Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 75

Thread: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

1. #41 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dromoter View Post
    Te-ai uitat macar la trailere ? Nu prea cred , la fel in care vorbesti . Ai fi vazut in mod clar ca exista boss fights si ca va avea un adventure mode .
    Nu sariti asa pe baiat. Poate nu a stiut nici el.

2. #42 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Dromoter are dreptate, daca isi ia jocul fara sa urmareasca niste trailere sau gameplay e si mai rau.

Quote Originally Posted by laurentiu885 View Post
    Acest joc il va avea pe Madara Uchiha ? mi-ar placea ca personajele sa aiba miscari jutsu noi plus cele deja existente in NUNSG . luptele sunt un pic cam simple . (ex Hashirama Senju in NUNSG nu stie decat doua miscari speciale desi in Anime a fost unul dintre cei mai puternici ninja din istorie ).
    O sa fie si Madara, apare pe coverul din Australia; noi UJs sau jutsus n-ai sa gasesti doar niste schimbari in gameplay si caractere noi.

3. #43 SP

4. #44 SP
    Epic.

5. #45 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Putin spus epic!!!

6. #46 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - Extended Trailer

7. #47 SP
    Member Florix09's Avatar
    Eu am pre-comandat editia standard.. voi ?

8. #48 SP
    Member Dromoter's Avatar
    A-s fi luat editia cu figurina dar sincer nu mi-a prea placut cum arata asa ca voi face pre-order la normal edition sau poate steelbook daca va exista .

9. #49 SP
    Junior Member Gloob's Avatar
    Putin ajutor cum si unde fac precomanda de joc in editia cu figurina ( sau si stardard ) ?
    Multumesc .

10. #50 SP
    Member Florix09's Avatar
    Dromoter, editia cu figurina e extrem de scumpa.. plus ca sunt 2 editii de fapt. una cu fig. lu naruto si alta cu cea a lui sasuke.. nu e vorba neaparat de cum arata. e vorba de pret.. prea scump oricum pt 3 postere (hartii), soundtrack pe care il gasesti pe yutube si niste cartoane numite trading card.. sa ma contrazici daca gresesc.. daca era maxim 270 280 de ron.. da il luam. dar 380 nu se merita in nicuun caz

Gloob. gasesti la altex ambele editii.

11. #51 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Doar ce-am jucat trailerul... imi place ca au implementat saritul de pe o cladire pe alta, care e foarte binevenit
    Totusi au dezvaluit cam prea multe...

12. #52 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by MiniEmotion View Post
    Doar ce-am jucat trailerul...
    Ai jucat trailerul? Felicitari!

13. #53 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Ai jucat trailerul? Felicitari!
    The future, real next-gen!

14. #54 SP
    Member Florix09's Avatar
    Quote Originally Posted by MiniEmotion View Post
    Doar ce-am jucat trailerul... imi place ca au implementat saritul de pe o cladire pe alta, care e foarte binevenit
    Totusi au dezvaluit cam prea multe...
    impresionant.. ce pot spune..numai ca nu prea te cred.

15. #55 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Ups Greseala mea, vroiam sa spun Demo-ul ... Graba asta

16. #56 SP
    Si eu am jucat demo-ul. Vreau sa spun ca e o evolutie imensa de la jocurile precedente, e mult mai strategic, cu mult mai multe nebunii de facut in timpul luptei. Cred ca o sa fie day-one buy pentru mine

17. #57 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    e foarte misto facut jocul mi-a luat vreo 12 ore in total sa il termin.povestea e foarte detaliata,cu cutscenes aproape la fel de lungi ca-n metal gear 4 iar bataliile principale sunt foarte spectaculoase.e un joc destul de greu.am stat vreo 30 de min numai la ultima batalie ca nu faceam fata la toti aia.partea proasta e ca nu au inclus ca personaje the 7 swordsmen,si nici cei 4 kage.dezamagitor avand in vedere ca erau deja modelati si aveau si miscarile facute....era mai mult decat simplu sa ii bage in meniul de selectare...care face rost de joc sa-mi dea add poate facem un meci online

18. #58 SP
    O sa incerc eu sa fac rost de el pana la sfarsitul lunii, sa vad cum stau cu banii

19. #59 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    de mentionat ca mi-a luat 12 ore doar main story.mai sunt si alte batalii de facut in story mode pana sa il termin pe tot.cel mai lung naruto de pana acum

20. #60 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Launch Trailer

[SPOILER=SPOILER]
    [/SPOILER]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast