Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 38 of 47 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 ... LastLast
Results 741 to 760 of 926

Thread: Watch Dogs

1. #741 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

2. #742 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    imgainile sunt din versiunea de PS3?

3. #743 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bwahahahhaa, Doge rulez! Super tare facut!

DeathOfArt: cred ca da... sau Xbox 360. Nu arata asa pe X1 nici mort...

4. #744 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Guise, despre ce imagini vorbiți? Este o editare video făcută cu ajutorul GTA4 + vreun mod în care s-au adăugat texturi astfel încât în unele scene Niko să arate precum Aiden. Deci care X1?

5. #745 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Un alt lucru pe care il reporsez este dificultatea care este mult prea scazuta, nici pe nivel maxim nu prea simti un challenge
    Asta pana ajungi la Extreme Drinking Mini-Game.

6. #746 SP
    Member Buyk's Avatar
    Personal ma dispera Pokerul, ori joc eu prost ori e jale cu el, cand esti pregatit sa te arunci se retrag toti, cand ii momesti pe toti iar se retrag cand ai carti bune si consideri ca merita sa dai all in, are unul ceva in plus fata de tine poc ai pierdut si dureaza ceva timp sa ii termini pe toti de la masa.
    Am observat ca poti trisa, adica sa te uiti prin camera video la cartile celorlalti dar nu merge la toti hmmm si sa le scanezi stresul.

7. #747 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Asta pana ajungi la Extreme Drinking Mini-Game.

Si inca sticla nu se golise

8. #748 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Guise, despre ce imagini vorbiți? Este o editare video făcută cu ajutorul GTA4 + vreun mod în care s-au adăugat texturi astfel încât în unele scene Niko să arate precum Aiden. Deci care X1?
    Era vorba despre calitatea texturilor, modele, etc...

9. #749 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu am dat gata poKerul(din prima tura am reusit sa-i bat pe toti,fara camere si altele) , sahul , dar la batura...abia am ajuns la nivelul 5(pt trofeu trebuiesc batuti toti 3 la nivelul 10..)...iar la alba neagra nu prea m-am agitat

10. #750 SP
    Member b615dub's Avatar
    Quote Originally Posted by Hansel31 View Post
    apropo a primit cineva eroare asta in joc? Unable to connect, check NAT Type
    Hm, am primit si eu azi aceasta eroare desi de la lansare pana acum n-am avut nicio problema Precizez ca folosesc Wired connection de la RDS.

11. #751 SP
    Junior Member DarthhNik's Avatar
    A mai patit cineva sa nu primeasca cele 3 dlc-uri(untouchables,etc), dupa ce a dat comanda la altex? Sau e prin carticica pe undeva, ca eu n-am gasit-o..

12. #752 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    jocul e destul de bun insa e plin de bug-uri.cateva dintre ele:
    -uneori hacking o ia razna; hackuiesc un pod sa se ridice si se ridica doar pe jumatate dupa care revine la loc,etc.
    -astazi la una dintrele misiunile principale clara nu aparea deloc in cutscene desi vocea ei se auzea..la restart checkpoint s-a rezolvat
    -uneori nu-mi apare butonul take down in dreptul inamiciilor si la apasare(cerc sau B) Aiden sare sau se catara pe diferite obiecte de langa ei..

13. #753 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by DarthhNik View Post
    A mai patit cineva sa nu primeasca cele 3 dlc-uri(untouchables,etc), dupa ce a dat comanda la altex? Sau e prin carticica pe undeva, ca eu n-am gasit-o..
    Codurile sunt pe un pliant in cutia jocului.
    Ai doua coduri: unul pt misiunile specifice PS4, al doilea pt cele de la Dedsec edition ( dacă ai luat ediția respectiva).

14. #754 SP
    Junior Member Frenchie's Avatar

15. #755 SP
    Junior Member DarthhNik's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Codurile sunt pe un pliant in cutia jocului.
    Ai doua coduri: unul pt misiunile specifice PS4, al doilea pt cele de la Dedsec edition ( dacă ai luat ediția respectiva).
    Am dat comanda cu cele 3 dlc-uri care erau incluse. Pe o carticica e doar exclusive content-ul si breakthgrough-ul... atat

16. #756 SP
    Member colossus's Avatar
    Si azi aflam ca "Watch Dogs" s-a vandut in 4.000.000 unitati chiar in prima saptamana de la lansare , devenind cel mai bine-vandut joc din istoria companiei Ubisoft ,nu-i rau deloc : Watch Dogs sells 4 million in first week | VG247 .

The game was released on Xbox One, PC, PS4, PS3 and Xbox 360 last week with Ubisoft stating it’s the best-selling game in the company’s history.
    The Wii U version of the game is due “this fall”.
    Reviews of the game have been very positive. If you’re one of the four million playing the game now and need a little help, why not take a peek at our comprehensive walkthrough.
    Deasemenea ,cei care aveti acasa Wii U ,va puteti juca "Watch Dogs" in aceasta toamna .

17. #757 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    a5dyrav_460sa.gif

18. #758 SP
    Member Buyk's Avatar
    Habar nu am cum au ajuns altii la lvl 10 la drink este jale cu jocul de la lvl 4 devine foarte enervant, apai de la 8 in sus.

19. #759 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu stiu cum e deoarece n-am jucat, insa n-ar fi recomandat sa beti si in real life in timpul mini-gameului? Eu asta as face.

20. #760 SP
    Member Buyk's Avatar
    Cred ca asta este si principiul jocului trebuie sa bei o data cu joculetul , cand esti treaz controlul este pe dos, cand esti drunk controlul este normal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 47 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 ... LastLast