Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 90 of 116 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #1781 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Eu nu am zis ca un jucator mai micut la inaltime nu poate inscrie cu capul.. chiar am vazut si eu meciul acela in care a inscris Evra cu capul, dar e irelevant. Eu cand primesc gol cu capul din partea lui Silva, deobicei fuge un pacer pe flanc de pe un contra-atac, centreaza pe la 11 metri unde dobicei am 1-2 fundasi care sar deodata cu Silva ( desi nu ar fi nevoie ), si pierd duelul la cap, acesta din urma inscriind.

2. #1782 SP
    Member ramusg's Avatar
    Mama ce destept e exemplul cu Mesia, vezi cate goluri are Mesia date cu capul sau cate are Evra in toata cariera lor de pana acum, exemplele voastre sunt exceptiile de la regula, in 99 din cazuri Mesia nu poate da gol cu capul daca fundasul face cat de cat marcaj si sare la cap, doar o faza care sa aiba ceva special, o centrare extraordinara, se uita fundasul la o gagica in peluza, ceva... asa reuseste Mesia sa dea gol cu capul

Daca Mesia era un marcator cu precadere din loviturile de cap atunci mai puteai compara faptul ca in fifa 13 piticaniile dau mai mereu gol cu capul, BINE GANDIT EXEMPLU, BRAVO.

3. #1783 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cu asa sustinatori, care au asemenea argumente, ce ne mai miram ca EA nu schimba nimic din toate nenorocirile astea? Doar UT e fun, distractiv, right? Sa-l numeasca in rahat, Arcade Mode, nu ultimate team.

4. #1784 SP
    Member showman's Avatar

5. #1785 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Mama ce destept e exemplul cu Mesia, vezi cate goluri are Mesia date cu capul sau cate are Evra in toata cariera lor de pana acum, exemplele voastre sunt exceptiile de la regula, in 99 din cazuri Mesia nu poate da gol cu capul daca fundasul face cat de cat marcaj si sare la cap, doar o faza care sa aiba ceva special, o centrare extraordinara, se uita fundasul la o gagica in peluza, ceva... asa reuseste Mesia sa dea gol cu capul

Daca Mesia era un marcator cu precadere din loviturile de cap atunci mai puteai compara faptul ca in fifa 13 piticaniile dau mai mereu gol cu capul, BINE GANDIT EXEMPLU, BRAVO.
    Una la mana, Evra rar se duce in careu sa dea cu capul sau sa astepte o centrare in careu, de obicei el este cel care centreaza, fiind fundas lateral stanga. Doi la mana, Mesia (probabil te referi la Messi) nu e varf impins ca sa-i dea ceilalti centrari la cap. Cazul acela cu Evra, caz real, dovedeste ca mingea are o traiectorie ciudata in realitate. Era exact intre doi fundasi adversi cu cel putin un cap mai inalti ca el. Fundasii aia erau pe traiectoria mingii, unul in fata lui Evra si altul dupa Evra, toti paraleli cu linia portii.

6. #1786 SP
    Member ramusg's Avatar
    Tu nu intelegi ca transformand exceptia in regula generezi haos pt ca exceptia prin definitia ei este aleatorie si inversa unui proces normal?

Numai la noi in Romania luam ajutoarele de handicapati pt ca sunt cativa care dau spaga si obtin ajutoare necuvenite in loc sa-i pedepsim pe cei care masluiesc dosarele , asa se creaza haos, majoritatea oamenilor cu handicap, si cinstiti, raman fara un drept ce li se cuvine in mod normal.

Exemplul nu contine elemente de fotbal, dar daca iei dreptul natural ca cel inalt si cu calitati de jucator de cap sa castige dueluri aeriene si prin transformarea exceptiei in regula ii faci pe cei care nu au calitatile aste jucatori f buni de cap , nasti anormalul. E greu de inteles?

EA a incercat sa introduca in joc si imprevizibilul, adica( sa spuna ca au inovat, sunt miezul din dodoasca etc) , Mesia sa dea goluri si cu capul , sa redea exceptia din realitate dar deocamdata Inteligenta Artificiala nu e capabila sa genereze HAZARDUL, NOROCUL, iar functia asta din soft se repeta si numarul de goluri date de pitici se inmultesc devenind regula.

Sper ca ai inteles si ca m-am explicat destul de bine pt a nu mai vb despre lucruri anormale in realitate si care se intampla rar si regasirea lor in joc este la modul repetitiv, aberant de des si mai e si cate unul care vine si spune: " asa e, asa e, am vazut eu ca s-a inamplat, e adevarat o data sau de doua ori in 5 ani dar s-a inatamplat deci e bine ca in fifa se intampla poate si de 4-5 ori pe meci"

7. #1787 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Tu, probabil, joci FIFA in fiecare zi. Cate meciuri de FIFA joci pe saptamana? Si la cate meciuri de fotbal real te uiti pe saptamana?

8. #1788 SP
    Member ramusg's Avatar
    Mi-am mai spus palmaresul, In FIFA 13 UT am cam o mie de meciuri, pe cele din Sezoane sau club nu le-am contorizat pt ca nu stiu daca am unde sa vad asta, la fotbalul real ma uit normal sa spunem, urmaresc CL, EL, Liga 1 si jocurile interesante din campionatele europei, multumit?

9. #1789 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Mi-am mai spus palmaresul, In FIFA 13 UT am cam o mie de meciuri, pe cele din Sezoane sau club nu le-am contorizat pt ca nu stiu daca am unde sa vad asta, la fotbalul real ma uit normal sa spunem, urmaresc CL, EL, Liga 1 si jocurile interesante din campionatele europei, multumit?
    N-ai raspuns la intrebare.

10. #1790 SP
    Member ramusg's Avatar
    Pai , la peste o mie de jocuri numai in UT, plus restul , ce mai e de spus, imparte o mie la 365 de zile si ai o medie de 3 meciuri pe zi inmultit cu 7 sunt 21, si asta numai in ut ( si fifa 13 nu a facut un an)

Cat despre fotbalul real cred ca ti-am raspuns, de ex aseara am vazut 2 meciuri Barca-Mila, Schalke- Gallata, asta in reluare, maine ma uit sigur la Steaua Vs campioana europei, am vazut steaua astra, dinamo chiajna, Campioana europei cu Mancester, multumit?

11. #1791 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    La ce ora mananci de pranz?

12. #1792 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai joaca maxim 7-8 meciuri de FIFA pe saptamana si vezi in cate din ele ti se intampla acele nerealitati.

13. #1793 SP
    Member ramusg's Avatar
    De pranz mananc la munca, acum sunt la birou, am o munca care ma avantajeaza, norocul ,sa-l bata vina,

Cat despre frecventa, iti dau dreptate dar nu e un argument, e adevarat ca daca joci 1 joc pe saptamana si nu 7-8 poate ai sansa sa spui ca e jocul perfect dar jocul asta cand a fost facut, a fost facut, banuiesc, pt toate tipurile de jucatori, daca cei de la EA nu sau gandit ca la o frecventa mai mare jocul devine dezastu, exagerez, atunci cei de la EA sunt tampi. Adevarat?

14. #1794 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    De pranz mananc la munca, acum sunt la birou, am o munca care ma avantajeaza, norocul ,sa-l bata vina,

Cat despre frecventa, iti dau dreptate dar nu e un argument, e adevarat ca daca joci 1 joc pe saptamana si nu 7-8 poate ai sansa sa spui ca e jocul perfect dar jocul asta cand a fost facut, a fost facut, banuiesc, pt toate tipurile de jucatori, daca cei de la EA nu sau gandit ca la o fregventa mai mare jocul devine dezastu, exagerez, atuci cei de la EA sunt tampi. Adevarat?
    Pai normal ca EA a facut jocul in asa mod incat sa se vanda cat mai bine, iar profitul sa fie cat mai mare.

15. #1795 SP
    Member ramusg's Avatar
    Aici ai totala dreptate, EA a facut un gameplay pt toata lumea, mai mult pt cei care au nevoie de ajutor pt a avea satisfactie dar asta in dertimentul celor care vor sa joace decent, sa castige sau sa piarda pe " mana " lor, cei care au nevoie de ajutor sun mult, mult, mult, mai multi, asta inseamna mult mai multe vanzari simplu.

16. #1796 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Unii zic ca PES-ul e mai simulator decat FIFA.

17. #1797 SP
    Member ramusg's Avatar
    In mare parte au dreptate, are si el multe "neajunsuri" dar cel putin pana la 13 era mult, mult mai putin asistat sau scriptat, iti da si acum o mare libertate in joc.
    Partea proasta e ca online devine plictisitor din lipsa unor moduri de genul UT din fifa. Eu am jucat in paralel si Pes , mai putin in acest an , am jucat f putin, ma atrage mult conceptul UT dar nu si gameplayul din pacate.

18. #1798 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai Master League online la PES nu e un fel de UT la FIFA 13?

19. #1799 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Quote Originally Posted by ReVibe View Post
    Hai salut, isi merita bani echipa asta ?

3-5-2 ReVibe FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead

Vorba aia, dacă nu´i putem învinge, ne alăturam lor, cu echipa asta sper sa evit handicapul.
    Eu zic ca isi merita banii,jucatorii silver din BPL sunt foarte buni...
    E exact tipul de echipa care ti-ar castiga lejer divizia 1..

20. #1800 SP
    Junior Member Villy's Avatar
    Eu nu va inteleg. Asta este UT. Goluri de la 30 m cu Muriel si ratari din fata portii cu Falcao.... vrei realitate joci seasons.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 116 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 ... LastLast

Bookmarks