Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 34 of 73 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #661 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Am cum sa vad cat timp am jucat multiplayer? In battlelog sau altundeva? Joc pe PS4

Mersi, m-am tot uitat pe acolo da nicicum n-am observat ca scrie TIME acolo la skill. Ma asteptam sa fie scris mai mare.

2. #662 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Battlelog - stats.

3. #663 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Next gen gaming

4. #664 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    L.am luat si eu ieri ... ma cam alearga astia le harta

5. #665 SP
    Member cipvas's Avatar
    Ce-i chestia aia de la secunda 36 ?

6. #666 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Probabil ca o sa faca parte din viitorul pachet dlc : "Dragon's Teeth" ce s-ar parea ca o sa iasa pe 3 iunie.

Battlefield 4 Dragon's Teeth | Official Site

daca ma uit mai bine in clip, de fapt este din ultimul pachet :"final stand"

7. #667 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Ce-i chestia aia de la secunda 36 ?

8. #668 SP
    Voi aveti eroarea asta in joc?
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1400925925864.jpg

9. #669 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Voi aveti eroarea asta in joc?Attachment 222700
    Mai intai uita-te la disc si spune-ne daca vezi o zgarietura perfect circulara. Daca nu are nicio zgarietura, sterge discul cu un servetel sau alt material care nu provoaca zgarieturi si incearca iar, e posibil sa aiba praf sau alte particule care impiedica citirea.

10. #670 SP
    Discul e intact .... mi.a dat eroarea la 2 zile dupa ce l.am cumparat .. e singuru joc care imi face asa .... si ma dispara .... azi mi.a dat de 2 ori in maxim 2 h

11. #671 SP
    Member Dell 17's Avatar
    De ce nu instalezi jocul pe hard?
    În felul asta o sa iti citească discul numai la început.

12. #672 SP
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Discul e intact .... mi.a dat eroarea la 2 zile dupa ce l.am cumparat .. e singuru joc care imi face asa .... si ma dispara .... azi mi.a dat de 2 ori in maxim 2 h
    sterge-l atunci si nu o sa mai ai probleme.

13. #673 SP
    E instalat pe hard... l.am sters .. si iar mi.a dat eroare ...

14. #674 SP
    Ma refeream sa stergi discul cu o laveta/servetel ceva.

15. #675 SP
    L.am sters ... chiar nush ce are .... discul arata impecabil ...

16. #676 SP
    Cand instalezi discul pe HDD iti da eroare?

17. #677 SP
    Nu mi.a dat nici o eroare ... e singutu joc carr imi facr asa .... am jucat si Campania pe Cd 2... si a mers fara probleme ...

18. #678 SP
    Member Duni's Avatar
    Heeelp!

Am jucat 50% din campanie dintr-o bucata, am iesit din campanie, am intrat in MP, am jucat 1 ora, iar cand am vrut sa continui campania, nu mai am salvarile, ma pune sa o incep de la 0... Solutii?

Joc pe PS4, la notificari -> uploads imi apar cateva fisiere "saved data battlefield 4"

19. #679 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Joci campania singleplayer deconectat de la net, eu doar asa am reusit.

20. #680 SP
    Member Duni's Avatar
    Super
    Nu pot sub nici o forma sa recuperez salvarile? Ca parca le salveaza si in cloud... (Am PS+)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 73 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast

Bookmarks