@AndRewqp din pacate multi stiu doar sa se planga...Mie imi place foarte mult cum arata si eu nu joc doar pentru graficaSunt interesat in primul rand de gameplay , story , soundtrack , grafica este la urma pentru mine.
@AndRewqp din pacate multi stiu doar sa se planga...Mie imi place foarte mult cum arata si eu nu joc doar pentru graficaSunt interesat in primul rand de gameplay , story , soundtrack , grafica este la urma pentru mine.
Da. Ne plangem de grafica aia. Si stii de ce ? Pentru ca noi comparam cu GTA V, cu care se presupunea ca se bate de la egal la egal. Si ala arata absolut fabulos in comparatie cu asta. Din ce se vede in filmuletele de azi, pana si GTA IV de acum 6 ani arata mai bine.
Si daca lasam grafica deoparte (si eu pot sa spun pentru ca m-am jucat), jocul este praf in comparatie cu ce gogosi ne-au vandut ei. Orasul este pustiu. Oameni sunt zombie. Masinile sunt cutii care patineaza. Fizica este praf. Nu exista sange. Nu exista buton pentru sarit. Sunetul masinilor, motoarelor si armelor este oribil. Coloana sonora pot spune ca este inexistenta. Si multe alte minusuri pe care le-am specificat in urma cu cateva zile, dupa primul hands-on.
Nu spun ca nu este fun. Daca ai timp de pierdut, este o combinatie bunicica intre Assassins Creed si Splinter Cell. Ar fi putut sa fure ceva si de la Far Cry 3. Eventual si masini + control de la Driver: San Francisco.
Este exact genul de joc care o sa fie "bun" cand o sa aibe vreun 3-4-5 in nume.
Gata, m-au sunat cei de la Altex si am confirmat comanda - 320 lei DEDSEC edition PS4. Teoretic maine ar trebui sa ajunga.
Un mare plus pentru Altex!
Pe mine nu m-au sunat inca, dar cand o sa o faca o sa confirm comanda. Nu stiu ce parere ati avut voi, dar pe mine nici un joc Ubisoft din ultimii ani nu m-a dezamagit. (ma refer la variantele de console, in special PS3/4, nu le-am incercat pe PC)
Daca jocul asta aduce, cu adevarat, un gameplay inovativ si o poveste buna, eu sunt gata sa trec peste neajunsurile grafice. E adevarat ca Infamous SS a ridicat, destul de sus, stacheta dpdv grafic, dar, sa fim sinceri, nu a excelat la gameplay si story. Cu siguranta Ubi va transforma Watch Dogs intr-o serie lunga de jocuri. Sa nu uitam cate probleme a avut primul AC, iar al doilea a fost un joc extraordinar. Nu e nimeni obligat sa-l cumpere, pot juca linistiti GTA 5 in continuare.
Şi în GTA V sunt zombi, lumea trece cu vederea că este un open world cu o hartă imensă, nu înţeleg ce aţi vrea să facă zombi respectivi ?
Nu stiu daca ati vazut review-ul Xbox One vs PC(daca nu, vedeti la video-ul lui DeathOfArt o adnotare),dar mi se pare mult mai bune grafica si avand in vedere ca diferenta de la low la ultra e aproape 0 nu stiu ce sa spun... sper sa fie macar la fel de bun pe ps4 cum e pe pc.
Ideea jocului si gameplay-ul sunt interesante si destul de interactive.
Plusuri:
Daca salvezi oameni iti creste reputatia in mod pozitiv, populatia de recunoaste si nu mai este chemata politia. Daca calci oameni si impusti politisti scade reputatia.
Poti inchide lumini si bruia elicopterul politiei pt 5-10 sec, bloca masinile politiei cu semafoare sau blocaje.
Este introdusa notiunea de crafting.
Poti face misiuni folosind camere video, fara prea multa bataie de cap.
Storyline-ul pare interesant, desi devine plictisitor in unele locuri cu interventii prea multe poate...
Minusuri
Lasand la o parte grafica, jocul are o caruta de buguri de reparat.
De ex: daca nu esti in zona misiunii si la sfarsitul ei iti spune sa iesi din zona, nu stie sa detecteze lucru asta. Daca lovesti o banca care are oameni pe ea, ei se ridica usor din aer si apoi fug, motocicleta se poate bloca usor in colturi si nu o mai poti scoate, mi sa intamplat sa nu scoata arma
Nu poti sari.
Fizica jocurlui e stangace, masinile sar ca niste cutii, motocicleta are acelasi impact ca o masina....
Jocul se vede ca e muncit prin complexitate si optiuni, dar nu e finisat.
Cred ca sau concentrat mai mult pe gameplay, au umplut harta cu submisiuni si mai putina testare; desi a fost amanat o data....
Sunt vro 5 elemente in lista, pana acum 2 am reusit, Jam comunication si Blackout pt care ai nevoie de circuite...
Ca Gta5 arata absolut fabulos este un vis de-al tau poate. L-am terminat de 3 ori pe PS3 si trebuie sa fii orb sa nu vezi ce texturi blurate are, printre altele. E supra-apreciat Gta 5 dar poate fac parte din minoritatea care gandeste asta. Sunt de apreciat Rockstar d.p.d.v. tehnic cu Gta 5, dar pentru fiecare pas pe care il face inainte, face 2 inapoi. Gta 4 ramane cel mai bun Gta. Si Gta 5 are modele de pietoni care se repeta ad nauseam, strazi goale, si drivingul este mult prea arcade.
S-a inflamat degeaba tot internetul pe WatchDogs, avand in vedere ca aduce si lucruri noi in genul asta si pe deasupra arata si bine.
Invatati sa apreciati jocurile pentru ceea ce sunt nu pt ce vreti voi sa fie.
Asta inseamna sa te multumesti cu orice mizerie ti se ofera si sa nu alegi sau doresti ceva mai bun.
La GTA V iluminarea este foarte buna. Logic. Are texturi la rezolutie mica. Dar cand vezi draw distance-u ala si totusi jocul merge perfect chiar si din avion, e mare lucru. Aici nu ai elicoptere. Nu te poti urca pe fiecare cladire si nu poti face multe lucruri "normale".
Si stai linistit ca hacking-ul si crafting-ul sunt incredibil de limitate.
Nu odata intr-o urmarire am incetat sa mai folosesc hacking pentru a-l prinde pe celalalt pt ca era inutil. Semafoarele nu fac nimic instant iar blocks gasesti doar pe anumite bulevarde ai strazi laturalnice. Cum nu poti nici sa tragi din masina, o urmarire banala dureaza 15-20 min pentru ca efectiv nu poti distruge masina celuilalt doar prin lovire. Si asta e doar una din limitari.
Multumesc oricui ai avut ideea de a desparti threadul de cei cu PC/warez talk. In sfarsit vad si eu ceva discutii interesante.
zyx1141: mai da ceva detalii despre crafting te rog. Suna interesant si nu am gasit mare lucru despre asta.
Comparatia cu GTA5 este OK si nu chiar. Ubisoft nu a avut nici pe departe nici bugetul si nici cunostintele celor de la Rockstar pe genul acesta, dar a venit cu multe elemente originale. Pe de alta parte, GTA5-ul a fost optimizat in draci pentru 2 console. Watch Dogs vine pe 6 platforme sau ceva de genul - deci iar nu se pot compara. Eu sunt sigur ca varianta GTA5 pentru PS4 va fi CRIMINALA, dar pana atunci ma voi delecta cu Watch Dogs.
Deja am inteles ca patch-ul rezolva problema cu AI-ul bizar. Probabil cei care nu vor sa-si faca nervi si au rabdare de otel ar fi bine sa reziste si sa cumpere jocul la o luna dupa lansare. Nu doar ca va fi pret mai bun, dar pana atunci poate se rezolva marea majoritate a problemelor.
Eu il am la precomanda pe PS Store si desi era anuntat ca n-o sa existe preload, vad ca deja descarca. Ciudat e ca are 3,5 GB file-ul (jocul avand in total 21 GB). Probabil se descarca atat cat sa poti juca la lansare putin, presimt ca restul o sa ia o zi intreaga....
Legat de comp cu GTA IV, 5..
- GTA IV - **** graphics, dar engine fizic exceptional (car handling, car damage, .. - mult si peste GTA 5). Nu ma asteptam de la Ubi sa aiba aceeasi atentie la detalii ca Rockstar anyway, dar totusi aveam pretentia ca macar WD sa aiba dynamic lighting si un pic de damage asupra mediului.
- GTA 5 - frumoasa grafica, chiar peste asteptari, dar sincer preferam ceva mai varza, dar cu un engine fizic aproape de cel din IV. N-am avut nici pe departe aceeasi placere de a ma plimba cu masina si de a provoca accidente spectaculoase.
Comparativ cu Watch Dogs nu ma pronunt inca, dar in WD pe stream-uri parea OK grafica.. Car handling/damage din pacate undeva intre GTA 5 si Sleeping Dogs. Cat despre oras, din ce am vazut in stream-uri WD are o atmosfera mai buna decat GTA 5. La imersiune contribuie si faptul ca ai un backstory la toate personajele pe care le vezi, iar orasul nu mi-a parut pustiu deloc.
Bizar ca face preload, in timp ce propriul anunt spune clar ca nu: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...nd-cu-destiny/![]()
Stiu, m-am mirat cand am vazut ca descarca. Am dat si peste o stire cum ca in Europa se face preload, dar era de acum o saptamana si am crezut ca a fost vreun bug rezolvat intre timp. In orice caz, la 2 AM o sa am deja 3,5 GB descarcati, ramane de vazut ce pot face cu ei.
Merge foarte greu download-ul, cam 25 min pt 250 MB, in ritmul asta o sa dureze o zi si ceva sa-l ia pe tot.....![]()
eu sunt indecisca tot a venit vorba , mai vine cineva la Media Galaxy ?!
cica :
Pentru ca mai e putin si maine este ziua cea mare, iata si agenda evenimentului:
18.00 – 18.45: Sosirea participantilor la event; inscrierea in tombola, impartirea biletelor de participare la tombola catre public
18.45-19.00: Deschidere speciala a evenimentului – trupa de dans Drop The Beat
19.00-19.15: Demonstratie de gameplay
19.15-20.45: Super panel interactiv cu premii speciale & game testing
20.45-21.00: Jurizarea si premierea celui mai bun cosplay
21.00: Extragerea premiilor aferente tombolei "
O zici de parca imi baga cineva WatchDogs pe gat cu forta. Sa stii ca sunt destul de selectiv in ceea ce priveste banii pe care-i arunc pe jocuri, mai ales la preturile pe care le au astea de ps4. Din toate stream-urile pe care le-am vazut si din ce am citit, jocul asta pare sa fie pentru mine. Ca e o mizerie, asta e parerea ta. Mizerie a fost si Gta4 pt. majoritatea celor care l-au jucat si cu toate astea e unul din jocurile mele preferate. Dupa cum spunea si Kratos, normal ca nu au avut astia de la Ubi bugetul Rockstar ca sa cumpere Euphoria/Rage engine si nici nu a fost facut pentru doar doua console. Avand in vedere ca vorbim despre Ubisoft, mie mi se pare o realizare jocul asta.
Despre cat de limitate sunt hackingul si craftingul stiam deja, pentru ca din nou, dupa cum spuneam, e vorba de asteptari.
Limitari pentru tine... Daca in Gta poti sa tragi cu arma la volan, asta nu inseamna ca automat toate city open-world-urile trebuie sa aiba asta.
Sa ne intelegem, eu nu zic ca WD o fi mai bun ca gta5 sau vice versa ci pur si simplu ca uneori comparatiile nu-si au rostul.
Totul se reduce la bani si la votul cu portofelul. Stiai la ce sa te astepti din sutele de trailere din ultima vreme si atata timp cat ai dat banul pe joc, le-ai trimis mesajul developerilor. Daca totusi jocul era buguit in draci, sau crapa ca skyrim pe ps3, sau etc etc atunci da, sunt de acord sa il critici. Dar sa fii hater doar de amorul artei mi se pare un obicei prost in ultima vreme si asta e valabil oriunde pe internet si nu numai.
Bookmarks