Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 356

Thread: Dragon Age: Inquisition

1. #161 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    E interesant ce zici de interfata, Minimize. Daca te uiti pe diferite site-uri de PC, toti gamerii plang de interfata consolizata si dificil de folosit iar tie ti se pare mai complicat pe console? Difenta grafica din videoclipuri comparative nu sunt la detalii ci la fluiditate.
    Pe PC este deranjant ca nu ai buton toggle Walk (deh, moft RPG) insa pe mine ma deranjeaza mai mult faptul ca sunt nevoit sa apas combinatii de butoane pe controllerul PS4 pentru a-mi activa o abilitate , asta in conditia in care tot acest timp sunt privat de posibilitatea de a misca camera. Cei ce se plang de interfata consolizata nu sunt multumiti pentru ca nu e full customizabila ca la alte jocuri , sunt zvonuri ca va fi.
    Camera are zoom out mai mare - field of view mai bun etc.

Diferenta grafica este , nu este mare dar se observa cand le vezi pe ambele pe acelasi monitor si nu in clipuri pe youtube, eu m-am referit mai mult la cele 30fps in plus care fac diferenta.
    Versiunile de jocuri sunt f apropiate dar pentru motivele mai sus mentionate tot cred ca versiunea PC este alegerea potrivita pentru cineva care are un sistem suficient de bun.

2. #162 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    E interesant ce zici de interfata, Minimize. Daca te uiti pe diferite site-uri de PC, toti gamerii plang de interfata consolizata si dificil de folosit iar tie ti se pare mai complicat pe console? Difenta grafica din videoclipuri comparative nu sunt la detalii ci la fluiditate.
    Problemele intampinate sunt:
    - in cutscene-uri cateodata scade fps simtitor dar nu se intampla des.
    - cateodata imi arata de mai multe ori ca am completat un quest.
    - foarte foarte rar probleme de clipping.
    - scaderi de fps rare.

Revenind la partea buna, explorarea este fantastica, rar intalnita intr-un joc. Degeaba faceti comparatie cu Mass Effect care este un action RPG + corridor shooter liniar (foarte bun dealtfel), nu se aseamana sub nici o forma. Povestea pana acum e captivanta, quest-urile secundare nu sunt asa plictisitoare si ajuta explorarea. Abia asteptam sa termin cele secundare fiindca eram low level si inamicii maturau cu mine pe jos pe Hard. Camera tactica este folositoare desi un pic dificil manevrabila si te ajuta in situatii delicate dar este inutila cand incepeti jocul pe o dificultate inferioara.

Nu inteleg ce asteptari ati avut de la acest joc, e un action-RPG bun, vast, cu poveste interesanta si continut de peste 100 ore. Mai mult de atat nu aveti cum sa cereti. Nemeless_fear, te rog sa-mi zici care joc merita din punctul tau de vedere Goty? Un remaster sau un joc trantit pe piata anual? Altceva NU am primit in acest an (exceptie facand South Park si Dark Souls2, doua jocuri foarte bune!).
    Merci de impresii. Sunt f. nehotarat in ce priveste DA:I. Nu vreau sa te contrazic, dar multe laude pe care le primeste jocul mi se par exagerate. Tu spui ca explorarea e super, dar lipsa ciclului zi-noapte ia mult din experienta unui rpg. Stiu ca fac comparatia asta ad nauseam, dar dragons dogma avea ciclul asta, iar cand se lasa noaptea, jocul se schimba complet, lumea se repopula cu creaturi mai puternice ca sa nu mai zic ca noaptea era bezna, exact asa cum ar trebui intr-un joc de aventura.

Combatul pare un pic inspirat din dragons dogma dar mult mai simplist, in special archer-ul. De exemplu daca vreau un warrior sabie + scut, ce actiuni am la indemana? Pot sa lovesc cu scutul, am abilitati ranged, cate tipuri de atacuri am?

Longevitatea unui rpg nu e determinata numai de lungime si nr. de side missions ci si de cat de fun e combatul, spell castingul, diversitatea creaturilor pe care le infrunti, etc, dar toti il lauda ca e huge si ca ai multe de facut.

3. #163 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    poate te ajuta asta:

4. #164 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Clovnusor, ai perfecta dreptate, am omis un mare minus. Intr-adevar nu exista ciclu zi-noapte desi nu ar fi fost imposibil implementarea unui asemenea sistem. Sunt anumite zone in care lumina zilei scalda peisajele iar in altele e noapte cu strigatele lupilor flamanzi, cum se cuvine . La inceputul jocului m-a deranjat putin dar pana la urma am si uitat de el insa cu siguranta se putea implementa!

Referitor la combat si gameplay in general, sistemul e foarte simplist (avem noroc de faptul ca nu-l jucam pe PC unde este un click-fest obositor), pentru a ataca in mod cel mai simplist, apesi R2, pentru a ataca in continuu, tii butonul apasat si potrivit fiecarei clase alese (mai tarziu in joc ai optiunea sa alegi si subclasa) ai o multime de skill-uri care pot fi folosite dupa ce le deblochezi, cate unul cu fiecare avansare de level. De exemplu pentru luptatorul cu scut si sabie ai la dispozitie mai multe categorii cu diferite skilluri active si pasive, asemanator cu un MMO-RPG. Folosesti skillurile active, astepti pentru cooldown. E foarte simplist ce-i drept. Ca sa nu murim de plictiseala, dupa cateva evenimente principale o sa avem un skill special care se incarca cu fiecare atac si o data activat, lansesaza un atac devastator, diferit pentru fiecare companion in parte.

Pana acum luptele sunt antrenante si necesita atentie dar inca o data recomand sa nu incepeti jocul pe Easy sau Normal fiindca o sa fie prea usor si fara tactica. Sper ca m-am facut de inteles si te-am lamurit, daca mai ai intrebari, nu ezita sa le adresezi.

5. #165 SP
    Multam mult pt raspuns. Cat de usor e normal? Sa zicem ca m-ai convins si il iau dar nu am f.mult timp pt jocuri, normal ofera dificultate sau nu ai cum sa mori?

6. #166 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Intentia mea nu era sa te conving, vroiam sa fundamentez decizia mea ca acest joc este Goty pentru mine in acest an. Chiar as dori sa te feresc de o eventuala dezamagire; daca nu ai jucat pana acum primele parti, daca nu prea ai timp sa te joci sau daca nu prea te inclini spre acest gen atunci nu este jocul potrivit. Dragon's Dogma era asemanator, mai scurt dar cu un sistem de lupta superior.
    Daca incepi pe Easy sau Normal atunci la un moment dat luptele devin usoare, simpe si monotone si nu o sa te intereseze deloc. Presupun asta fiindca nu am incercat altfel decat il joc acum, in review-uri insa multi se plang de acest lucru.

7. #167 SP
    Junior Member ButchX's Avatar
    Dificultatea se poate schimba oricand, eu pe normal am dat in prima zona de un rift cu monstrii de la care mor din 2 lovituri

8. #168 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Normal și hard sunt cam jenante ca dificultate. Nightmare e mai decent, oferă o provocare, dar nici el nu e foarte greu.

9. #169 SP
    Merci de raspunsuri boys.
    Nu am jucat primele parti, deci sunt noob in dragon age. In schimb rpg-urile imi plac f.mult, dar sunt putine alea cu adevarat bune. Sper sa nu fiu pus in situatia sa cercetez backstory pe net, ca nu sunt familiar cu personajele, etc.
    In afara de dragoni si giants, mai sunt creaturi medii spre mari? Sunt ok dungeonurile? Se repeta tipurile de inamici sau exista diversitate?

10. #170 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Jocul s-a cladit pe primele parti. Fara cunoasterea acelui lore, intamplari si personaje o sa te pierzi sau in cel mai rau caz o sa fii dezinteresat de poveste. Locatiile nu se repeta deocamdata dar nu am cum sa-ti dau detalii foarte specifice fiindca desi am 45 de ore jucate, nici pana la jumatatea jocului nu am ajuns, nici cu povestea principala, nici cu explorarea.

O intrebare de curiozitate adresata pentru cei care-l joaca si nu au incercat si celelalte parti: voua cum vi se pare jocul, in special povestea?

11. #171 SP
    Member faxiu's Avatar
    M-am lovit de niste conversatii in care parea ca ar trebui sa stiu ceva despre primele parti dar din fericire erau variante de raspuns si pentru cei ca mine. Avansand in joc, insa, am inceput sa mai deslusesc. M-am lamurit care era problema lor cu Qunari, credeam ca e vb doar de fizicul meu impresionant iar povestea devine f interesanta acum, dupa ce am ales intre magi si templari, initial parandu-mi-se mediocra.

12. #172 SP
    Care clasa ar fi mai putin plictisitoare, rogue archer sau warrior sword+shield? In aceeasi idee, se poate schimba ceva la clasa pe parcurs?

13. #173 SP
    Member vallio's Avatar
    In multiplayer se poate juca CO-OP story ul?

14. #174 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    nu, in mp sunt doar dungeon runs

15. #175 SP
    Junior Member ButchX's Avatar
    Legat de lore si conexiunile cu seriile anterioare, se explica multe in scrisori si manuscrise + in conversatii (varick cu fratisu' si red lyrium de ex)

16. #176 SP
    Junior Member randomguy's Avatar
    won game of the year

17. #177 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by randomguy View Post
    won game of the year
    Bioware..multumesc!

18. #178 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Dupa cum spuneam...buy this game people!

19. #179 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Nu am jucat primele doua jocuri , pot juca linistit Inquisition ?

Stiu ca in Mass Effect aveai optiuni sa iti explice cat de cat povestea.

20. #180 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca mai ai PS3/X360 joaca măcar prima parte, merita. Partea a doua nu am putut sa o termin

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 18 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast