http://www.youtube.com/watch?v=VQ7LY8YcFfU
Printable View
:)) asta parca era hater de Battlefield si iubitor de COD. Bine ca si-a dat seama pana la urma ce e mai bun.
Mi se pare mie sau sunetul e cam slabut? Sau poate ca e doar Beta...
eu am vazut in alte vide-ouri in care cei care au jucat au ramas impresionati de sunetul armelor. spuneau ca e mai realist decat in bf3
mie toate filmuletele astea din BF4 imi dau o impresie ca jocul e cam plastic-y :( iar sunetul lasa de dorit.
DICE technical director Johan Andersson has assured concerned Battlefield 4 fans that the game will look better at launch.
For the console crowd currently enjoying the beta on the Xbox 360 or PlayStation 3, you should take comfort in knowing that, as was the case with Battlefield 3, Battlefield 4 will most likely launch with the option to download a high-resolution texture pack, cleaning up those muddy textures you may currently be experiencing in the beta. This has yet to be confirmed, however.
sunetul armelor si al vehiulelor mie mi se pare mai bun, urmariti clipurile in 1080p de pe yt pentru o idee mai realista
am jucat eu BETA pe PS3. Grafica e urata rau sau decorul din harta e prea simplu. Culorile sunt 90% spre gri. Parca jucam cu soldatei de plastic.
Unele elemente sunt preluate din BF3 (saritul peste obstacole, animatiile), altele sunt noi (au inversat niste butoane, e enervant sa apesi R2 pt Spot, cand te grabesti te incurci in control :), scorul nu se mai acceseaza cu SELECT). O noutate e modul in care vezi camarazii la Spawn sau killcamera imbunatatit.
Ca feeling se aseamana ca rapiditate cu COD (probabil o sa ajusteze puterea armelor, in BF3 Beta erau puternice, asa sunt si aici, zici ca joci Hard-core.)
Cat priveste calitatea graficii, nu cred in povesti cu texturi noi si alte chestii. Eu tin minte ca in harta Metro din Bf3 Beta nu era nimic diferit fata de final, grafica era chiar frumoasa. Acum va zic ca pare spalacita, poate e de la prea mult GTA V :)
Nu e 1st day buy pentru mine. Posibil pe PS4 sa aiba o grafica superioara
eu am raspuns colegului care a urmarit tot clipuri de pe yt, nu celor care deja joaca beta, credeam ca e evident...un clip pe yt nu inbunatateste calitatea reala, poate fi cel mult redata la fel .
Sunetul nu se remarca cu nimic fata de Btattlefield 3. Nici grafica nu arata a fi un progres evident.
Din beta-urile anterioare m-am lamurit ca mare lucru nu se schimba pana la final, in afara doar de optimizarea mai buna.
Versiunea testata PC.
Concluzie beta: Battlefield preia trendul modern stabilit de COD, acela de a introduce harti noi in fiecare editie.
Cum poti face rost de beta ?
LE: am aflat.
maine il gasesti la liber pe psn. pe 1 a fost exclusive beta, de maine e open beta. in al doilea dlc vor vi 4 harti din bf3 remasterizate deci nici macar harti noi =D>
bine ca au mai taiat din puterea elicopterelor...erau mult prea OP in BF3...un pilot cu ECM Jammer era practic de neoprit...acum sniper-ul iti poate face RPG lock-on :)
---------- Post added 03-10-2013 at 19:57 ----------
daca aveti tableta/smartphone downloadati Battlelog..ofera si o mostra de Commander..puteti vedea harta exact cum se va vedea in jocul full dar nu puteti interactiona deloc..
---------- Post added 04-10-2013 at 02:51 ----------
Battlefield: Bad Company 3 will happen, says DICE - GameSpot.com
Voua va merge beta? Cand intru in mp imi tot zice ca s-a pierdut conexiunea cu serverele EA.
s-a dat drumul la open beta pe psn us sau uk?
Pe UK nu merge:(
Pe PS3 e pilaf: se blocheaza dupa meciuri (nu mereu dar nepermis de des); locuri de campat pe acoperis; noob-tubes la greu (si medici si ingineri); Domination e prea alert la cat de greoi e controlul; oameni care se spawneaza pe colegi de squad, iar daca te nimeresti prin zona, nu mai ai nicio sansa; spawnuri direct in fata sau spatele inamicilor; buguri din plin (vezi iron-sight-ul la Scar sau lipsa animatiei pt. incarcarea armei); mori instant desi trebuie sa bagi vreo 10 hit-markere in inamici; munitia se termina repede si doar cu noroc poti culege un kit de pe jos; grafica mediocra spre urata; necesita o gramada de puncte pt. a inainta in grad si a debloca noi arme, gadgeturi etc.
L-am instalat pe 1 oct. (aveam Warfighter cu BF4 beta), am jucat vreo 4-5 ore, l-am sters aseara.
mie imi merge insa mi se pare o porcarie pana acum. Suntem 24 de oameni amarati pe o harta imensa.
Am jucat si eu doua meciuri, mi se pare un haos total pe Domination iar Conquest, te plimbi de nebun pana gasesti pe cineva. In ceea ce priveste grafica, nimic nou, mi se pare ca arata mai rau decat BF3 beta, aici parca totul e din plastic si lipsit de viata.
Nu o sa l cumpar in viitorul apropiat.
eu decizia o voi lua dupa prima saptamana de la aparitie sa vad reactii dupa versiunea retail. am precomanda la altex dar o voi anula, baietii de la ea vand pe forum mai ieftin oricum
pe psn uk beta-ul este pus la download