Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 50 of 50

Thread: Battlekon 2012

1. #41 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Team Cluj eXpress, ready! =)

2. #42 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Battlekon 3 SC V double elimination
    Signed up so far:
    No one, yet.
    Yea so whats new

3. #43 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    stai ma linistit ca nu se inscriu astia din prima toti online /facepalm

4. #44 SP
    Member Ares's Avatar
    daca le dai o "ciunga" se inscriu si online,trebe doar sa le dai ceva,vreti sa va faca " jocul" moca?

5. #45 SP
    Pai trebuia sa fie omor la inscriere la soul calibur, sa stea cu f5u la refresh pe thread cand apar inscrierile, mii de oameni sa se bata pe locuri, sa crape siteul si baza de date pt ca nu are loc de atatia oameni.

La asta ma asteptam pt jocu asta

6. #46 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Ne inscriem la fata locului.

7. #47 SP
    Am fost si am spamat la street fighter cat am putut dar am pierdut Asta pt ca adversarul meu spama vartos si mai puternic decat mine. Cam naspa jocu asta, este o aberatie pt ca am pierdut facerolling pe controller, spre deosebire de Soul Calibur, care este un joc osom pt ca eram pe podium si m-am impiedicat si am cazut cu gura in controller si am castigat din greseala.

8. #48 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Alex@SSF4AE Good stuff!

Cat despre (@tekken 6) ->
    ultimul meci! Ca-l castigam, ca-l pierdem noi mergem ca pierdem trenul!
    )))

...acum nu stiu ce importanta mai are ca l-am castigat (oricum n-ema auto descalificat) dar e bine c-am ramas acolo in top si e bine c-am mai jucat tekken 6.

Dupa cum am zis, pentru un meci de tekken 6 (offline) merg si pana-n China!

Asa un review overview scurt, personal m-am simtit excelent la fel si bobo (poate scrie si el ceva pe aici) pacat ca i-ar s-a schimbat ordinea jocurilor . Pai mai...:/ (nu vreau sa supar pe nimeni) dar daca ordinea a fost MK9, TEKKEN 6, SC5 pai asa sa ramana... :/ ca e naspa sa vii pt. un joc si sa n-apuci sa termini asa cum trebuie (fie ca e castig sau pierdere). Acuma ca stau prost cu timpul asta e...dar daca oamenii fac tot posibilul sa ajunga...va rog sa faceti si voi tot posibilul sa respectati orarul propriu . In rest totul a fost oki locatia oki (40 de minute pe jos de la gara), lumea oki (ma bucur c-am intalnit si oameni de pe forum) am vazut si 2-3 fete...no good stuff.

*p.s.

Next time (la battlekon) va fi prezent si un Game Capture HD AVT-C281. Promit. Nu se mai poate asa ceva...sa se piarda meciuri. Finala la MK9...pff...pai EVO a fost gluma! Good stuff.
    Attached Images Attached Images 376314_3597005770469_218404327_n.jpg

9. #49 SP
    Junior Member iori2k9's Avatar
    Multam RonanN1 pt apreciere,,,pt finala la MK9....Ma bucur daca a fost ok finala la MK9...DED

10. #50 SP
    Member Mikael's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    dar daca ordinea a fost MK9, TEKKEN 6, SC5 pai asa sa ramana... :/

tinand cont de faptul ca aveam mai multe console planul a fost sa avem mai multe campionate deodata...si ideea e ca mk a mers odata cu soulu...si dupa grandfinalu la mk am dat drumu la tekken...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3