Cand cei de la Ubisoft au zis ca versiunea de PS4 e versiunea "definitive", cred ca se refereau la toate platformele, nu doar la console.![]()
Cand cei de la Ubisoft au zis ca versiunea de PS4 e versiunea "definitive", cred ca se refereau la toate platformele, nu doar la console.![]()
Dupa ce ies din Digital Trip pentru o perioada de 30 sec in joc am ecranul in ceata. E normal sau glitch ?
OK, azi mi-a ajuns PS4 Dedsec edition. Dincolo de Aiden statue si restul accesoriilor..impresiile mele sunt impartite.
Pe de o parte: cine spune ca e naspa etc jocul......baieti, treziti-va la realitate.Daca te uiti la produsul finit iti dai seama cata munca a intrat in el, indiferent de cum arata sau cum si-ar fi dorit userii sa fie. E un open world la care s-a muncit enorm si probabil efortul de a il face sa ruleze pe next-gen, PC si last-gen a fost enorm.
Ca puncte pozitive, e mult mai open-world decat GTA. Sigur, exista un main story dar nu m-am simtit niciodata dus de manuta sa il completez. Poti pur si simplu sa o iei pe strazile din Chicago si sa faci hacking gasind misiuni in felul asta, fara a te simti obligat sa urmaresti story-ul principal. Din punctul asta de vedere imi pare mult mai natural si realistic decat ceva din seria GTA sau Sleeping Dogs.
Grafica nu e ceva de dat pe spate dar are momentele ei, in special noaptea.
Ca puncte negative...la driving mai e de lucrat intr-adevar, anumite misiuni de sneaking iti dau fail instantaneu foarte repede daca esti detectat, serverele Ubi foarte aglomerate in prezent.
In concluzie, mie mi se pare un efort deosebit, merita jucat, cei care se astptau la Killzone graphics intr-un open-world game nu stiu in ce realitate traiesc
---------- Post added 29-05-2014 at 07:39 ----------
Câteva cuvinte si despre ce e inclus in Dedsec edition.
Figurina Aiden e foarte misto, detaliata, destul de grea, si are un aer de bad mofo
Apoi, un set de 3 insigne, doua rotunde si una zimtata, negre si albastru. Ma rog, nu e my cup of tea dar probabil copiii poarta
Un set de 4 VR cards intr-o cutiuta. Se folosesc cu o Aplicație de iOS sau Android numita Hide. Printre alte funcții, aplicația permite sa te uiti la cardurile respective cu camera si vezi pe fiecare card un model 3D, foarte detaliat al personajelor principale (Aiden and friends)
O carte cu Watch Dogs art, neagră, foarte high-quality.
O harta a Chicago, imensa, la fel foarte high quality dar complet inutila fiindcă e totul extrem de mic reprezentat, dark si nu vad cum poate fi mai utila ca cea in-game.
Un CD cu soundtrackul.
Jocul vine in carcasa normala de plastic albastra si, atenție, prima data când vad așa ceva: separat vine steelbox-ul, gol. Nice touch.
In rest, item-urile digitale cunoscute: un cod pt misiunile speciale PS4 ( cele 60 min adiționale pe care le are toată lumea) si un alt cod pt cele 3 misiuni specifice Dedsec edition.
Per total, e o ediție decadenta, tot ce e înăuntru e foarte foarte high quallity si jumătate sunt useless...asa cum trebuie sa fie de fapt un colector edition![]()
Watch_Comedy
Watch Dogs, As Told By Steam Reviews
Daca ai timp, o poza ar fi apreciata cu ce e inclus pe harta intinsa
Legat de joc, daca lovesti un stalp care are transformator pe el se intrerupe curentul in regiune si nu mai acces la CtOS, revine cam in 10 sec curentul; stalpul ramane doborat...spre deosebire de alte jcouri in care totu e la locul lui daca mergi 2 strazi..
Da, dar aici daca faci haos intr-o intersectie, cu masini explodate, oameni morti, stalpi cazuti, samd, si pleci 1-2 strazi mai departe, cand te intorci, totul e ca nou.
Hai ca l-am inceput si eu pe Xbox One. Jocul arata foarte bine... nu stiu despre ce vorbeau baietii veseli cum ca e un mare fail... Hacking pe 55" = pleasure![]()
pentru ps4 jocul arata foarte bine ,mie imi place nu simt ca am fost pacalit
Watch Dogs Becomes Fastest-Selling Game in Ubisoft History - IGN
Plus ca are un feeling de Matrix foarte pronunțatiar combinat cu cele doua apps disponibile pe telefon devine si mai Matrix.
Eu cred ca te ataci prea mult, cand eu atac doar jocul
Am spus si ma repet. Jocul este bun, este fun, este ok. Merita sa pierzi timp cu el, mai ales ca povestea evolueaza si devine mai interesanta de la Act 2. Dar sunt nemultumit de anumite aspecte (cel mai deranjant este controlul masinilor), de scriptarea excesiva, de repetivitatea alor 3-5 modele de masini (sunt ironic, stiu ca sunt mai mult, dar sunt urate cu draci si sunt foarte putine modele) si de orasul care este mai mult mort decat viu.
E dreptul meu sa-l critic, la fel cum este sa-l laud, cat timp vin cu argumente.
Haha, m-a hackerit unul si l-am prins! Pe de alta parte, am prins doar unul din 3 cazuri, e destul de dificil. Ce mi se pare ciudat e ca jocul e foarte orizontal, nu te poți urca pe nici o clădire, nu se poate zbura cu nimic. Mai ales fiind vorba de Ubi ma așteptăm la ceva moștenire AC) vreun strămoș, ceva.
Nu sunt de acord cu tine, insa sunt de acord cu tine.
L-am inceput si eu pe PS4. Este prematur sa emit pareri de tipul "uau!" sau "câh" insa dpdv vizual e solid si fluid (doua stari de agregare intr-una, eh, ce ziceti?!).
Modelul de driving mi se pare fun, desi e nevoie de putina acomodare, in sensul ca masinile sunt cam floaty cat sa-ti permita niste derapaje in viraje luate cu viteza insa sunt suficient de "grele" incat sa simti ca masina are contact cu asfaltul, nu ca e gata sa efectueze un 360' de fiecare data cand acrosezi ceva. Vorbind despre asta, mi se pare c-au facut un compromis inteligent in ceea ce priveste coliziunile: masina nu se va face praf cu usurinta cu care se intampla asta in GTA, fara insa a deveni un tanc. Sigur, deformarile unei masini intr-un joc sunt spectaculoase pentru fotografie, insa atunci cand joci parca ai vrea mai degraba sa iesi intreg dintr-o urmarire decat sa te faci praf la fiecare km de parcurs agresiv si fara ca asta sa devina frustrant. Foarte important pentru mine este ca este o premiera absoluta sa vad ceva atat de detaliat si atat de fluid intr-un joc cu masini open-world. Parca nici Driver:SF nu era atat de fluid.
Din ce vad pana acum, jocul este foarte bine facut insa nu straluceste, este "corect" si stabil, insa nu vibreaza. Poate ca nu e important neaparat cate efecte folosesti, din cate poligoane este format nu stiu ce obiect etc, ci cat de credibil este totul. Spre exemplu, nu e importanta neaparat rezolutia unei umbre, ci naturaletea cu care este proiectata. La fel si cu sursele de iluminare, nu neaparat cate sunt ci care sunt efectele lor asupra volumelor din joc. Ma opresc aici cu chestiunea asta.
In ceea ce priveste sistemul de navigare prin niveluri, este o forma modificata si evoluata a mecanicii din Spliter Cell: daca alegi, te poti misca cu un singur buton from cover to cover iar apasarea unui buton (care in mod conventional ar fi fost "jump") va deplasa personajul contextual (jump over, climb etc.). Toate aste se intampla fluid, fara a-ti lasa nicio clipa senzatia ca sunt trasee sau situatii predeterminate/ scriptate etc.
Un mic downside, este primul de care m-am lovit si n-am idee inca daca imi va influenta cu ceva progresul in joc: cand jocuri complicate ca rutine si items de gestonat tocmai au gasit solutia de a salva oriunde, aici trebuie sa ma intorc in hideout pentru a salva.
My first cents.
Codul e intr-un pliant, pe interior, dar habar n-am cum se activeaza si de-abia am timp sa ma joc jocul asa cum e.
Razvane, am sa te ignor de acum incolo. Pur si simplu mi se par absurde unele critici pe care le primeste jocul asta, pe alte forumuri dar si din partea ta. Ai dreptate, modelele de masini nu sunt extra detaliate dar gandeste-te ca e primul astfel de open world Ubisoft si nici nu puteau sa foloseasca modele licentiate din Driver. Cu toate astea, din pct meu de vedere, pe ps4 masinile arata f.bine pentru un prim efort.
Nu mi se pare un downside faptul ca poti salva doar in safehouse. Am jucat atat de mult gta4 incat m-am obisnuit cu sistemul asta, iar in gta5 am scos autosave-ul si am procedat la fel.
Un minus adevarat este rubber-bandingul masinilor de politie/urmaritori.
Ma mir ca nimeni pana acum nu a laudat sistemul wanted din joc. Spre deosebire de Gta5 in care daca stai prea mult timp langa un pieton, exista posibilitatea sa sune politia, aici nu se pune problema de asa ceva. In Gta5 cand trageam cu arma in pustietate, ma enerva la culme ca hop top si politia lucru nu foarte corect. In WD seamana mai mult cu RDR si sistemul lui de martori. Daca scapi de martori, nu ai parte de politie.
Cu condusul deja m-am obisnuit si merg fara sa ma ating de nici o masina in trafic. In afara de Just Cause 2, am putut sa ma acomodez cu toate sistemele de condus pana acum, asa ca asta e o chestie care tine de preferinte.
La faza cu orasul mort consider ca nu ai dreptate. Mai ales ca tot afirmai ca il ai pe PC (ultra). Orasul e foarte viu si orice plimbare pe jos e destul de atmosferica. Sigur, nu e Liberty City, dar nu e nici f. departe.
Iti salvează oricum cand iesi. Sau daca mori, te readuce la starea de dinainte (items, munitie etc.) Pana acum am salvat o singura data in safe house, chiar la inceput cand ajungi la motel.
Mie mi se pare excelent sistemul din WD. Politia vine cand chiar suna cineva (si nu "by default" ). Modul în care te bagi pe vreo straduta laturalnica, ridici stâlpii in urma ta si opresti motorul/luminile in vreun colt întunecat, in timp ce politia se plimba încet prin zona cu reflectorul, FARA sa te vada magic prin pereti.....foarte misto.![]()
Not to mention cand te înconjoară, iar in ultimul moment bagi un blackout si reusesti sa dispari in intuneric.. WD is awesome.
Codurile se activează de pe PS4 in store cu redeem code.
Ce mi se pare foarte frustrant sunt misiunile in care trebuie sa urmărești un vehicul si sa il take down. Am vazut unele relativ usoare dar majoritatea sunt crancene, am urmărit o duba vreo 10 min si cu tot cu hacking la semafoare si blockere, degeaba.
Bookmarks