si e CDM.

13. #853 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Care-i cel mai scump(bun) jucator pe care il aveti la UT si cum l-ati capatat: Pack/Trade
    Eu inca sunt la inceput, nu am nici-unul demn de mentionat.
    Camara de la Montpellier, e senegalez are 73 rating, e jucator silver are sut bun, mai ales de la distanta, agility-79 si balance-81, am rupt cu el in FIFA 12 la UT. Il iei la 3-400 coins la UT 13.

Acum am 3 echipe de gold la FIFA 13 UT, una din Serie A, una din Ligue 1 si una din Russian Premier League. Ca sa nu cumpar carduri de fitness, care cele de squad sunt foarte scumpe, la echipa de serie A am pus pe banca de rezerve echipa din ligue 1, la cea de lique 1 am pus rusii ca rezerve si la rusi am pus italienii la rezerve. La fiecare meci rotesc echipele, iar jucatorii au mereu 99 la fitness. Pe Camara il am ca rezerva pe toate cele 3 banci de rezerve si in functie de situatie il bag in minutul 70 si am dat o gramada de goluri cu el.

14. #854 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Tocmai ai confirmat ca esti mare fan suturi de la distanta. Si nu pricepeam eu de ce sustii ca jocul nu e scriptat.

15. #855 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Tocmai ai confirmat ca esti mare fan suturi de la distanta. Si nu pricepeam eu de ce sustii ca jocul nu e scriptat.
    Ai iesit de la naftalina? Am recunoscut mai inainte ca sunt fan long shoot, dar eu ti-am explicat ca si in realitate exista jucatori long shoot cu power shoot mare, dar tu nu vrei sa crezi.

PS: Eu in viata reala joc fotbal pe teren sintetic, teren de handbal, si dau goluri si de la jumatatea terenului. Asta ca sa stii tu asa de chestie.

16. #856 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Pai cand vad ce ineptii sustii, ma apuca transpiratiile. No offence, dar la miuta, toti suntem Ronaldo si Messi. Dar tu nu vrei sa intelegi ca in imbecilitatea de UT, primesti gol aproape meci de meci din afara careului. Acum nu stiu, poate asa o fi si in realitate. Oh, nu, stai, nu e deloc asa. In Fifa, mai ales in UT e INFLATIE de suturi de la distanta incheiate cu gol!

17. #857 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Pai cand vad ce ineptii sustii, ma apuca transpiratiile. No offence, dar la miuta, toti suntem Ronaldo si Messi. Dar tu nu vrei sa intelegi ca in imbecilitatea de UT, primesti gol aproape meci de meci din afara careului. Acum nu stiu, poate asa o fi si in realitate. Oh, nu, stai, nu e deloc asa. In Fifa, mai ales in UT e INFLATIE de suturi de la distanta incheia cu gol!
    UT e altceva, acolo trebuie sa joci ca Brazilia, adica sa dai un gol mai mult decat adversarul. Sunt carduri de fitness, pace etc.

Apropo, la fiecare meci pe care-l joci jucatorii tai cat au la fitness?

18. #858 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Inseamna ca joci cu persoane cu handicap daca iau gol de la jumate la porti de handbal.

19. #859 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

Re: Fifa 13

Quote Originally Posted by tray View Post
    Inseamna ca joci cu persoane cu handicap daca iau gol de la jumate la porti de handbal.
    sau fara portar :d

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

20. #860 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Joc cu persoane normale. Nu subestimati puterea sutului de la distanta, mai ales cand e vorba de mingea Jabulani.

Probabil voi stiti numai Tiki-Taka pana in fata portii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 116 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 ... LastLast

Bookmarks