Watch_Dogs: 101 Trailer:
What Makes Watch Dogs a True Next-Gen Game - UbiBlog - Ubisoft®
On new-gen systems the game will run at 900p on PS4 and 792p on Xbox One, at 30 frames-per-second on both consoles.
Incercand sa-mi opresc o vena care se zbate sa sara... intreb si eu: "WTF Sony? Again?!?". Culmea, nu sunt genul care se agita atat de mult dupa rezolutie (cum spuneam, mie Ryse mi s-a parut impecabil in 900p)... dar totusi!!!
Va veti intreba de ce ma iau de Sony si nu de Ubisoft? E simplu, de la Ubisoft n-am vazut niciodata pe cineva spunand oficial ca va rula in 1080p si 60FPS... in schimb de la Sony da. Exemplu: Watch Dogs Runs at 1080p/60fps on PS4, Says Sony.
Cineva ar cam trebui sa-si piarda jobul pt. declaratii d-astea...Hack everything as you make your way through Chicago’s underground as you experience Watch_Dogs in a way that only PS4 can provide, at 60 Frames Per Second in 1080p.
Nu stiu de voi dar eu sunt destul de dezamagit... pe langa faptul ca ne-au amagit cu declaratii mincinoase, e destul de trist ca nici macar pe o consola next gen nu se poate juca 1080p/60fps... acum inteleg cum se simt cei cu xbox one la fiecare lansare![]()
Scuze de off-topic, dar care e legatura la ambele console si DirectX-ul? Nu de alta, dar PS4 nu are nicio treaba cu asa ceva![]()
Hazer, nu e nevoie de trolling, sa stii. La fel cum nu te obliga nimeni sa-ti cumperi consola... poti sa-ti iei linistit Quad SLI, dar nu vei posta despre asta aici (ai arie dedicata gaming-ului pe PC).
E oricum simplu de inteles: atata timp cat Sucker Punch poate sa ruleze in 1080p Infamous... si arata fenomenal, inseamna ca nu e atat vina consolei cat a developer-ului. De fapt, ce zic de Infamous... uita-te aici cate jocuri merg in 1080p pe PS4: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...ox-one-si-ps4/. Cum altii pot si Ubisoft nu poate... nu stiu. Si nici nu-mi pasa. Eu voi cumpara Watch Dogs oricum. Hatters gonna hate...
Si Assassin's Creed 4 a fost 900p pe PS4 la lansare, iar ulterior au scos un patch ce a marit rezolutia la 1080p. Sunt curios daca vor proceda la fel si cu Watch Dogs.
Am jucat assassin's creed la 900p si la 1080p si nu este vizibila nicio diferenta. Nu inteleg ce mai conteaza cativa pixeli pentru voi.
Partea cu 30fps este pentru mine cea mai enervanta la "next gen". Diferenta de la 30 la 60fps aia se vede.
Eu zic că este o diferenţa, am jucat BF3 pe un Finlux de 80cm HD ready apoi am schimbat TV, un LG Full HD 106 şi se vede mai prost decât mă aşteptăm.
Asa, de curiozitate... cam asta este diferenta dintre 900p si 1080p.
Rescale-ul la 900p il faceti singuri acasa in full-screen...![]()
Eu cred ca unii ar trebui să-şi cumpere un pc de 400€ sa joace liniştiţi 1080p la 60 bube Watch Dopes
Nu platforma pe care joci e problema in cazul de fata, ci developer-ul. Cum zicea si MonkY, daca Sucker Punch a putut sa scoata minunatia aceea de joc in 1080p, si Ubisoft putea. PS4 nu se compara cu un super PC, dar e mai mult decat capabil sa ruleze jocuri full HD.
Eu nu inteleg pretentiile astea la o consola de 400$...Daca x1 si ps4 aveau pret intre 600-800$ da intelegeam.Eu spun ca e bine , mai ales pentru multiplatformNu cumparati jocul daca sunteti asa deranjati de ultimul anunt , ori build a high end pc
Eu sincer cumpar watch dogs pe ps3 si apoi pe ps4 in decembrie.
Bookmarks