Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 34 of 47 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 926

Thread: Watch Dogs

1. #661 SP
    Junior Member DarthhNik's Avatar
    Doamne maica domnului, deci cand te urmareste politia, ca sa scapi de ea e asa si asa, dar cand cerculetele alea galbene te urmaresc, eu cel putin n-am ce face. La un contract din asta cu masini cred ca stau de 2h sa-l fac si nu reusesc, ori sunt eu cel mai prost gamer ori e facut cam rahat, plus ca driving-ul e asa si asa... Nu ma asteptam sa ma dezamageasca la faze d-astea..

2. #662 SP
    Member dtancu's Avatar
    Stai calm, eu am cedat nervos dupa 1h. Imposibil de facut, orice misiune cu car chasing, takedown etc.

3. #663 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Eu m-am chinuit la primele misiuni, prima oara cand trebuie sa scapi cu masina, in final am resuit sa scap pe jos decat cu masina .... e groaznic !

4. #664 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Jocul la inceput pare greu dar va obisnuiti , acuma mi se pare prea usor , doar sa fiti atenti cand triunghiul ala de "Hacking" e albastru , atunci e sansa 100% sa distrugeti masinile inamicilor.

Per total AI mi se pare mult superior celui din GTA V. Cel din GTA e chiar prost , l-am bagat pe unu in zid si tot accelera in el In Watch Dogs , AI stie sa schimbe si sensul/benzile in caz ca drumul e blocat ( gen accident sau pod ridicat)

5. #665 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie imi place ca e AI-ul atat de bun la chasing... E mai greu, dar vorba lui Trefla, in timp te obisnuiesti cu ei. Partea interesanta e ca trebuie sa te si chinui sa nu busesti masina, sa nu faci masacru prin oras... pt. ca te vor prinde si mai repede. Mi se pare mult mai realist asa.

Momentan ce nu-mi place este ca inceputul e haotic... nu-ti explica aproape nimic... pur si simplu te apuci tu si cauti pe harta si vezi tu ce-o iesi din genul acela de misiune

6. #666 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    lol, parca arata mai bine pe PS4 decat pe PC

Watch Dogs: next gen vs current gen IGN

7. #667 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Cercurile galbene se pot neutraliza temporar cu Jam Comm.
    Cat despre traffic takedowns, sunt usor de facut pt ca jocul te atentioneaza cand e momentul oportun. E un dreptunghi albastru care palpaie si scrie Neutralize, atunci sunt sansele maxime sa functioneze.

8. #668 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Spre exemplu, nu e importanta neaparat rezolutia unei umbre, ci naturaletea cu care este proiectata. La fel si cu sursele de iluminare, nu neaparat cate sunt ci care sunt efectele lor asupra volumelor din joc.
    Umbre
    3.jpg

9. #669 SP
    Consuma multe resurse umbrele dinamice pt faruri, care nu au o localizare permanenta ca restul surselor de lumina.. la fel e si in GTA5.

Singurul open-world cu asa ceva a fost GTA4, la care restul graficii a fost sh*t...

E drept ca prefer totusi sa cred ca au fost lenesi astia de la Ubi, si ca totusi sunt departe de a folosi toate resursele noilor console...

10. #670 SP
    uploadfromtaptalk1401432783696.jpg

Imi place cum au modelat efectele ploii, cum mediul trece treptat de la uscat la ud, cum ajung sa apara balti pe ici pe colo, dar mai ales pe marginea drumului. Gorgeous.

Ce nu-mi place e ca ploaia cam trece prin acoperisuri, gen cel de la statia de autobuz. E o chestie fara importanta si greu de observat, dar cam strica imersiunea atunci cand o vezi.

As a side note, abia astept sa vad ce face Rockstar cu adaptarea lui GTA5 pe next-gen, cred ca o sa arate demential.

11. #671 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Stai calm, eu am cedat nervos dupa 1h. Imposibil de facut, orice misiune cu car chasing, takedown etc.
    pai gresiti , ca nu trebuie sa mergeti cu masina fix pe traseul indicat..ca sa ajungeti la timp, iar la takedown , te pozitionezi undeava inainte de a ajunge pe traseu stabilit, si incepi sa-i chilaresti , neaparat sa ai jam(se crafteaza) la tine ca sa nu cheme lumea(sau criminalii, wow) politia

dupa ce te obisnuiesti cu stilul de joc , pare amuzant chiar

---------- Post added 30-05-2014 at 10:47 ----------

Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Jocul la inceput pare greu dar va obisnuiti , acuma mi se pare prea usor , doar sa fiti atenti cand triunghiul ala de "Hacking" e albastru , atunci e sansa 100% sa distrugeti masinile inamicilor.
    zice bine trefla aici , eu pana m-am prins..ma uitam in spate cu cercu' si cand ajungeau aia in intersectii ii hecaream cu patratu' ..fara sa vad in fata, dar e simplu ,cum zice si el , cand se albastreste trebuie sa apesi si e gata cel din spate.

am reusit sa dau gata si doi inamici reali ce au dat buzna pe harta sa ma hecareasca, sunt "defensive very strong"

12. #672 SP
    Eu am oprit chestia cu intrusion in jocul meu, n-am chef sa intre lumea peste mine.. Inteleg totusi ca vi s-a intamplat destul de rar.

13. #673 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Apropo , ce ti se intampla daca reusesc sa te hecareasca ?!
    Ca sa stiu ce pierd.

14. #674 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa nu uitam totusi de bug-urile tipice Ubisoft

La faza de mai jos n-am avut ce sa fac decat sa ies in Main Menu si sa incarc din nou jocul...
    Attached Images Attached Images watch_dogs_bug.jpg

15. #675 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa nu uitam totusi de bug-urile tipice Ubisoft

La faza de mai jos n-am avut ce sa fac decat sa ies in Main Menu si sa incarc din nou jocul...
    Xbox One is the only platform on which Watch Dogs' convertibles are really... convertible

16. #676 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Eu am oprit chestia cu intrusion in jocul meu, n-am chef sa intre lumea peste mine.. Inteleg totusi ca vi s-a intamplat destul de rar.
    Exact, n-are sens sa te intrerupa din misiuni, mai ales ca sunt o gramada de activitati.
    Am jucat ieri alone digital trip si e genial. Nu pot spune acelasi lucru despre cash run, care e doar ok. In schimb, imi place f.mult parkour-ul care seamana mai mult cu cel din primele Ac-uri pana sa il faca de rahat in ac3 si black flag.

17. #677 SP
    Member b615dub's Avatar
    Se poate sa tragi cu arma in timp ce mergi cu masina? Eu unu n-am gasit cum, sau poate nu stiu eu

Si ce trebuie sa upgradez sa am Strong Defensive la hacking. Am incercat de 2-3 ori sa hackeresc pe cineva dar fail pe la 70%, se pare ca nu's bun la fata ascunselea

18. #678 SP
    Junior Member HarryHaller's Avatar
    Mie personal imi place jocul, mai ales partea de hacking.
    Uneori e chiar amuzant, ca in clipul de mai jos.

19. #679 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Cica exista un game-breaking bug :

The forum thread is rapidly getting larger and larger (70+ page at time of this writing) with users across all platforms getting stuck on the loading screen when trying to play the game.
    There is little information from Ubisoft on this issue, and with all the players working with each other to find the root cause, it seems to derive from using the rewards system on the Uplay store.
    There is one forum moderator who is trying to work with players on a workaround, but there is no official word from Ubisoft acknowledging this issue.
    Every hour the thread is rapidly growing, with players getting extremely frustrated at the lack of communication from Ubisoft.
    Unfortunately, no fix or workaround has been found yet. And there is no sign of a fix anytime soon.
    Mai multe informatii aici: http://forums.ubi.com/showthread.php...loading-screen .

20. #680 SP
    Member Hansel31's Avatar
    salutare , sunt nou pe forum si nou pe ps4, si am tinut special sa cumpar cu jocul watch dogs, dar vreau sa zic ca si dupa ore de jucat.. tot mi se pare exagerat putin controlul masinilor, si plus ca mi se pare prostesc cu hacking online si ai decat 10 metri patrati unde poti sa il gasesti sau sa te ascunzi depinde de caz, te bagi ca strutu cu capu in pamant sau sapi o gaura.. la cat este orasul de mare.. dai hacking si stai pe loc.. o porcarie!
    plus ca daca primesti hack, asta pentru colegu de mai sus, pierzi punctele alea de poti debloca alte chestii online..cum ar fi trasu in masini cu pusca, cursele etc.! nu pierzi deloc bani sau alte chestii.

jocul arata foarte bine, dar unele efecte sunt puntin cam trase de par.. ploua torential sar picaturile de apa pe spatele tau si cand treci prin baltoaca pe strada nu are nici un efect!

oricum per total un joc frumos dar iti manaca zilele la misiunile cu car chase, sau alea de trebuie sa dobori inamicu si inamicu sa mearga cu masina.. este un adevarat calvar!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 47 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast