La cateva din lista n-am vazut ceva sa ma dea pe spate. De exp:
Golden Axe Beast Rider. Titlu pe care s-ar putea sa-l cumpar doar de dragul nostalgiei...
Rock Band 2. Not for me... poate cand imi fac formatie...
Socom - looks really bad. Ajunge Resistance 2.
Brother in Arms - hmm, nu stiu, parca mi-a ajuns atata WW2...
Scuze, acum am vazut ca te refereai la bolduri doar... sunt si din bolduri sus.
1.James bond in quantum of solace
2.MK vs. DC
3.Gears of War 2
4.Shadow of the colossus 2
5.God of war 3
6.Dead space
7.F.E.A.R. 2
8.Rise of the Argounauts
si am o dorinta si un vis:
sa se faca un remake dupa Sanitarium sau sa se reia productia la un nou Karmageddon (1998)
Chiar are cineva vre o idee cand apare god of war 3 ?stiu ca suna absurd dar asa poate stie cineva...
Cred ca jocul asta o sa fie o capodopera.
Mai bine iese mai tarziu,decat sa apara cu buguri sau alte probleme.
Este foarte interesant,ca de cand a inceput productia jocului,a aparut decat un sigur trailer.Cel prezentat la conferinta Sony de la E3 anul asta.
Suntem prea mult tinuti in suspans de catre Sony.![]()
Golden Axe chiar il astept cu mare interes si sper sa nu ma dezamageasca.
Rock Band 2 - inca nu m-am hotarat, dar nevasta-mea e fana Guitar Hero, asa ca.....
Socom - nu m-a convins in totalitate, grafica e cam slaba pentru ce poate PS3-ul. Astept lansarea si niste reviews sa ma decid.
Brothers in Arms - am vazut pe GT un filmulet despre sistemul de dezmembrare datorat grenadelor si exploziilor. A fost "reclama" care m-a convins sa il cumpar.
Toata lumea asteapta sa apara cu nerabdare God of War 3 da este o mica proble in aceasta serie creatorul serie God of War este David Jaffe care a plecat in Utah ca sa a-si faca propriu lui studio de creatie deci ramane sa vedem cine o sa si ea responsabilitate asupra jocului si cum va vii sper sa fie mai fain fata de ce a fost
1.Little Big Planet
2.Playstation Home
3.God of War 3
4.Resistance 2
5.Parasite Eve : The 3rd Birthday
Bookmarks