Bwahahahhaa, Doge rulez! Super tare facut!
DeathOfArt: cred ca da... sau Xbox 360. Nu arata asa pe X1 nici mort...
Guise, despre ce imagini vorbiți? Este o editare video făcută cu ajutorul GTA4 + vreun mod în care s-au adăugat texturi astfel încât în unele scene Niko să arate precum Aiden. Deci care X1?![]()
Personal ma dispera Pokerul, ori joc eu prost ori e jale cu el, cand esti pregatit sa te arunci se retrag toti, cand ii momesti pe toti iar se retrag cand ai carti bune si consideri ca merita sa dai all in, are unul ceva in plus fata de tine poc ai pierdut si dureaza ceva timp sa ii termini pe toti de la masa.
Am observat ca poti trisa, adica sa te uiti prin camera video la cartile celorlaltidar nu merge la toti hmmm
si sa le scanezi stresul.
eu am dat gata poKerul(din prima tura am reusit sa-i bat pe toti,fara camere si altele) , sahul , dar la batura...abia am ajuns la nivelul 5(pt trofeu trebuiesc batuti toti 3 la nivelul 10..)...iar la alba neagra nu prea m-am agitat
A mai patit cineva sa nu primeasca cele 3 dlc-uri(untouchables,etc), dupa ce a dat comanda la altex? Sau e prin carticica pe undeva, ca eu n-am gasit-o..
jocul e destul de bun insa e plin de bug-uri.cateva dintre ele:
-uneori hacking o ia razna; hackuiesc un pod sa se ridice si se ridica doar pe jumatate dupa care revine la loc,etc.
-astazi la una dintrele misiunile principale clara nu aparea deloc in cutscene desi vocea ei se auzea..la restart checkpoint s-a rezolvat
-uneori nu-mi apare butonul take down in dreptul inamiciilor si la apasare(cerc sau B) Aiden sare sau se catara pe diferite obiecte de langa ei..
Si azi aflam ca "Watch Dogs" s-a vandut in 4.000.000 unitati chiar in prima saptamana de la lansare , devenind cel mai bine-vandut joc din istoria companiei Ubisoft ,nu-i rau deloc : Watch Dogs sells 4 million in first week | VG247 .
Deasemenea ,cei care aveti acasa Wii U ,va puteti juca "Watch Dogs" in aceasta toamna .The game was released on Xbox One, PC, PS4, PS3 and Xbox 360 last week with Ubisoft stating it’s the best-selling game in the company’s history.
The Wii U version of the game is due “this fall”.
Reviews of the game have been very positive. If you’re one of the four million playing the game now and need a little help, why not take a peek at our comprehensive walkthrough.
Habar nu am cum au ajuns altii la lvl 10 la drinkeste jale cu jocul de la lvl 4 devine foarte enervant, apai de la 8 in sus.
Nu stiu cum e deoarece n-am jucat, insa n-ar fi recomandat sa beti si in real life in timpul mini-gameului? Eu asta as face.![]()
Cred ca asta este si principiul jocului trebuie sa bei o data cu joculetul, cand esti treaz controlul este pe dos, cand esti drunk controlul este normal.
Bookmarks