unde? unde?
Printable View
unde? unde?
la ps3 demos e primul parca
Daca vroiati Call of Duty facut de Dice jucati BF4 Beta mai ales pe modul domination. Acolo se observa asemanarile mai mult :))
Mie nu-mi place ce-au facut cu controlul elicopterelor. Ca la fiecare joc trebuie sa-l schimbe... (@PC)
Am incercat sa ma joc 5 minute, dupa care am dat quit. (not rage). Mah, ce pana mea e in capul astora, zau?! Nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar tre` sa fi masochist frate sa te "joci" asa. Se misca infect. Auto aim, lol! Nu vad la 3 metri, mini-mapul afiseaza eronat. N`am sprint/spot. Doar hold sau press, fara optiune de asign. Pe R2 imi apar alte comenzi. Wth :)) In mod cert BF n-are ce cauta pe console. Sau rpg-uri precum Dragon`s Dogma.
Intradevar, controalele sunt aiurea rau. In prima seara am stat 1 ora cred pana mi-am reglat cat de cat controalele sa semene cu cele din Bf3.
---------- Post added 05-10-2013 at 14:56 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=77MoO...yer_detailpage
Imi scapa mie ceva sau....
La PS3 parca nu am vazut modul asta de joc...Rush sau cum se mai cheama chestia aia cu bomba. Xbox360 de ce are?
Azi l-am jucat si eu. Nu stiu daca e mai bun sau nu decat BF3 fiindca pe ala nu l-am jucat. Oricum, nu mi-a lasat o impresie prea buna. Controlul mi s-a parut de-a dreptul banal, abia dupa vreo 2 ore am inceput sa ma obisnuiesc putin. Grafica nu e de 2013, bug-uri la tot pasul, PS3-ul mi-a dat si 2 freeze-uri. Apa mi s-a parut ciudata rau. Cand am cazut in ea aveam impresia ca inot in gelatina, oricum de la suprafata aveam impresia ca e ulei de motor, doar cand ma scufundam se vedea mai albastra. M-au stresat si masinile, ramaneam cu ele blocate in mijlocul drumului mai tot timpul.
Cam asta e parerea mea dupa 4 ore de joc. Sper sa-l imbunatateasca considerabil ca altfel nu o sa-l cumpar.
Am jucat si eu beta, nu m-a impresionat, tot Bad Company 2 ramane cel mai bun.
Chiar si pentru un BETA arata destul de rau. Din cate am inteles BF3 beta a fost mult mai bun.
@bartonn: pe ps3 arata infect chiar si ptr un beta..stiu ca tu joci pc..acolo e cu totul altceva:)
@cipvas: este noul mod de joc Obliteration..este o combinatie intre capture the flag si rush
Quote:
Obliteration is one of the most frantic and high-paced modes available in Battlefield 4. Two teams face off on medium-sized battlegrounds where one bomb spawns in a random central location. The mission: To pick up the bomb and arm it at one of the enemy’s three military installations and blow it up. When the bomb has detonated, a new bomb spawns in a random location, and the race is on again! The first team to destroy all three objectives wins.
The single available bomb creates a strong focal point of action, with both teams risking it all to be able to bring the bomb to the enemy base. It’s a game mode all about staying on the offensive and all about being a mobile team player.
Beta-ul e free pe psn?
da
Si pana când mai e disponibil?
o sa functioneze pana in ziua de 15 octombrie.
mie imi face freeze la consola la un ritm ametitor, mai ales pe conquest, pe domination reusesc sa joc mai mult
Da, am intalnit si eu freezuri.