Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 356

Thread: Dragon Age: Inquisition

1. #101 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu sunt in Romania, aici se gaseste peste tot

2. #102 SP
    Banned asperas's Avatar
    Normal deoarece se lanseaza in 21.11 2015 adik azi

---------- Post added 21-11-2014 at 12:08 ----------

Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    altex? sau l-ai vazut undeva sigur?

ma gandeam sa apara lotul baietilor veseli de la EA care il primesc gratis si dupa aceea il scot pe forumuri

gen cum se intampla acum cu far cry 4...
    nu l-au primit inca (baietii)

3. #103 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    macar multumita lor avem jocuri Ubisoft si EA la jumatate de pret
    de aceea la acestea doua le zic mereu "pas" din magazin... exceptand editiile de colectie.

4. #104 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by tzuik View Post
    Îl joc și io de vreo 2 zile și ce pot zice e că este cu adevărat... copleșitor. Serios, e imens. Atâtea lucruri de făcut, dialoguri, side-quest-uri, puzzle-uri, adunatul obligatoriu de floricele, craftat armuri, manage-uit misiunile Inquisition-ului... și asta pe lângă main story și combat la tot pasul. Think Skyrim meets Assassin's Creed.

Acum tot trag de mine să plec din prima zonă și să continui povestea, dar sunt atâtea de făcut Grafic arată foarte bine, gameplay-ul e fun, dialogurile captivante... doar interfața mi se pare destul de complicată și greu de navigat (serios, toate RPG-urile tre să ia lecții de la Destiny la capitolul meniuri și Inventory Screen).

La capitolul camere, prefer cea clasică, 3rd person, dar uneori tre să treci pe cea tactică, deși nici asta nu e prea intuitivă și ușor de folosit. În rest, numai de bine. Pentru cine iubește RPG-urile stufoase și mai are și o groază de timp la dispoziție, io zic că merită.

Eu unul l-am luat de pe PS Store US, e o diferență cam de 50 de lei față de cât e la noi în magazine.
    Multam pt post. Si daca iubesc la nebunie RPG-urile dar nu am asa mult timp liber, se merita?

Combat-ul cum ti se pare? Eu in toate rpg-urile merg pe Warrior, crezi ca asta e diferit? Se simt ok animatiile de sabie, scut, etc?
    Quest-urile cat de elaborate sunt. Vad ca sunt de-alea de collect x nu-stiu-ce, dar sunt si quest-uri mai speciale, cu poveste?
    Ai observat daca jocul are ciclu zi-noapte?
    Se poate scoate silueta aia rosie de pe inamici in meniu? Damage display?

Cam multe intrebari dar ma bate gandul necurat sa il iau dupa ce termin Unity si vreau sa fiu sigur ca e ceea ce trebuie, mai ales ca sta si FC4 la coada.

5. #105 SP
    de ce nu te uiti tu pe net la gameplay?
    e plin youtube-ul si twich cu oameni care il joaca!

6. #106 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    de ce nu te uiti tu pe net la gameplay?
    e plin youtube-ul si twich cu oameni care il joaca!
    Pentru ca muncesc si cand am un pic de timp liber, scriu pe forumul asta sau ma joc.

7. #107 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by clovnusor View Post
    Pentru ca muncesc si cand am un pic de timp liber, scriu pe forumul asta sau ma joc.
    E mai usor sa iti formezi singur o parere decat sa o asculti pe a altuia , fiecare percepem diferit in functie de gusturile si experientele personale.
    Nu mai scrie pe forum 30 minute , urmareste un review - doua , vezi warrior gameplay. Hype-ul altor oameni niciodata nu ar trebui sa iti motiveze decisiv achizitionarea unui joc. Daca iti plac RPG-urile D.A.Inquisition este un titlu bun.

8. #108 SP
    nu am zis-o cu vreo conotatie negativa... toti suntem ocupati...
    dar gusturile difera.

9. #109 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    A reusit cineva sa importe salvarea de pe Dragona Age Keep pe consola? Eventual o indrumare?

10. #110 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    gamepaly pe ps3

11. #111 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Well well , this is ...awkward ) , sper ca asta sa nu reprezinte un spoiler pentru nimeni , daca e atunci imi cer scuze in avans

12. #112 SP
    Member razu's Avatar

Dragon Age: Inquisition

Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    A reusit cineva sa importe salvarea de pe Dragona Age Keep pe consola? Eventual o indrumare?
    nope, si asta e motivul pt care l am luat pe 360, aveam salvarile de la da1 si 2.

doar prin keep, intri pe site si alegi timeline ul, pt cine mai tine minte una alta:

http://www.dragonage.com/#!/en_US/ne...ragon-age-keep

13. #113 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Prima mea impresie pe PS4 e foarte slaba.
    M-a surprins neplacut grafica, arata nefinisat. Dar cel mai mult ma supara ca ruleaza sacadat, parca ar avea framerate mic sau lipsesc frameuri.
    La fel si in cutscene, merge parca ar avea 10fps.
    Doar personajul se misca ok, in rest totul e aiurea.

Daca continua asa il si dau, pe cuvant.

14. #114 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dubios, chiar nu am vazut sau citit pana acum sa existe probleme de genul.

15. #115 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Nameless_fear, am patit asta la Alien Isolation, lasa-l sa se instaleze complet pe HDD, atat jocul cat si update-ul. Nu conteaza daca s-a incarcat acea bara alba, are nevoie de mai mult timp.

16. #116 SP
    Pe cuvant nu sunt multumit de cum merge.
    Pare un joc nefinisat.
    Cu totul altceva am vazut pe pc.

PS: totul e instalat si updatat si restartat.

---------- Post added 21-11-2014 at 15:23 ----------

ma citit pe internet si vad ca e plin de useri care se plang de stutter si alte probleme pe toate platformele.
    deci nu sunt singurul nebun.
    nu merge cum trebuie.
    trebuie fixat.

---------- Post added 21-11-2014 at 15:37 ----------

Ps4 cut scene stuttering - Answer HQ

Dragon Age Inquisition cutscene micro stutter during all cutscenes - Scuttlebutt (NO Spoilers) - The BioWare Forum

PS4 Dragon Age Inquisition - Answer HQ

astia se plang de cutscenes, dar nici la gameplay nu e ok.

Sunt asa nervos acum, pentru mine e nejucabil asa cum e.

---------- Post added 21-11-2014 at 15:38 ----------

uite si primul bug rau aici, nici nu pot avansa pentru ca nu imi apare butonul de interact ca sa pot sa inchid un rift, grozav joc:

17. #117 SP
    Member tzuik's Avatar
    Într-adevăr, are o mică scădere de framerate uneori în cutscenes, dar e aproape insesizabilă. Io unul am varianta digitală, e posibil ca stutterul să fie mai nasol dacă jocul rulează și de pe disc, mă gândesc.

18. #118 SP
    Member Kupy's Avatar
    Cine vrea arme moca?!

http://www.twinfinite.net/2014/11/18...-weapons-free/

Am făcut quest-ul azi dimineața dar nu avut timp sa joc cat sa le și vad in-game. Sa va logați pe origin înainte sa începeți quest-ul. Dacă începi pe hard, o sa intre la fix armele

19. #119 SP
    Mi-am tras un razboinic uman

20. #120 SP
    Member dtancu's Avatar
    Maica, numai in Haven mi-a luat 2 ore sa vorbesc cu toți si sa fac 3 questuri. E imens jocul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 18 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast