Watch Dogs - Aisha Tyler Trailer
Foarte misto. Deobicei, cand se apropie de lansare, detaliile grafice ale jocurilor scad simtitor, dar nu este cazul si aici. Mi se pare ca arata din ce in ce mai bine si sper sincer sa nu fie DOAR versiunile de PS4/X1![]()
Nu stiu de ce, dar nu mi se pare chiar atat de fun. Da, grafica e buna, dar gameplay-ul ala pare destul de plictisitor. AC4 pare mai bun (de GTA5 nu mai zic).
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Descrierea:
Enjoy your time in beautiful Los Santos. On November 19, we'll see you in Chicago_
eu am mari sperante cu jocul asta , mai ales ca vreau sa-l joc pe ps4 (deci vreau ceva revolutie grafica..not) si sper sa depaseasca gta v, ori eu am imbatranit , ori mi-au crescut pretentiile vis a vis de jocuri .
deci sper ca W.D. > GTA V![]()
Adevărul e ca GTA5 a ridicat foarte sus ștacheta prin felul în care e realizata lumea (mărime impresionanta + mare atenție la detalii + feeling), cu atât mai mult cu cât hardware-ul e foarte limitat. A fost o surpriza mare chiar înainte de next gen și sunt taaaare curios cum o sa iasă Chicago-ul din watch dogs. Sper sa fie o surpriza la fel de mare.
Imi e greu sa cred ca un joc la care ubisoft (o companie care in ultimul timp a scos numai mediocritati) a lucrat timp de 2 ani sa bata GTA V la care s-a lucrat aproximativ 5 ani. Nu zic ca jocul va fi prost, dar nici foarte bun. Conceptul e destul de interesant dar daca open world-ul va fi ca in AC, atunci nu are nici o sansa in fata jocului celor de la R*, singurul plus fiind efectele grafice. Orasul pare plictisitor si lipsit de detalii care sa arate faptul ca oamenii chiar locuiesc acolo, sper doar ca story-ul sa fie peste asteptari.
Mi se pare foarte sters jocul asta, cel mai fara substanta joc care urmeaza sa apara pe Next-Gen. Nu consider ca merita sa fie nici in aceiasi propozitie cu GTA5. Cred ca va fi foarte mult axat pe partea de hacking si no-fun, mi se pare ca are prea mult din Ass Creed in el, aceiasi mancare, aceiasi mancare...
Bookmarks