Chuck Norris edition ftw
Ce criminala mi se pare imaginea asta. Am realizat si eu, in joc, faptul ca app 0.5 cm (pe ecran) din masina nu are coliziune si trece prin alte obiecte, dar credeam ca vad yo prost.
razvanrazy: n-am patit (inca) niciodata asta pe X1... ba chiar ma enervez ca se "agata" de fiecare coltisor posibil masina, asta in timp ce la cate un impact frontal aproape nu simte nimic...
Umm nu stiu daca ati observat, dar timpul in joc "trece" atunci cand se misca Aiden. Uitati-va cu atent la lumina soarelui si la umbre. Se misca doar o data cu Aiden. Daca il lasi pe Aiden pe loc si te intorci peste o juma de ora, e tot ziua... Daca te agiti 5 min, vine noaptea.. De ce ai programa asa ceva?
Ma gandesc ca au preferat sa nu observi cum se misca umbrele nerealist în timp ce stai pe loc si admiri peisajul, iar cand te misti esti atent la alte chestii.
---
Nu stiu de ce nu au facut reflexiile cum trebuie in geamuri, pt ca in baltile de apa reflexiile sunt OK... Consumau memorie prea multa or what?
---
Imi place că masinile nu dispar cu una, cu doua. Of course ca daca te îndepărtezi la vreo 2 strazi distanta dispar, dar în mod normal masinile distruse de exemplu raman in intersectii cat stai prin zona. Nu dispar cum întorci capul, asa cum se intampla de multe ori in GTA.
Are cineva idee de ce nu-mi apare pe hartă ultimul gang hideout? (după statistică am făcut 14/15)
Incearca sa mai faci si alte side-mision ca o sa apara.
@razvanrazy, pai eu folosesc asta in avantajul meu cand trebuie sa ajung undeva repede. Eu cred ca e foarte folositor![]()
apropo a primit cineva eroare asta in joc? Unable to connect, check NAT Type
ma dispera nu pot juca online deloc..! am vazut ca o gramada de useri au problema asta...![]()
nu are nici o treaba cu ps+ , sunt sute de jucatori care se plang de problema asta.. altii spun ca dupa ce s-au deconectat de la wi-fi si au bagat cablu direct in consola.. a mers!... cei de la ubisoft vin si cu cateva solutii pentru rezolvarea problemei.. dar se pare ca nu functioneaza pentru nimeni.. este o problema strict legata de serverele lor!
uite ce zice ubisoft:
If you see that - you need to adjust your router and turn on UPnP - it's a single setting which will allow any game to work by opening any ports required by games - details on how to do this, vary, so please check with either your ISP or hardware manufacturer.
Please remember that UPnP can sometime have issues if used at the same time as port forwarding - or - DMZ, since they can conflict and not improve things - so please try UPnP first on it's own and see if the NAT issue is resolved.
The team are continuing to work with connection errors, however please follow the above advice
If after enabling UPnP - you still have the warning, please contact support directly.
poate la tine functioneaza.. la mine nu a mers!
La ps4 nu am probleme, am avut la xbox one cu nat, dar isi revenea dupa un restart la router. Exista si o solutie permanenta postata de Ronan.
Sa zic si eu cateva despre joc daca tot am avut timp sa il joc.
Arata chiar bine din punct de vedere grafic, nu este Infamous SS, dar tot arata bine. Orasul este destul de mare incat sa nu te plictisesti si ai destule activitati care sa te tina ocupat. Bug-urile sunt aproape inexistente, exceptand cativa NPC care si-au mai pierdut ocazional pathfindingul si ramaneau intepeniti in zid. Gameplay-ul din punct de vedere al personajul este flawless, raspunde bine la comenzi si totul se misca fluid. Din pacate nu acelasi lucru poate fi spus despre controlul masinilor care este mult prea wobbly la viteze mari chiar si dupa ce te obisnuiesti cu stilul. Un mare + pentru partea de hack, gasesti niste faze in care crapi pur si simplu de ras. Un alt lucru pe care il reporsez este dificultatea care este mult prea scazuta, nici pe nivel maxim nu prea simti un challenge, toate misiunile pot fi terminate cu usurinta, iar dupa ce dai unlock la abilitati nici nu trebuie sa mai tragi un singur glont. Partea de MP este iar foarte bine realizata, stilul Souls games se potriveste de minune si este chiar distractiv, ajunsesem in top 1% in weekend. De asemenea este bine ca au introdus si optiune sa dezactivezi invaziile, pentru cei care vor doar campaign.
Per total un joc bun - 8/10 (cel putin pe generatia curenta, nu am jucat pe old gen sau PC ca sa ma pot pronunta despre acele versiuni).
AndyTiME, ma jur ca nu te cred. Te rog, filmeaza-te sau fa o poza cu PS3-ul ruland WD, cu camera in-car (nu bumper cam, sa se vada bordul si volanul).
1. jam !
2. hack pt a dezactiva functia de a chema ajutoare
eu inca sunt la act 1..am jucat la side misions(10-15 ore)..si tot nu am suficiente puncte pt toate abilitatile..ca tot ziceai de armuri , exista ca abilitate de upgradat, atat pt gloante cat si pt explozii
jocul este fenomenal, oricate defecte de logica ar avea![]()
Hai, sa ai si o a doua persoana. In fine, eu nu sustin ca este prea usor jocul, joc pe dificultate normala si da, mi s-a intamplat sa reiau o misiune de 2-3 ori fie pentru ca ma impusca cineva fie pentru ca omoram din greseala o tinta care trebuia doar doborata. Insa si acele situatii apar pentru ca joc extrem de relaxat, poate si pentru ca sunt mereu cu o "ureche" la bebelus
.
Abia pe la ultima misiune am folosit jam coms si balckout, acolo chiar nu ai cum altfel.
In rest, de politie scapi foarte usor in apa, inainte sa pleci pe apa dezactivezi elicopterul si fugi cu o barca foarte usor; la fel si in unele misiuni, nu vin cu barcile dupa tine.
Nu te poti uita in sus daca dupa elicopter daca esti in masina sau in apa.
Daca era testat mai bine sa elimine bugurile si sa il finiseze mai bine (sa poti sari...etc) faceau un joc de nota 9-10.
Sunt curios ce concurent va scoate eventual R*...ca altii nu se vad la orizont; seria GTA e rasuflata, (cel putin pt mine, ca tot se compara) in afara de faptul ca e mai finisat nu aduce ceva nou, sa te surprinda, povestea e cam aceiasi in fiecare.
La WD ma asteptam ca la puzzleuri cand se termina timpul sa reseteze treseele
E un joc mediu, dar greu nu este.
Ma bucura ca sunt si multi romani care au muncit la el, Ubisoft Bucuresti si Craiova team![]()
Bookmarks