The hut
Your mystery code: 3102-1F3C-436E
PS valabil p�nă luni 10 dec.
Am primit mail de la zavvi in care imi zice "Don't forget to use your voucher". Asta inseamna ca nu a fost folosit?
Cred ca trebuia sa pun si chestia cu asterix.Your Unique Code is: 2685-1481-4F1D
*10% discount code excludes electronics, computing, consoles and pre-orders and cannot be used in conjunction with any other offers e.g. multi-buys. Max discount of �10. Discount code is valid until 31st January 2013.![]()
Sau puteti folosi codul de 10% valabil azi la primele 2000 de comenzi: VCUKZ10.
Eu am adaugat intai Batman Arkham City, am aplicat codul si dupa am mai adaugat un Anarchy Reigns LE care e la pre-order si mi-a aplicat discountul si pe el. Deci s-ar putea sa mearga si la alte pre-orders dar nu am incercat.
Cheers!
zavvi - Discount Code: 3129-3A4B-4C81
*Discount code excludes electronics, computing, multi-buys, pre-orders & consoles & is valid until Midnight 20th December 2012. Not to be used in conjunction with any other offer. Only one discount code can be used per transaction. 10% code cannot be used in conjunction with Free Next Day Delivery Code
Salutare! Cu un cod de reducere pe zavvi ma poate ajuta cineva?Va multumesc anticipat!
au inclus romania, din nou , pe lista tarilor in care livreaza, e ceva timp de cand fac asta, dar majoritatea userilor "merg inchis"
@adibose Pai pe lista aia nu aparem, si conturile de pe care am facut comenzi in RO mi-au fost sterse.
Si am facut un cont nou, si la fel, sters si comanda Canceled.
Nu stiu ce conturi spuneti voi ca v-au fost sterse, eu am facut comanda in trecut la ei, contul mi-a ramas acelasi si se pare ca pot sa dau si comanda din nou. So...![]()
@sexbobomb91 Inseamna ca e problema de la cardul meu, acum vad ca banii imi ajung mereu in cont inapoi, am vorbit cu cucoana aia si mi-a spus ca nu e autorizat pentru plati online. Mersi de informatii.
Bookmarks