4-6 ore ... depinde
1 ORA
2-4 ORE
4-6 ORE
Peste 6 ORE
Prea putin,ma joc mai mult de atat!
Ma joc cand apuc... cateodata toata noaptea de pe la 20:00 pana dimineata si cateodata deloc din anumite motive.
O ora? Mai rar, de obicei jumatate de ora sau 45 de minute, caci atat imi permite timpul. Tare rau imi pare ca nu pot profita si eu mai mult de consola, slujba ma tine ocupat, si astfel nu-mi ramane decat in weekend o oaza de timp sa cumulez si eu doua oare macar de joaca fara pauza. Si sincer sa fiu, gammingul offline nu este nici atat de atractiv incat sa te tina legat de controller.
Eu ma joc 2-3 ore in timpu saptamanii(poate cateva zile mai stau 4-5 ore), dar in weekend de la pranz pana dimineata la 2-3-4![]()
In timpul saptaminii foarte putin ma joc, maxim 5h pe zi.
In weekend si mai putin daca nu trebuie sa joc vre-un joc cu ficamea.
PS: Vreau sa posteze RonanN ca sa ne rupa pe toti.
Depinde de mood in ultimu timp pot sa nu ma joc deloc cateva saptamani sau este cand ma pot juca si 15 ore pe zii.
de obicei 2-4 ore , dar uneori fac exceptii si ma joc pana la 6 ore (exceptii gen God of War ,Fianal Fantasy ,Prince of Persia :X)
Exemplu perfect: Duminica 09:00-23:00 fallout 3, Luni la fel (coafura rezista), Marti aceasi poveste (coafura inca rezista), Ieri deasemenea la fel (coafura inca tot in stare buna de functionare), Azi 15 minute (coafura fara probleme), Maine probabil la fel daca nu mai rau, poimaine Fallout 3 mania again i think (ptr informatii in legatura cu coafura va trebui sa asteptati sa treaca timpul).
Bookmarks