Hardline a fost slab de la inceput , deci zic sa te concentrezi pe star wars combinat cu BF4
---------- Post added 19-11-2015 at 19:26 ----------
cam asa arata flare-urile la elicoptere
![]()
zici ca arunci cu petarde de revelion !)
cand vrei ne gasesti on , daca vrei sa te alaturi nebunilor nesatui de BF4![]()
Cam din prima ora cu ACE 23. Prea bunnnn. Nu inteleg totusi de ce cand selectez arma din loadout apare ca are 30gloante si in joc am 35....
https://youtu.be/6yHcE9VZpC0
nu man , doar join pe noi si te aprob eu .
avem meci vineri cu SIS , un clan italiandeci esti binevenit
Platoons - Battlelog / Battlefield 4
suntem minim 3-4 in fiecare seara
e valabil doar pt PS4 , apropo , insa daca esti de pe alta platforma si vrei in platoon de RO nu-i bai , te aprob si asa, dar nu poti juca cu noi.
ok , ti-am aprobat cererea , acum doar trebuie sa dai " USE EMBLEM AND TAG" si esti al nostrusau daca nu-ti place emblema macar intri pe battlelog si iti pui RO la tag.
(se vede destul de misto un squad full de RO )
Depinde de servere, ieri am jucat cu niste prieteni Squad Deathmatch iar astea se mai gasesc doar pe servere USA si deci merge destul de nasol in unele cazuri, insa in general jucam conquest pe servere de EUropa.
trebuia sa intri in party .
Ce stresant e ca dupa un meci mai prost, scade Skill-ul extrem de mult. Pana acum o saptamana, nici nu stiam de Skill, acum ma tot chinui sa nu scad, sunt singurul care joaca pentru skill?
eu il tin undeva intre 400-500 (acum am 507), vezi ca vinerea viitoare se anunta meciul ala cu SIS.
skillul scade si daca nu joci cateva ziledeci nu e asa important, daca chiar vrei o statistica cat de cat ok te uiti la K/D ratio , daca ai 2-3 acolo esti destul de bun , desi sunt unii de au 7 , am vazut chiar si cu 12 dar aia nu stiu decat elicoptere/ avioane sau tancuri.
![]()
eu am (1.6) deci nici prea prea ,nici foarte foarte![]()
Ajunsesem aseara pe la 495 si am mai scazut. Am vazut ca sunteti destui in party dar nu intru ca nu am microfon... Mai are cineva probleme cu packet loss? In fiecare meci imi apare iconita aia in partea dreapta a ecranului.
Facem ceva antrenament Joi sau Vineri devreme? Ce format se joaca? Stiti un canal de Youtube care sa prezinte astfel de Clan Battles?
Bookmarks