am citit pe acolo ca te pricepi la arcade stick-uri, chiar sunt la a 8-a maneta de 10$ , si m-am gandit ca am nevoie de ceva pro, ai putea sa ma ajuti la acest capitol?
As avea nevoie de ceva pro la stick + 8 butoane + start + select + turbo + ps3start
Pentru ps3astept raspuns , multumesc
Am jucat in vacanta asta fightinguri cat n-am jucat in viata mea si pot zice ca le-am cam prins gustul, a fost cineva pe la mine si numai in Mortal Kombat am tinut-o. Logic gandind ti-ar lua mai mult timp cat ai deplasa stick-ul de la dreapta spre stanga de exemplu in comparatie cu tastele dreapta si stanga, de ce nu se fac arcade-stick-uri care sa aiba pad-uri in loc de stick? nu ar fi asa mai bine din toate punctele de vedere?
Din pacate nu sau foarte slabe sanse:
- PS3 Mad Catz Tournament Edition FightStick Is Not Compatible with PS4 | Side Mission | GameTrailers
- PS3 Fight Stick HORI and Madcatz will Compatible with PS4 ( YES or NO ? ) - shoryuken
Partea amuzanta, in clipul de mai sus, e atunci cand zice tournament play. Ce tournament play frate? Cei de la MS s-au AUTO eliminat din tot ce tine gaming competitiv. Oricum doar pe la MLG ce erau folosite 360-urile, pt. HALO, in rest PS3&Wii.
ce magari .... sper sa apara eventual un adaptor pt ps4.360urile sunt folosite in europa si japonia pt turnamentele de sf4 uneori si in sua
Not bad
- Mad Catz Announces FightStick Tournament Edition 2 for Xbox One
- Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 for Xbox One速 | Mad Catz | All About the Game
The TE2 FightStick from Mad Catz continues the legacy of the Tournament Edition line of premium gaming controllers from Mad Catz. Arcade-perfect controls and award-winning reliability all in the comfort of your own home. All-new features, infinite customization possibilities, and a design philosophy stemmed from a community of fighting game fans and the worlds best gamers. - See more at: Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 for Xbox One速 | Mad Catz | All About the Game
Amazon.com: PS3 Fighting Stick Mini 3: Video Games RonanN1 ce zici de sticku asta!!
---------- Post added 18-07-2013 at 09:27 ----------
Sau asa , doar atat imi permit pana in bugetu ala.Amazon.com: PS3 Fighting Stick V3: Playstation 3: Video Games
Eu zic sa mai astepti putin (pana mai maresti bugetul) saaaaaaaau sa te uiti pe aria bazar ca sigur gasesti oameni care-si vand stick-urile. Uita-te la PS3 accesorii...
Sunt ok stick-urile alea dar nu grozave. Eventual poti sa-ti iei, pana te obisnuiesti, si apoi sa treci la altu' mai bine echipat![]()
Bookmarks