Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 47 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 926

Thread: Watch Dogs

1. #121 SP
    Member anes's Avatar
    Watch Dogs - Aisha Tyler Trailer

2. #122 SP
    Junior Member RobertChiper's Avatar
    Watch_Dogs Honored Trailer

3. #123 SP
    Member Madutzzu14's Avatar

4. #124 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte misto. Deobicei, cand se apropie de lansare, detaliile grafice ale jocurilor scad simtitor, dar nu este cazul si aici. Mi se pare ca arata din ce in ce mai bine si sper sincer sa nu fie DOAR versiunile de PS4/X1

5. #125 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    A nu , mai este si versiunea de pc

6. #126 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

Watch Dogs

Da , alte GTX in SLI sper sa ma insel totusi.

7. #127 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu stiu de ce, dar nu mi se pare chiar atat de fun. Da, grafica e buna, dar gameplay-ul ala pare destul de plictisitor. AC4 pare mai bun (de GTA5 nu mai zic).

8. #128 SP
    Manager paul's Avatar

9. #129 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Care este Release Date-ul ?

10. #130 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

11. #131 SP
    Member theSrN's Avatar
    Quote Originally Posted by j0hnnyReaper View Post
    Care este Release Date-ul ?
    19 Noiembrie pt US
    22 Noiembrie pt EU

12. #132 SP

13. #133 SP

14. #134 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

15. #135 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Attached Images Attached Images 644005_518680698220805_229638610_n.jpg

16. #136 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    Descrierea:
    Enjoy your time in beautiful Los Santos. On November 19, we'll see you in Chicago_

17. #137 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu am mari sperante cu jocul asta , mai ales ca vreau sa-l joc pe ps4 (deci vreau ceva revolutie grafica..not) si sper sa depaseasca gta v, ori eu am imbatranit , ori mi-au crescut pretentiile vis a vis de jocuri .

deci sper ca W.D. > GTA V

18. #138 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Adevărul e ca GTA5 a ridicat foarte sus ștacheta prin felul în care e realizata lumea (mărime impresionanta + mare atenție la detalii + feeling), cu atât mai mult cu cât hardware-ul e foarte limitat. A fost o surpriza mare chiar înainte de next gen și sunt taaaare curios cum o sa iasă Chicago-ul din watch dogs. Sper sa fie o surpriza la fel de mare.

19. #139 SP
    Member mof990's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    eu am mari sperante cu jocul asta , mai ales ca vreau sa-l joc pe ps4 (deci vreau ceva revolutie grafica..not) si sper sa depaseasca gta v, ori eu am imbatranit , ori mi-au crescut pretentiile vis a vis de jocuri .

deci sper ca W.D. > GTA V
    Imi e greu sa cred ca un joc la care ubisoft (o companie care in ultimul timp a scos numai mediocritati) a lucrat timp de 2 ani sa bata GTA V la care s-a lucrat aproximativ 5 ani. Nu zic ca jocul va fi prost, dar nici foarte bun. Conceptul e destul de interesant dar daca open world-ul va fi ca in AC, atunci nu are nici o sansa in fata jocului celor de la R*, singurul plus fiind efectele grafice. Orasul pare plictisitor si lipsit de detalii care sa arate faptul ca oamenii chiar locuiesc acolo, sper doar ca story-ul sa fie peste asteptari.

20. #140 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Mi se pare foarte sters jocul asta, cel mai fara substanta joc care urmeaza sa apara pe Next-Gen. Nu consider ca merita sa fie nici in aceiasi propozitie cu GTA5. Cred ca va fi foarte mult axat pe partea de hacking si no-fun, mi se pare ca are prea mult din Ass Creed in el, aceiasi mancare, aceiasi mancare...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 47 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast