Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 73 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 ... LastLast
Results 281 to 300 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #281 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post

totusi pe mine ma multumeste avand un tv mai maricel ca viitoarea consola sa scoata cat mai aproape de 1080p nativ
    pai e simplu, rămâi pe generatia actuala

2. #282 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar

nu vreau un 720p upscale to 1080p.

3. #283 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    da..asa pare..ptr ca pe xbox saturatia si contrastul imaginii sunt date la maxim...e un truc ptr a compensa diferentele dintre cele 2 versiuni..si pe ps4 poti face aceleasi setari..
    ce setari?

4. #284 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post

nu vreau un 720p upscale to 1080p.
    PS4 e răspunsul din ce am vazut pana acum.

PS Eu stiu ca sunt jocuri pe generatia actuala care au mai mult de 720p. Dar hai ca deja o dam in alte chestii si suparam lumea

5. #285 SP
    Member Dante's Avatar
    pai atunci ps4 e raspunsul 900p>720p

le:lol , dupa ce ca avem acelasi nume avem si aceleasi raspunsuri

6. #286 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    totusi e de apreciat ca pe unele harti distrugerea e la nivelul celei din bc2..

7. #287 SP
    Member Dante's Avatar
    dupa lucrarile la servere de azi noapte nu mi se mai blocheaza, yeey

8. #288 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    lag mai aveti? eu da

---------- Post added 03-11-2013 at 17:14 ----------

ce setare folositi la network smooth?

9. #289 SP
    Member Dante's Avatar
    wow cat de misto e hardcore. n-ai niciun indicator iar daca reincarci pierzi gloantele din incarcatorul schimbat. am inceput sa numar gloante
    iar coechipierilor lee sageata albastra ope cap daca sunt foarte aproape sau daca te uiti la ei cu arma la ochi. sunt frecvente tk la cei iuti de tragaci

10. #290 SP
    Member cipvas's Avatar
    Oare ce ai vrut sa zici in al 2-lea rand, ca nu am inteles nimic.

11. #291 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    lag mai aveti? eu da

---------- Post added 03-11-2013 at 17:14 ----------

ce setare folositi la network smooth?

Up

12. #292 SP
    Member cipvas's Avatar
    Personal, lag nu am. Dar freez-uri da. Multe...si nu sunt singurul..

13. #293 SP
    Member Dante's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Oare ce ai vrut sa zici in al 2-lea rand, ca nu am inteles nimic.
    ah nici n-am vazut ca am mancat litere. vroiam sa zic ca coechipierilor le apare sageata albastra deasupra capului doar daca sunt foarte aproape de tine sau daca privesti spre ei cu arma la ochi (aim down sight)

lag nu prea am dar am cateodata frame drop la explozii multiple. freezurile au disparut la mine in proportie mare dupa noaptea de sambata

14. #294 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

15. #295 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Vai cat am ras, nu de ce a scris respectivul, ca nu m-am obosit sa citesc, dar comentariile.

No one cares, no one cares

16. #296 SP
    Member cipvas's Avatar
    Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu niste chestii:

1. Pt cine are jocul pe disc: mai este in cutie cod pt online?

2. Am cumparat jocul de pe Store pt. PS3. Ideea e ca pt PS4 as vrea sa-l cumpar pe disc(sa fie pt. colectie), dar as vrea sa pastrez si statusul in multiplayer obtinut pana la momentul respectiv. Cred ca nu se poate treaba asta, dar, totusi salvarile si rankul de mp se fac pe serverele de la EA/DICE/Origin, nu? Eu daca pe PS4 intru cu acelasi id cu care am fost pe PS3 nu voi beneficia de continuitate?
    Poate ma luminati si pe mine..

17. #297 SP
    Member Dante's Avatar
    in cutie nu este cod pentru online dar este codul care iti permite sa cumperi varianta digitala de ps4 cu 9.99 euro/lire. nu mai exista online pass pentru jocurile EA

da, id-ul si tot ce tine de el este tinut pe server, este si o masura de protectie in caz ca se buseste iremediabil consola si nu apuci sa salvezi nimic. nu o sa muti salvarile cu progresul din single si game data dar nu cred ca ii pasa cuiva de asta asa mult

deci pe ps4 vei instala doar game data de pe disc si te loghezi cu id-ul tau

18. #298 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    in cutie nu este cod pentru online dar este codul care iti permite sa cumperi varianta digitala de ps4 cu 9.99 euro/lire. nu mai exista online pass pentru jocurile EA

da, id-ul si tot ce tine de el este tinut pe server, este si o masura de protectie in caz ca se buseste iremediabil consola si nu apuci sa salvezi nimic. nu o sa muti salvarile cu progresul din single si game data dar nu cred ca ii pasa cuiva de asta asa mult

deci pe ps4 vei instala doar game data de pe disc si te loghezi cu id-ul tau
    Si care este valabilitatea acelui cod..?E tot ca si, in cazul AC4 mai precis 31.01.2014..!?Multumesc anticipat pt raspuns..

19. #299 SP
    Member Dante's Avatar
    28 martie 2014

20. #300 SP
    Banned asperas's Avatar
    Multumesc..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 73 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 ... LastLast

Bookmarks