Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 219

Thread: A new Arcade Stick is born

1. #61 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...păi �mi iau. Uite astea:

Sanwa Ball Top Joystick JLF-TP-8YT - Item Number SANWAJLF-TP-8YT (colour: vermillion) - Quantity 1
    Sanwa Ball Top Joystick JLF-TP-8YT - Gremlin Solutions.
    Sanwa Pushbuttons OBSF-30 Snap In - Item Number SANWAOBSF-30 (colour: vermillion) - Quantity 8
    Sanwa Pushbuttons OBSF-30 Snap In - Gremlin Solutions.

�ncă nu m-am hotăr�t la Joystick...poate iau modelul JLF-TP-8Y-SK (măcar știu o treabă...că nu mai trebuie să rotesc PCB-ul).

2. #62 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Buna alegere, desi diferentele intre joystick-uri sunt doar la sistemul de prindere.Nu vad leg. cu rotirea pcb-ului.
    Nu stiu de ce toata lumea isi cumpara vermillon, iti zic din experienta (am vermillon dar am vazut toate culorile) ca grey sau white arata muult mai bine.
    Daca tot faci comanda, poti sa iei si un restrictor ca e ieftin, unii joaca mai bine cu el SF4.

3. #63 SP
    Sincer...�ncă nu m-am hotăr�t la culoare (și light blue arată bine...) - �mi place, ca aspect, modelul Wii Hori

C�t despre restrictor...nu știu ce să zic dar parcă mi-aș cumpăra modelul octogon (să văd dacă-l au cei de la gremlinsolutions pe stoc ). De la lizardlick parcă n-aș cumpăra (nu că n-am �ncredere...dar...poate nu ajung - și...).

4. #64 SP
    Taw
    Nu lua de la lizardlick, au avut si altii probleme.
    Nu exista "modelul" octogon, orice joystick vine cu square default si tu tre sa cumperi octogonul separat si sa le schimbi, ca e usor.

5. #65 SP
    Ăsta-l iau

Octagonal Restrictor Plates Model No:GT-Y - Gremlin Solutions.

Octagonal restrictor plates for use with JLF-TP-8YT, JLF-TP-8Y & JLF-TP-8S Joysticks.
    Ideal for more precise rotational movements.
    Hmm...nu apare modelul meu (JLF-TP-8Y-SK) �n listă dar presupun că merge și pe JLF-TP-8Y-SK nu?

Later Edit*

Din c�te am �nțeles (prima poză) este standard Square iar ce cumpăr eu este �n a 2-a Octagonal.
    Attached Images Attached Images square_gate2.png octagon_gate.png

6. #66 SP
    Taw
    E un singur joystick, JLF-TP, restul difera prin mounting plate sau alte kestii.
    Vezi pe akihabarashop.jp diferentele pt fiecare.

7. #67 SP
    Oki, m-am interesat la băieții de pe shoryuken și totul e oki

Acum...erm...am făcut un art work folosind template-ul celor de la MadCatz și a ieșit asta (poză):

M-am inspirat de la un băiat de pe forumul shoryuken (knodi). Probabil că nu e pe placul multora de aici...poate e prea �ncărcat (așa-mi place mie �ncărcat cu multe mesaje)...poate e prea nu știu cum...dar mie-mi place. E prima dată c�nd fac așa ceva...

N-am folosit modele cu personaje din Street Fighter (sau din alte jocuri cu bătăi) deoarece vroiam ca stickul să fie imparțial (dacă se poate spune așa) deoarece voi juca și alte tipuri de jocuri cu el.

Step 1 - Art Work - [done]
    Attached Images Attached Images dodonpachidaioujou.jpg

8. #68 SP
    Member Devergo's Avatar
    Ohhh nice mate .Arata super art-workul,singura chestie care pare in plus este scrisul in rosu ,but....whatever bursts your bubble ^^

9. #69 SP
    Merci. Scrisul roșu are valoare sentimentală

...am găsit ceva interesant:

Sanwa JLF Ultimate Mod WITH UPDATE!

10. #70 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Daca as avea macar 5 roni pt fiecara data cand mi-am modificat stick-ul (jlf-ul in principal) ....... lol

11. #71 SP
    Member Devergo's Avatar
    Cred ca e prea mult,nici chiar atat de sensibil nu e bine sa fie...nu mai simti bine miscarea

12. #72 SP
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Cred ca e prea mult,nici chiar atat de sensibil nu e bine sa fie...nu mai simti bine miscarea
    Da...plus că pare foarte rigid.

13. #73 SP
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Da...plus că pare foarte rigid.
    You're both missing the point,

Modul asta este pentru persoane ( me included) care prefera o miscare mai putin ampla a joystick-ului (shorter throw) iar chestia asta o face prin adaugare de banda electrica pe "actuator" dupa preferinta fiecaruia dar, daca cand i se restrictioneaza miscarea actuatorului atunci intervine problema ca sa nu mai atinga contactele (microswitch-urile) in directionale (colturi) si de aceea ajuta modul cu sensibilizarea contactelor. Cat despre modarea arculetelor (spring mode) avan o cursa mai mica a joystick-ului o rezistenta mai mare la arculete ajuta pentru revenirea joystick-ului la pozitia neutra. Sincer eu am folosit si solutia de spring mode care o ofera Akihabara dar nu a fost destul de "stiff" pentru preferintele mele si am folosit un arc ceva mai tare.
    Ma repet, acel modding se realizeaza usor si tine de preferinte personale, pana nu incercati sunt doar opinii. Un lucru sigur va pot spune... rotatii 360/720 sunt mult mai usor/rapid de realizat, inclusiv toate miscarile de rotatie (hcf/b qcf/b). O miscare mai putin ampla a joystick-ului = o viteza de reactie mai mare dar astea vin cu un mic cost, e posibil sa simtiti mai putin diagonalele (de jos in special) pana va obisnuiti.

Momentan am revenit la square gate + jlf & ls-33 spring, e doar chestie de obisnuinta si preferinte personale iar daca va achizitionati un joystick optati si pentru un restrictor octagonal, pretul este infirm.

Daca este cineva pe care il pot ajuta cu niste raspunsuri la intrebari, feel free

P.S. Taw cand incepi proiectul la custom-ul ala al tau ? we want pics.

14. #74 SP
    Taw
    Proiectul a ramas in stadiul din primele poze datorita lipsei de timp.
    Momentan intampin o problema extrem de deranjanta la SF4 si anume faptul ca ultra-urile charge nu merg decat la Balrog pe consola unui prieten.Am incercat si cu stick-ul meu si acelasi lucru.Honda, Blanka, Bison...nema.
    Am testat si acasa la mine si a mers totul perfect.

15. #75 SP
    Ah.. scuze, am inteles eu gresit ; aveam impresia ca stick-ul din poze e al unui prieten si tin minte ca tu mi-ai zis ceva de plexiglass pentru proiectul tau de aceea nu am facut legatura .

Cat despre ultra motions care nu merg decat la Blarog , sincer nu am mai auzit si nu stiu care ar fi problema ; daca toate conditiile sunt indeplinite (revenge bar/ butoanele corecte) si tot nu vrea incearca sa rebindezi butoanele, altceva nu vad ce ar fi.

16. #76 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Ah.. scuze, am inteles eu gresit ; aveam impresia ca stick-ul din poze e al unui prieten si tin minte ca tu mi-ai zis ceva de plexiglass pentru proiectul tau de aceea nu am facut legatura .

Cat despre ultra motions care nu merg decat la Blarog , sincer nu am mai auzit si nu stiu care ar fi problema ; daca toate conditiile sunt indeplinite (revenge bar/ butoanele corecte) si tot nu vrea incearca sa rebindezi butoanele, altceva nu vad ce ar fi.
    Pai eu+prietenul voiam sa facem un singur stick, pt mine, dar pana la urma mi-a platit piesele si l-a pastrat el.
    Stiu ca pare EXTREM de dubios ce zic, dar asta e realitatea.Prima data am crezut ca prietenul e prea n00b sa-i iasa vreo schema, dar am incercat si eu , cu aceleasi rezultate.Mai testez.

17. #77 SP
    Mi-au ajuns și mie piesele - work time!

18. #78 SP
    Member cristian77's Avatar
    Spor sa ai!

19. #79 SP
    Gata

Am făcut și c�teva poze (din etape). Eu unul sunt super mulțumit de cum a ieșit iar calitatea superioară a pieselor Sanwa...vorbește lol

Tata mi-a fost de mare ajutor cu uneltele lui

...brb, a �nceput TopCat pe Boomerang!
    Attached Images Attached Images img_1016.jpg img_1018.jpg img_1019.jpg img_1020.jpg img_1021.jpg img_1022.jpg img_1023.jpg img_1027.jpg img_1028.jpg img_1029.jpg

20. #80 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    sticul a iesit super ,butoanele se asorteaza cu faceplate-ul personalizat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast