Quick reminder:
:)
Printable View
Quick reminder:
:)
|@ Ronan PREA TARE! cei de la PC Coolers nu mai au fightstick pro-ul de ceva timp. O sa ma uit la niste reviews sa vedem cum sta. :)
Btw pt cei mai Hollywood de pe aici > Joystick Razer Atrox – Arcade Stick - PC Garage
Ce se poate gasi cat mai ieftin ps3/pc? Chiar si sh. Vreau ceva entry level. Era un stick foarte ieftin la real, dar nu retin daca era pc only sau si ps3. Am vazut discutia de pe pagina trecuta despre un model din real, dar dupa ce l-am googalit, pare diferit fata de ce vazusem eu cu ceva vreme in urma.
daca e Arcade stick de la subsonic, nu merge pe ps3 :) desi e pt ps3, au facut astia de la sony un shmen, ca dupa firmware 3.xx sa nu mai poate fi folosite decat stick-uri cu licente de la ei. deci nu merge.... :(
Am vazut ce ai scris tu, e bine ca ai informat lumea. Nu sunt sigur daca ce am vazut la real era ala sau unul mai penal, doar de pc. Daca ajung, aflu. As fi vrut si ceva sh, gen asta - http://www.consolegames.ro/forum/f89...nd-fightstick/ , dar azi nu mai gasesti nimic la noi... :(
eu mi-am luat HORI mala tekken special edition de pe ebay, cu 50 euro transport inclus. SH, normal.
E wireless? Ai vreo poza sa vad si eu exact cum arata?
http://www.youtube.com/watch?v=yoqCaiwsN4g
da, e wireless. pt mine (jucator ocazional si cand am musafiri) e bun. Prbabil nu e pt pro sau tournaments.
Pe pc merge?
---------- Post added 03-02-2014 at 21:13 ----------
Da, am aflat ca merge si pe pc...
Pe ebay se gaseste, dar niciunul nu trimite in afara uk - hori ps3 wireless | eBay
Daca esti itneresat sa-l vinzi, anunta-ma
Nu inteleg de ce asta e 2 milioane - Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition Arcade Fightstick | ALTEX si varianta ps3 e 4 milioane - Tekken Tag Tournament 2 PlayStation 3 Edition Arcade Fightstick | ALTEX
Cel de PS3 nu mai este in stoc. Nu te poti raporta la pretul vechi.
Pai care pret vechi? N-au aparut ambele in acelasi timp? Si inauntru nu au aceleasi piese, iar diferenta e facuta doar de mufa si pcb?
PS3 si X360 sunt modele S+ iar cel pt. WiiU e model S. De aici diferenta de pret (am vazut ca si cel de X360, care e in stoc, are pretul de 399).
Asa da, acum am inteles diferenta de pret. Pacat ca nu sunt si niste versiuni de ps3/pc cum e aia de wii, mai entry level si pe la ~200 RON...
Versiunea de Wii U nu e entry level, contine exact aceleasi componente ca cele de Xbox 360 si PS3 si are acelasi pret retail. Singura diferenta intre modelele S si TE S+ este partea de jos care este acoperita cu un material moale peste partea metalica in versiunea S+.
Diferenta de pret este data de faptul ca Wii U e o platforma moarta in Europa.
Guys, am un proiect pentru facultate sa fac un arcade stick folosind o placuta arduino. Stiti vreunul de ce as avea nevoie? Pana saptamana viitoare trebuie sa ma gandesc la ce componente si materiale imi trebuie si habar nu am.
The Mad Catz EVO 2015 'GOLD' Arcade FightStick TE2
Asta e de bagat in reclamele de la RDS