Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 106 of 141 FirstFirst ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 ... LastLast
Results 2,101 to 2,120 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #2101 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    intai vei primi warn dupa care un mare ban

have fun glich-ing
    astept banu

2. #2102 SP
    Junior Member MadridGalaxy's Avatar
    Am auzit de un map pack la mw2 stil nazi zombies nush daca e adevarat,voi ati auzi ceva?

---------- Post added 07-02-2010 at 01:20 AM ----------

cine ma poate ajuta si pe mine sa fac misiunea wetork de la special ops la veteran pe ps3 (PSN:MadridGalaxy)??

3. #2103 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by MadridGalaxy View Post
    Am auzit de un map pack la mw2 stil nazi zombies nush daca e adevarat,voi ati auzi ceva?

---------- Post added 07-02-2010 at 01:20 AM ----------

cine ma poate ajuta si pe mine sa fac misiunea wetork de la special ops la veteran pe ps3 (PSN:MadridGalaxy)??
    am auzit ca o sa apara un "download content" cu harti.

4. #2104 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Mentionez ca am ajuns prestige 10, bine, mai trebuie sa apas butonul de prestige ca sa intru in prestige 10. Cu Demoul de BF:BC2 aparut (super fun momentan), cu un DLC in curand si cu concursul de MW2 am decis sa pastrez ultimul "Road to Commander" pentru nostalgie. In sfarsit joc si eu cu AK-47, pacat totusi ca modelele sunt nerfed, as fi vrut sa terorizez oameni cu ele. Eh, macar am AKul cu Danger Close si OMA.

5. #2105 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Eh, macar am AKul cu Danger Close si OMA.
    Fi bun si explica-mi si mie ce anume face acel Danger Close sau mai exact cum e bine sa-l folosesti?...in opinia ta

6. #2106 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Fi bun si explica-mi si mie ce anume face acel Danger Close sau mai exact cum e bine sa-l folosesti?...in opinia ta
    Bine zis, eu nu simt nici o diferenta la Grenade Launcher sau Semtex/Frag cu Danger Close.

AA12 e o super arma, la cat m-a omorat Tibi aseara cu ea n-am rezistat sa n-o incerc.

A dat cineva d-aici 10 Nukeuri in afara de Jacobi si George-ST? Daca da, cu ce clasa ati jucat?

PS: Sunt singurul de aici caruia i se pare ca emblema de la Prestige 10 arata oribil?

7. #2107 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by henak View Post

A dat cineva d-aici 10 Nukeuri in afara de Jacobi si George-ST? Daca da, cu ce clasa ati jucat?
    10 Nuke-uri ?...ce credeti despre mine daca va spun ca nu am reusit sa dau nici macar unu ...e adevarat ca nu am prea jucat cu el selectat dar am incercat de cateva ori si totusi inca mai sper ca o sa reusesc si eu candva

8. #2108 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    danger close mareste damageul la explozive cu 1.4 si raza lor tot cu 1.4. il folosesti ca sa scoti camperii din case. se simte f usor diferenta, incearca ambele si vei observa henak

9. #2109 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Wickyz, cat play time ai facut pana la level-ul la care esti?

10. #2110 SP
    Member justamodel's Avatar
    Eu, dar pe pc. Sniper sau acr.

11. #2111 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Doar 21d14h34m,acum m-am uitat.

12. #2112 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Bine zis, eu nu simt nici o diferenta la Grenade Launcher sau Semtex/Frag cu Danger Close.

AA12 e o super arma, la cat m-a omorat Tibi aseara cu ea n-am rezistat sa n-o incerc.

PS: Sunt singurul de aici caruia i se pare ca emblema de la Prestige 10 arata oribil?

Emblema de la prest 10 mi se pare, si mie, oribila. Emblemele de la 4,7 si mai ales 9 sunt cele mai frumoase
    Eu sunt la prest 3 (si nu mai dau prestige) si cred ca arata cel mult OK emblema. Foarte urate embleme in MW 2, totusi.

Chestia cu "ce clasa ai folosit" e o tampenie uriasa. Trebuie sa joci cu clasa cu care joci tu bine. De exemplu eu cred ca Famas > M16. Acum, nu trebuie sa aiba toti aceeasi parere. Daca eu am luat nuke cu Famas iar tu joci mai bine cu M16 decat cu Famas e o tampenie sa faci un custom cu Famas doar pt. ca am luat eu nuke cu Famas.

13. #2113 SP
    Member justamodel's Avatar
    S`a mai dus la toaleta si sa manance din cand in cand

14. #2114 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Am mai descoperit un glitcher...a primit emergency airdrop...bine...l-a dat, i-au cazut pachetele dupa care au inceput sa vina unu dupa altul pana la sfarsitul jocului, numai Chopper Gunner-uri,AC130,Pave Low-uri si Harrier Strike-uri(am luat si eu vreo 3 pachete lol).Omu' a avut la sfarsit 23 cu 9

15. #2115 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Am mai descoperit un glitcher...a primit emergency airdrop...bine...l-a dat, i-au cazut pachetele dupa care au inceput sa vina unu dupa altul pana la sfarsitul jocului, numai Chopper Gunner-uri,AC130,Pave Low-uri si Harrier Strike-uri(am luat si eu vreo 3 pachete lol).Omu' a avut la sfarsit 23 cu 9
    in curand nu o sa mai avem parte de asemenea bug-uri

Game News HQ - Modern Warfare 2 'care package' patch submitted to Microsoft certification

As Bowling has pointed out before (and details in this forum post on the subject), the patch is set to remedy the following (you might need a pillow for all of this pure, unbridled excitement:
    • Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized.
    • Fix for "infinite care package" exploit.
    • Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry.
    • Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s.
    • Fixes to prevent various XP hacks.

16. #2116 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Ce ai spus tu acolo "au fost" incluse in patchul 1.08, aparut de vreo saptamana pe PS3. Si eu am intanlit un glitcher de dimineata care tot cu emergency airdrop facea. Mai are IW de lucrat pana sa rezolve toate glitchurile cu care package, toate glitchurile pentru XP si ar fi foarte frumos daca ar putea sa aduca la rank normal pe toti care au facut prestigeuri fake.

17. #2117 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ce ai spus tu acolo "au fost" incluse in patchul 1.08, aparut de vreo saptamana pe PS3.
    aaa... am uitat sa mentionez ca e pentru Xbox 360? oricum threadul e multi-platform. . :-"

PS: my bad.

18. #2118 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    cand se va face un patch pentru package glitch ?

19. #2119 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Huh ? Tu , cel care ai la semnatura un tutorial pentru Care Package Glitch intrebi cand se face patch ??? Ipocrit allert !

20. #2120 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Astia de la IW sunt chiar prosti...adica la fiecare patch scos a aparut cate-un glitch, da-o-n ma-sa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 106 of 141 FirstFirst ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 ... LastLast