in ultimul timp merge destul de prost BF4 , probabil ca au luat din serverele BF4 si au adaugat la Star Wars Battlefront.. altfel nu-mi explic, dar merge destul de nasol in ultima vreme.
in ultimul timp merge destul de prost BF4 , probabil ca au luat din serverele BF4 si au adaugat la Star Wars Battlefront.. altfel nu-mi explic, dar merge destul de nasol in ultima vreme.
Nu prea este noua, remake din BF3, mie unul in afara de Zavod nu prea imi place nici o harta din BF4, cele din BF3 mi-se par mai reusite sau poate sunt eu nostalgic.
Remake și nu prea, au ciopârțit la greu în ea, practic au păstrat doar 40% din vechea hartă (la prima vedere).
Mda, ai avansat, vad ca nu prea mai "aim down sight". Le iei asa, dupa ochi, si de prin boscheti.
"Harti", plural?! Eu am inteles ca este vorba de o sindura harta.
Am reusit intr-un final sa scap de blestemul salvarilor nesalvate si sa termin campania...am facut-o doar pentru ca vroiam p90-ul![]()
Bai poiuyt ce facem aici? Ai devenit BMW-ul din BF4. Rupi tot de oriunde si oricum?
Sent from my iPad using Tapatalk
Vad ca a aparut DLC-ul pe Store-ul romanesc.
https://store.playstation.com/#!/en-...ACK06000000000
Dlc-ul asta e defapt doar o alta harta in jungla, nimic special la ea.
Insa pe langa harta am impresia ca au bagat ceva pt phantom bow.
Mda, cam micuta harta asta noua. Si cam putine vehicule pe ea...
Da' parca mai era o harta in CTE. Aia de reparai nus' ce pod cu "scula" de la inginer. Cu aia ce se intampla?
mie harta asta mi se pare haotica
nu este asa de mica , are un relief prea vast atat pe vegetatie cat si pe inaltimea planului in care te "impusti" si multe colibe din lemn
grafic arata misto , dar ca si harta de jucat nu o sa se compare niciodata cu un Golmund sau Zavod , iar pt noobi locker
cel mai mult ma enerveaza faptul ca au bagat un nou update si au adaugat pe minimap zona aia unde se poate cuceri un punct (exact ca si in Hardline) , adica au aglomerat inutil minimapul, era mult mai misto clean asa , acum e ca pt cretini .
Bookmarks