Deja a iesit si primul review...
Watch Dogs Review: Not Quite The Hacker We Hoped
Nu stiu daca e pe bune sau nu.
Deja a iesit si primul review...
Watch Dogs Review: Not Quite The Hacker We Hoped
Nu stiu daca e pe bune sau nu.
Deja e hammered in draci site-ul ala... Pana si CDN-ul e down
Din cate am apucat sa citesc printr-un cache al paginii: "The visual fidelity is definitely not on point to E3 2012 – without big explosions which make sense – and the daytime looks bland and equivalent to Grand Theft Auto V (a last generation title which was highly optimized)." - l-au jucat pe Xbox One...
Update: am reusit sa vad filmuletul (in reluare)... vai cum arata cand ploua![]()
Intr-adevar arata bine cand ploua dar ziua... nu asa de ok, banuiesc ca si apusul este demential.
Am citit o parte din articolul ala care ma iritat.
One huge caveat/punishment Ubisoft implemented is when you do turn off the Online Option, all your skills accumulated are reset to zero. You read that right. They all get reset to zero.
Read more: http://wccftech.com/review/watch-dog...#ixzz320NUrKun
Asta nu-mi place si ma cam sperie...
One huge caveat/punishment Ubisoft implemented is when you do turn off the Online Option, all your skills accumulated are reset to zero. You read that right. They all get reset to zero.
Serios acum... Ce Online Option cand jocul nici macar nu e lansat? Cine stie ce beta version or juca oamenii aia (daca o fi si beta)...
Imi place ca au pastrat ploaia cu incetinitorul. Sunt curios daca o sa fie la fel si pe current gen, sau doar X1/PS4/PC vor avea asta.
Hazer esti cumva genul acela de masochist care se duce pe forumurile Android si le spune ce super telefon Apple si-a luat? Sau pe forumurile Audi si se lauda cu VW-ul? Intreb in ideea ca poate nu ti-ai dat seama inca de faptul ca aici suntem pe Console Club si nu PC bullsh*t. Prin urmare nu cred ca-i pasa cuiva ca ti-a bagat tie Ubisoft Uplay pe langa Steam si alte 50 de servicii bine meritate pe super calculatorul tau. Asa ca tine pentru tine te rugam 'glumele' sau posteaza linistit pe aria de PC unde cam bate vantul.
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar Audi apartine Volkswagenscuze de offtopic, dar nu ma puteam abtine
![]()
Audi e acelasi lucru cu VW la fel cum si o consola poti spune ca e de fapt un PC. De fapt sunt mere si pere
Ideea era alta si cred ca ai inteles-o. A inceput CG-ul sa se mareasca, ocazie cu care au inceput sa vina haterii de pe celalalt forum aici si sa mai arunce cate o mica bomba. Eu unul ma astept ca macar pe arie de Console sa nu dau de trolli care sa-mi explice cat de tare e PC-ul lor si ce fraieri sunt eu ca imi iau varianta de console. Daca vroiam asta, postam dincolo si rezolvam problema.
Si pentru a reveni on-topic: Watch Dogs: PS4 Vs Xbox One Night Time Graphics Comparison
Comparaţia ta ar fi mai degrabă: Ce preferi Mercedes sau VW ? Numai că în cazul asta Mercedes-ul ar fi mai ieftin, cred că asta voia să spună, nu că este troll.
Revenim si noi la topic? Avem arie separata pentru auto unde puteti dezbate daca Audi e VW sau nu. Merci.
aparent au deschis Altex si in Brazilia
---------- Post added 21-05-2014 at 11:57 ----------
Intereseaza pe cineva acesta comanda ?
Watch Dogs - DEDSEC Edition PS4
JOCPS4WATCHDGDE 319,90 lei
Comandat: 1
319,90 lei Eu vreau sa renunt la ea . Voi fi plecat ceva timp de la sfarsit de luna . Voi verifica pe seara raspunsul . Pentru contact 0765646174
Bookmarks