Am auzit de un map pack la mw2 stil nazi zombies nush daca e adevarat,voi ati auzi ceva?
---------- Post added 07-02-2010 at 01:20 AM ----------
cine ma poate ajuta si pe mine sa fac misiunea wetork de la special ops la veteran pe ps3 (PSN:MadridGalaxy)??
Mentionez ca am ajuns prestige 10, bine, mai trebuie sa apas butonul de prestige ca sa intru in prestige 10. Cu Demoul de BF:BC2 aparut (super fun momentan), cu un DLC in curand si cu concursul de MW2 am decis sa pastrez ultimul "Road to Commander" pentru nostalgie. In sfarsit joc si eu cu AK-47, pacat totusi ca modelele sunt nerfed, as fi vrut sa terorizez oameni cu ele. Eh, macar am AKul cu Danger Close si OMA.
Bine zis, eu nu simt nici o diferenta la Grenade Launcher sau Semtex/Frag cu Danger Close.
AA12 e o super arma, la cat m-a omorat Tibi aseara cu ea n-am rezistat sa n-o incerc.
A dat cineva d-aici 10 Nukeuri in afara de Jacobi si George-ST? Daca da, cu ce clasa ati jucat?
PS: Sunt singurul de aici caruia i se pare ca emblema de la Prestige 10 arata oribil?
danger close mareste damageul la explozive cu 1.4 si raza lor tot cu 1.4. il folosesti ca sa scoti camperii din case. se simte f usor diferenta, incearca ambele si vei observa henak
Eu, dar pe pc. Sniper sau acr.A dat cineva d-aici 10 Nukeuri in afara de Jacobi si George-ST? Daca da, cu ce clasa ati jucat?
Emblema de la prest 10 mi se pare, si mie, oribila. Emblemele de la 4,7 si mai ales 9 sunt cele mai frumoase
Eu sunt la prest 3 (si nu mai dau prestige) si cred ca arata cel mult OK emblema. Foarte urate embleme in MW 2, totusi.
Chestia cu "ce clasa ai folosit" e o tampenie uriasa. Trebuie sa joci cu clasa cu care joci tu bine. De exemplu eu cred ca Famas > M16. Acum, nu trebuie sa aiba toti aceeasi parere. Daca eu am luat nuke cu Famas iar tu joci mai bine cu M16 decat cu Famas e o tampenie sa faci un custom cu Famas doar pt. ca am luat eu nuke cu Famas.
S`a mai dus la toaleta si sa manance din cand in candWickyz, cat play time ai facut pana la level-ul la care esti?![]()
Am mai descoperit un glitcher...a primit emergency airdrop...bine...l-a dat, i-au cazut pachetele dupa care au inceput sa vina unu dupa altul pana la sfarsitul jocului, numai Chopper Gunner-uri,AC130,Pave Low-uri si Harrier Strike-uri(am luat si eu vreo 3 pachete lol).Omu' a avut la sfarsit 23 cu 9![]()
in curand nu o sa mai avem parte de asemenea bug-uri![]()
Game News HQ - Modern Warfare 2 'care package' patch submitted to Microsoft certification
As Bowling has pointed out before (and details in this forum post on the subject), the patch is set to remedy the following (you might need a pillow for all of this pure, unbridled excitement:
- Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized.
- Fix for "infinite care package" exploit.
- Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry.
- Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s.
- Fixes to prevent various XP hacks.
Ce ai spus tu acolo "au fost" incluse in patchul 1.08, aparut de vreo saptamana pe PS3. Si eu am intanlit un glitcher de dimineata care tot cu emergency airdrop facea. Mai are IW de lucrat pana sa rezolve toate glitchurile cu care package, toate glitchurile pentru XP si ar fi foarte frumos daca ar putea sa aduca la rank normal pe toti care au facut prestigeuri fake.
Huh ? Tu , cel care ai la semnatura un tutorial pentru Care Package Glitch intrebi cand se face patch ??? Ipocrit allert !
Astia de la IW sunt chiar prosti...adica la fiecare patch scos a aparut cate-un glitch, da-o-n ma-sa![]()
Bookmarks