Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 31 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 610

Thread: Console Games - Donatii

1. #221 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Voi discuta maine cu cei de la ePayment. Nu lasam nici-o alternativa ne-explorata. Pana acum insa experienta cu plata prin SMS a fost groaznica. Mai exact, majoritatea nu numai ca au impus taxe prea mari, dar au si impus un anumit numar de SMS-uri obligatorii pe luna. De exp. daca nu primim 1000 pe luna, le platim tot noi un anumit tarif. Ceea ce este de inacceptabil din punctul meu de vedere, pentru ca daca nu se doneaza prin SMS, ajungem sa dam noi bani, nu sa primim

---------- Post added 24-07-2011 at 01:58 PM ----------

Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    @mariushcrm: nu cred ca ai inteles nimic. Nu e varianta ocolitoare - e o ALTA optiune. Cel mai bine e ca optiunile sa fie diversificate. Eu am venit si cu niste exemple si o alta varianta. Tu esti in stare sa faci altceva in afara de a critica ? Vorba ta... "asa-i romanu'".
    GS0Ls: fara suparare, dar mariushrcm a donat (are tot respectul meu pt. asta). Numele tau nu-l vad din pacate in lista, asa ca te rog sa iti "imblanzesti" un picut posturile la adresa unora care chiar incearca sa ajute. Thx in advance!

2. #222 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am citit documentatia de la ePayment pt. SMS-uri... nu vad nimic legat de conditii asa ca ii voi contacta maine. Mai jos aveti un mic screenshot din comisioanele practicate. Pentru orice este sub 5 EUR mi se pare enorm (60%)... iar "minimul" pe care-l practica vad ca este de 15% (de la 10 EUR in sus). Daca voua vi se pare OK, eu incerc maine o discutie cu ei... Dar nu uitati, ca sunt comisioane fara TVA!

Sincer insa, mie cele 2 solutii (PayPal si Banca) mi se par cele mai ok. PayPal pentru cei care oricum isi fac cumparaturi in afara... fiind cel mai safe. Iar banci, slava Domnului in Romania sunt la fiecare colt de strada (de preferat Raiffeisen pentru ca avem cel mai mic comision).

Daca stiti un alt serviciu mai accesibil de plata via SMS, please let me know!
    Attached Images Attached Images 2011-07-24_140646.png

3. #223 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am citit documentatia de la ePayment pt. SMS-uri... nu vad nimic legat de conditii asa ca ii voi contacta maine. Mai jos aveti un mic screenshot din comisioanele practicate. Pentru orice este sub 5 EUR mi se pare enorm (60%)... iar "minimul" pe care-l practica vad ca este de 15% (de la 10 EUR in sus). Daca voua vi se pare OK, eu incerc maine o discutie cu ei... Dar nu uitati, ca sunt comisioane fara TVA!

Sincer insa, mie cele 2 solutii (PayPal si Banca) mi se par cele mai ok. PayPal pentru cei care oricum isi fac cumparaturi in afara... fiind cel mai safe. Iar banci, slava Domnului in Romania sunt la fiecare colt de strada (de preferat Raiffeisen pentru ca avem cel mai mic comision).

Daca stiti un alt serviciu mai accesibil de plata via SMS, please let me know!
    Deci ca sa fie mai clar...daca donez prin Orange 10 euro lor le revine 15 % ? imi place ideea

4. #224 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Deci ca sa fie mai clar...daca donez prin Orange 10 euro lor le revine 15 % ? imi place ideea
    15% + TVA (adica 1.86 EUR din 10 EUR donati).

5. #225 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Plata prin SMS sau orice altă metodă prin care o parte din suma donată se pierde prin intermediere mi se pare absolut aiurea. Ce-i cu comoditatea asta, cine vrea să doneze se presupune că vrea să ajute, da? Ok, păi e chiar at�t de greu să-ți miști curul p�nă la cea mai apropiată sucursală bancară și să faci o depunere? Plata facturii telefonice nu se efectuează tot cu un drum la o casierie, nu-i același lucru. �n ciuda aparențelor, oamenii ăia de prin bănci chiar nu mușcă.

Nu mai confundați propusul de soluții cu datul de părere.

6. #226 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Un lucru e cert, cine vrea sa ajute a pus deja osul la treaba, fie ca a donat bani propriu-zis sau a pus la licitatie ceva.
    Ce-i urat, e ca acestia sunt foarte putini. Ar trebui inchis forum-ul pentru o zi macar, sa vada toti cei carora le place sa stea, sa ceara, dar nu fac nimic ca sa ajute, cum ar fi fara cg.ro.

7. #227 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    chiar imi place ideea lui Greyhound . Tin minte cand site-ul a fost down pt cateva ore ca sa poata sa faca Monky niste update-uri cum faceam: odata la cateva minute dadeam refresh sa vad daca nu si-a revenit. La fel fac si in unele zile cand ma plictisesc: tot dau refresh sa vad cine ce a mai postat, ma uit pe thread-uir mai vechi sa vad ce s-a scris etc. Site-ul e unul de nota 10 cu o gramada de feature-uri misto si spun ca ar fi foarte mare pacat sa il pierdem. Totusi nepasarea unor useri ma uimeste.

8. #228 SP
    Junior Member panda crib's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Un lucru e cert, cine vrea sa ajute a pus deja osul la treaba, fie ca a donat bani propriu-zis sau a pus la licitatie ceva.
    Ce-i urat, e ca acestia sunt foarte putini. Ar trebui inchis forum-ul pentru o zi macar, sa vada toti cei carora le place sa stea, sa ceara, dar nu fac nimic ca sa ajute, cum ar fi fara cg.ro.
    Deci s-a ajuns la santaj si amenintari?

9. #229 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by panda crib View Post
    Ai si tu 12 posturi si deja esti foarte mare-n "clont". Cine te-a santajat si cu ce ? Asta e un forum si nu mori daca se inchide o zi sau definitiv, amenintare e cand cineva te ameninta ca-ti taie o mana sau te omoara, santaj e cand cineva iti spune ca dezvlauie chestii neplacute despre tine daca nu-i faci un favor sau nu-i dai o suma de bani.

Eu sunt convins ca o sa fie ok, desi GreyhounD spune ca-s prea putini userii care au donat sau au licitat. Pot parea putini, dar important e ca sunt si fiecare a donat cat a putut sau a scos la vanzare cate ceva, din pacate problema e la partea cu licitatiile, sunt multe jocuri la preturi decente, dar putini interesati sa cumpere.

Din pacate eu chiar n-am cum sa donez acum, stau foarte prost cu banii (am investit la inceputu lunii cateva sute de euro in placi video de colectie si au interevenit si niste cheltuieli neprevezaute), dar o sa incerc sa mai scot la licitatie cateva jocuri. As vrea sa si licitez pt jocurile scoase de altii, dar nu pot face asta pana luna viitoare cand primesc salariul.

10. #230 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu sincer nu il consider santaj. Il consider ca fiind o metoda sa "deschida ochii" multor useri care desi intra zilnic pe forum, posteaza odata la o vreme (daca nu in fiecare zi), sunt membrii de nu stiu cat timp, s-au folosit de sectia bazar pentru a vinde sau cumpara ceva, au descoperit ceva site bun care le-a adus un castig datorita CG-ului etc si totusi nu au donat si nu au de gand sa doneze nici macar un euro. Daca ar disparea site-ul asta is sigur ca multi ar regreta. Eu stiu ca as faceo.

De aici mi-am luat PS3-ul si zeci de jocuri pentru el si nu numai, aici am descoperit o gramada de site-uri de unde am avut numa de castigat (mturk, zavvi, lockerz etc), aici am vazut o gramada de chestii interesante sau nostime da mai presus de toate aici am cunoscut niste oameni inteligenti, nostimi cu care am avut foarte multe lucruri in comun si cu care m-am imprietenit. Astea ar fi doar cateva dintre motivele pentru care nu as vrea sa se inchida CG. As putea face o lista imensa dar cred ca ati prins ideea.

11. #231 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Don't feed the troll.

12. #232 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Eu sunt convins ca o sa fie ok, desi GreyhounD spune ca-s prea putini userii care au donat sau au licitat. Pot parea putini, dar important e ca sunt si fiecare a donat cat a putut sau a scos la vanzare cate ceva, din pacate problema e la partea cu licitatiile, sunt multe jocuri la preturi decente, dar putini interesati sa cumpere.
    Are dreptate Grey, sunt prea putini care au donat sau licitat. In anii trecuti in perioada asta se adunase deja mult peste jumate din suma. Acum cam bate vantul pe aria de licitatii, si a mai trecut si asa zisa "criza". In primul an imi amintesc ca abia incepuse "criza" si se licita si se dona in draci... Eu spre exemplu am deschis 4 licitatii si doar la doua au fost facute oferte ,dar la una s'a retras singura persoana care a licitat... Asta e, multi probabil ca au impresia ca stafful vrea sa plece intr'o vacanta exotica si aduna banii necesari cerand donatii pt plata hostingului.

13. #233 SP
    Admin MonkY's Avatar
    It's ok guys... eu m-am impacat cu gandul ca in felul acesta va exista la un moment dat si un sfarsit. Am tot sperat sa trecem de criza, sa gasim sponsori... Am batut la usa la sute de firme, corporatii... am scris la prezentari si proiecte de mi s-a acrit. Culmea este ca multi din cei care spun ca "e criza, nu va putem ajuta", arunca zeci de mii de EUR pe site-uri/blog-uri unde interjectiile si injuriile sunt la moda. Ce sa-i facem, daca noi am vrut un site curat si nu ceva gen CanCan? Ce sa-i facem, daca noi am zis NU reclamelor la etnobotanice? Ce sa-i faci, cand ai o echipa de moderatori hotarata sa nu scape trollii sau spammerii care in alta parte se lafaie? Poate ca unii ar spune ca ar fi trebuit sa fim ca multi altii, sa adunam cat mai multi useri, cat mai multe hit-uri no matter what.

Mie de un singur lucru imi pare foarte rau. Ca nu am reusit sa strangem bani si premii mai valoroase pentru editori, pentru concursuri, chiar si pentru moderatori. Pentru ca e al naibii de mult de munca si oricat de mult ai face din pasiune, pe vremurile acestea nu ar fi stricat un ajutor din partea CG-ului. Nu mai zic de alte proiecte pe care le aveam planificate... Dar, acestea sunt vremurile in care traim si atat am putut face.

Oricum ar fi, un lucru este cert: absolut nimic din ceea ce este pe CG nu se va pierde. Nici conturi, nici posturi... V-am zis ca o sa ajungem (unii din noi) niste batranei haiosi (precum cei din poza de mai jos) care o sa stam si sa citim ce nebuni eram in tinerete cand scriam pe CG? Daca nu v-am spus tuturor, o fac acum.

Cine stie, ar mai fi o alternativa. Poate renuntam la acest 5U (chiar daca mai am credit cativa ani de achitat)... mergem pe un 2U mai slabut sau poate chiar shared hosting... renuntam la multe features si ramanem "old style". Doar posturi si atat. Limita de attachments, no more bandwith killers... Renuntam la functiile oferite de WHM/cPanel & Co... Orice pentru a reduce din costuri si a mentine CG-ul pe linia de plutire. Ramane de vazut, pentru ca decat sa avem ceva ce merge prost, mai bine... you know. Vorba lui Kurt "Better to burn out than fade away!"

Cred ca e si problema ca suntem in perioada vacantelor, a concediilor... majoritatea consolistilor au deja niste planuri, niste banuti calculati pentru acele planuri. Si-i inteleg... Chiar aveam o discutie cu Cris din care nu vreti sa stiti cum a ramas dupa ce am pus intrebarea "Ce zici, renuntam si anul acesta la concediu ca sa pot achita hostingul?"... Ma uitam ieri la imensa mea colectie de jocuri si figurine... si ma bate un gand sa intru iarasi in ea si sa pun ce pot la Licitatii. Dar nu stiu... cred ca am imbatranit de am ajuns sa tin atat de mult la niste obiecte.

Pentru unii CG e doar un alt site. Pentru altii, CG-ul a devenit mai mult decat o comunitate. Recunosc ca mi-am gasit si facut mai multi prieteni aici decat in oricare alta nebunie de "socializare", forum & Co. Desi am fost admin pe un forum pe care l-am dus de la o mana de oameni la peste 45.000 de useri, nu m-am simtit niciodata "acasa" asa cum am facut-o aici.

Pe de alta parte, ma bucur enorm cu ce am reusit sa realizam. Pe langa faptul ca am reusit sa deschidem mintea unora mai incuiati in ceea ce priveste consolele (va mai aduceti aminte ca eram vazuti ca niste paria?), cred ca am reusit sa demonstram ca un gamer nu este acel om incuiat fara alte orizonturi si pasiuni... ca nu este doar un nickname pierdut prin PC care nu se gandeste decat la jocuri in care poate vedea doar "Kill - kill - kill!". Ca de fapt gamingul, pe langa definitiile clasice, poate insemna o modalitate de a visa... Un alt fel de a trai o carte, sau un film... in care tu esti personajul principal. Un mod de a te relaxa cu prietenii, indiferent ca ai 8 ani sau 80 de ani...

Mai mult, imi place ca s-a reusit sa se deschida foarte mult partea de Bazar a consolelor. De la partea de Retro care la noi era complet ignorata, pana la modalitati de a aduce si in tara noastra uitata de lume, jocuri si console la preturi super acceptabile. Ma bucur ca am reusit sa ii facem sa inteleaga pe consolisti care sunt avantajele schimburilor... am reusit sa aratam ca nu trebuie sa fii bogat ca sa te joci originale. Ca se poate cu un pic de efort aduce un joc la mai putin de 50 RON cand el in magazinele noastre dragi sare de 250 RON.

Cu bune si cu rele... acesta este CG-ul. Ma intristeaza sa vad oameni cu bani grei, sau care au facut multi bani pe CG ca nu misca un deget... dar, cum spuneam mai devreme... it's ok. Ne vom tine de cuvant pana la capat si nu vom spama cu chestii gen "Ajutor"... Chiar ne mandrim cu faptul ca NICIODATA nu am trimis un Mass PM, chiar si cand a fost al naibii de greu. Macar sa ramana CG-ul ca o amintire placuta majoritatii, nu precum site-ul care "imi tot dadea PM-ui pentru ca vroia sa stoarca bani de la useri ca sa plece MonkY in Bahamas". Pentru cine e interesat, n-am mai avut de cativa ani concediu, am credite pana peste cap... Nu ma plang, Doamne Fereste! Mai ales ca sunt un junkie in ceea ce priveste hobby-urile mele (adica arunc si banii de mancare cand imi doresc ceva anume)... insa spuneam asa, ca sa nu mai aud de concediile mele facute prin locuri pe unde probabil nu voi ajunge niciodata (nici nu imi prea doresc, to be honest).

Dar gata... am scris destul si se apropie o noua zi de lucru (grr, e 4 dimineata). Ramane sa vedem ce se poate face, ce putem face. Eu eventual ma apuc de 6 din 49, poate... cine stie? Pana atunci insa, verificati aria de Licitatii... poate e ceva ce cautati de mult timp si acum gasiti la pret super. Daca nu pentru CG, macar pentru cel care face efortul de a da ceva for free pentru comunitate. Respect!
    Attached Images Attached Images playing_old_guys.jpg

14. #234 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thanks goes to solaru, BoDoPSX, mariushcm si taz@! Respect!

De strans: 3000 EUR + TVA
    Stransi: 1255 EUR
    Ramas: 2465 EUR
    Attached Images Attached Images donate_198181145_std.jpg

15. #235 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    E prea greu pentru tine, nu-ti mai bate neuronul. Fa pasi, te rog.

16. #236 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    E prea greu pentru tine, nu-ti mai bate neuronul. Fa pasi, te rog.
    Nu inteleg de ce nu are ban instant pisaciosu asta. S-a trezit el la doispe posturi sa spuna ca il constrange si ca-l ameninta cineva sa dea bani. Auzi ma, hai ca-ti dau adresa mea pe PM si te astept la o constrangere. Batem palma?

17. #237 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Rasko, trebuie sa acceptam ca vor exista intotdeauna pro si contra, alb si negru, plus si minus... Vrem nu vrem, asa se mentine balansul in orice, indiferent ca vorbim de nivel micro sau macro. Sincer daca nu ar fi aparut un user ca el, as fi inceput sa ma intreb daca nu cumva e ceva in neregula. Si sa fiu sincer, prefer o persoana care zice pe fata ce are de spus decat sa vorbeasca "pe la colturi". Atata doar ca e al naibii de suspect cum vine el dupa nici o luna de la inregistrare si se simte foarte stressat si obligat. Probabil este vreunul din musterii mai vechi ai CG care a reusit sa scape cu o clona. Oricum, asta spune totul: "panda crib has not made any friends yet"...

18. #238 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Thanks goes to solaru, BoDoPSX, mariushcm si taz@! Respect!

De strans: 3000 EUR + TVA
    Stransi: 1255 EUR
    Ramas: 2465 EUR
    What about me?

19. #239 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    What about me?
    Scuze. Respect si lui psypc2! Si lui Razvan! Inca odata, mii de scuze daca uit sa mentionez pe cineva. Oricum toti apar in lista de Donatii: Console Games Forum - Donatii
    Attached Images Attached Images sorry.jpg

20. #240 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am modificat sistemul de donatii astfel incat sa se accepte si 5 EUR ca suma minima via PayPal. Hope it helps!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 31 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast