Aici un review :)
Printable View
O scarbosenie ...
http://www.youtube.com/watch?v=wU5YNQO025Y
am citit pe acolo ca te pricepi la arcade stick-uri, chiar sunt la a 8-a maneta de 10$ , si m-am gandit ca am nevoie de ceva pro, ai putea sa ma ajuti la acest capitol?
As avea nevoie de ceva pro la stick + 8 butoane + start + select + turbo + ps3start
Pentru ps3 :P astept raspuns , multumesc
Am jucat in vacanta asta fightinguri cat n-am jucat in viata mea si pot zice ca le-am cam prins gustul, a fost cineva pe la mine si numai in Mortal Kombat am tinut-o. Logic gandind ti-ar lua mai mult timp cat ai deplasa stick-ul de la dreapta spre stanga de exemplu in comparatie cu tastele dreapta si stanga, de ce nu se fac arcade-stick-uri care sa aiba pad-uri in loc de stick? nu ar fi asa mai bine din toate punctele de vedere?
...sunt curios daca stickurile de ps3 vor merge si pe ps4
Din pacate nu sau foarte slabe sanse:
- PS3 Mad Catz Tournament Edition FightStick Is Not Compatible with PS4 | Side Mission | GameTrailers
- PS3 Fight Stick HORI and Madcatz will Compatible with PS4 ( YES or NO ? ) - shoryuken
Partea amuzanta, in clipul de mai sus, e atunci cand zice tournament play. Ce tournament play frate? Cei de la MS s-au AUTO eliminat din tot ce tine gaming competitiv. Oricum doar pe la MLG ce erau folosite 360-urile, pt. HALO, in rest PS3&Wii.
ce magari .... sper sa apara eventual un adaptor pt ps4.360urile sunt folosite in europa si japonia pt turnamentele de sf4 uneori si in sua
Not bad B-)
- Mad Catz Announces FightStick Tournament Edition 2 for Xbox One
- Mad Catz Arcade FightStick™ Tournament Edition 2 for Xbox One® | Mad Catz | All About the Game
Quote:
The “TE2” FightStick from Mad Catz continues the legacy of the Tournament Edition line of premium gaming controllers from Mad Catz. Arcade-perfect controls and award-winning reliability all in the comfort of your own home. All-new features, infinite customization possibilities, and a design philosophy stemmed from a community of fighting game fans and the world’s best gamers. - See more at: Mad Catz Arcade FightStick™ Tournament Edition 2 for Xbox One® | Mad Catz | All About the Game
Amazon.com: PS3 Fighting Stick Mini 3: Video Games RonanN1 ce zici de sticku asta!!
---------- Post added 18-07-2013 at 09:27 ----------
Sau asa , doar atat imi permit pana in bugetu ala.Amazon.com: PS3 Fighting Stick V3: Playstation 3: Video Games
Eu zic sa mai astepti putin (pana mai maresti bugetul) saaaaaaaau sa te uiti pe aria bazar ca sigur gasesti oameni care-si vand stick-urile. Uita-te la PS3 accesorii...
Sunt ok stick-urile alea dar nu grozave. Eventual poti sa-ti iei, pana te obisnuiesti, si apoi sa treci la altu' mai bine echipat :)