Două imagini noi:
Mi se pare mie sau grafica se aseamănă cu cea din infamous ss . Chiar si The division se aseamănă cu infamous . Daca din punct de vedere grafic sunt tot pe acolo au de câștigat deoarece infamous a pierdut mult pentru lucrurile repetitive care le făceai si la jocurile precedente .
Uimitor, dar toate jocurile au iluminare destul de ok (The Division chair superba din ce am vazut pana acum) si ofera o grafica fotorealista (din acest motiv ti se pare ca seamana), dar fara acea iluminare, ar fi aratat tot urat.
La ce te astepti de la un hardware din 2006 ? Cel putin are ceva AA , in GTA 5 era oribil fara.
Nu aveam asteptari mari in privinta graficii si nici nu o sa am pentru urmatoarele jocuri ce vor fi lansate pe PS3/360.
vreo sansa sa lanseze misiunile exclusive pt ps4/ps3 si pe pc sub forma de dlc? din cate am inteles is vreo 3 ore de gameplay ....
Foarte posibil, după o anumită perioadă de timp așa cum se tot procedează în ultima vreme.
Arata decent ?!?!?! GTA V pe X360 se bate de la egal la egal (si sunt sigur ca in multe aspecte castiga) cu versiunea astuia de PS4/X1. WTF is this **** ?!?! N-au pic de umbre ? Personajele plutesc ?
Asta sigur nu e versiunea de iPad ?
it's simple.
Serios vorbind acuma , Watch Dogs se lanseaza pe 6 platforme(yeah Wii U) iar GTA V pe 2 , de ce ar pierde timp si bani cei de la Ubisoft sa il optimizeze si pe last gen cand oricum se va cumpara ca painea calda no matter what ?
Asa era si cu PS2. Ratchet and Clank, God of War, NFS Most Wanted, Killzone etc, aratau foarte bine. Dupa 2006-7, orice joc arata din ce in ce mai groaznic. Pana si Hot Pursuit 2 avea grafica mai buna decat Pro Street (ps2). Ma tem ca asa va fi si cu xbox 360 & ps3.
Achievements list:
Watch Dogs Achievements - XboxAchievements.com
Bookmarks