unde? unde?
Daca vroiati Call of Duty facut de Dice jucati BF4 Beta mai ales pe modul domination. Acolo se observa asemanarile mai mult![]()
Mie nu-mi place ce-au facut cu controlul elicopterelor. Ca la fiecare joc trebuie sa-l schimbe... (@PC)
Am incercat sa ma joc 5 minute, dupa care am dat quit. (not rage). Mah, ce pana mea e in capul astora, zau?! Nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar tre` sa fi masochist frate sa te "joci" asa. Se misca infect. Auto aim, lol! Nu vad la 3 metri, mini-mapul afiseaza eronat. N`am sprint/spot. Doar hold sau press, fara optiune de asign. Pe R2 imi apar alte comenzi. WthIn mod cert BF n-are ce cauta pe console. Sau rpg-uri precum Dragon`s Dogma.
Intradevar, controalele sunt aiurea rau. In prima seara am stat 1 ora cred pana mi-am reglat cat de cat controalele sa semene cu cele din Bf3.
---------- Post added 05-10-2013 at 14:56 ----------
Imi scapa mie ceva sau....
La PS3 parca nu am vazut modul asta de joc...Rush sau cum se mai cheama chestia aia cu bomba. Xbox360 de ce are?
Azi l-am jucat si eu. Nu stiu daca e mai bun sau nu decat BF3 fiindca pe ala nu l-am jucat. Oricum, nu mi-a lasat o impresie prea buna. Controlul mi s-a parut de-a dreptul banal, abia dupa vreo 2 ore am inceput sa ma obisnuiesc putin. Grafica nu e de 2013, bug-uri la tot pasul, PS3-ul mi-a dat si 2 freeze-uri. Apa mi s-a parut ciudata rau. Cand am cazut in ea aveam impresia ca inot in gelatina, oricum de la suprafata aveam impresia ca e ulei de motor, doar cand ma scufundam se vedea mai albastra. M-au stresat si masinile, ramaneam cu ele blocate in mijlocul drumului mai tot timpul.
Cam asta e parerea mea dupa 4 ore de joc. Sper sa-l imbunatateasca considerabil ca altfel nu o sa-l cumpar.
Chiar si pentru un BETA arata destul de rau. Din cate am inteles BF3 beta a fost mult mai bun.
@bartonn: pe ps3 arata infect chiar si ptr un beta..stiu ca tu joci pc..acolo e cu totul altceva
@cipvas: este noul mod de joc Obliteration..este o combinatie intre capture the flag si rush
Obliteration is one of the most frantic and high-paced modes available in Battlefield 4. Two teams face off on medium-sized battlegrounds where one bomb spawns in a random central location. The mission: To pick up the bomb and arm it at one of the enemy’s three military installations and blow it up. When the bomb has detonated, a new bomb spawns in a random location, and the race is on again! The first team to destroy all three objectives wins.
The single available bomb creates a strong focal point of action, with both teams risking it all to be able to bring the bomb to the enemy base. It’s a game mode all about staying on the offensive and all about being a mobile team player.
mie imi face freeze la consola la un ritm ametitor, mai ales pe conquest, pe domination reusesc sa joc mai mult
Bookmarks