OK.
In privinta materialelor pentru upgradeul armurilor legendare si exotice, se respawneaza ca sa zic asa? De exemplu daca culeg relic iron dintr-o zona de pe Marte, ies in orbita si ma intorc, materialele vor fi din nou in aceleasi locuri?
OK.
In privinta materialelor pentru upgradeul armurilor legendare si exotice, se respawneaza ca sa zic asa? De exemplu daca culeg relic iron dintr-o zona de pe Marte, ies in orbita si ma intorc, materialele vor fi din nou in aceleasi locuri?
Nici macar nu e nevoie sa iesi in orbita... de obicei se respawneaza in 10-20 de minute... Nu toate se respawneaza fix in acelasi loc (am impresia ca unele pozitii sunt fixe, altele cu un factor de random). Relic iron il urasc pentru ca are "glow" ca si celelalte...
Apropos, recomand patrol pt. momentele in care vreti sa faceti "gathering" de resurse pt. upgrade-uri... De obicei locurile de respawn sunt cam prin aceleasi zone de unde va luati si misiunile de patrol... Daca va inarmati si cu niste bounty-uri de patrol, cateodata e chiar fun, mai ales ca sunt cu nivel mult sub voi mobii, si-i omorati in toate modurile posibile si imposibile.![]()
Killurile alea nu reprezinta exact contributia fiecaruia la misiune, Renegade si cu Snowman au mai putine killuri fiindca ei au fost cei care omorau "Oracole" in mare parte si restul din echipa se ocupau de mobii normali. Fiecare au rolul lor acolo, gg guys G fracking G!
![]()
Shader Previewer | Destiny Database
Poti vedea toate shader-ele (aproape toate) pe caracterul tau cu gear-ul actual.
Cica au scos un patch:
Bungie : News
Nu pare sa faca cine stie ce, mici modificari de dificultate si niste bug fixing pt raid
Nu le-au scos, doar ca in misiunile alea era usor sa le faci pentru ca erau multi Majors/Ultras. Iar aia iti dadeau cate 20 de materiale. Dintr-o misiune faceai bounty-ul. Acum te forteaza sa pierzi vremea prin Patrol.
Nu, au scos inamicii majors" din cadrul misiunilor ca sa le faca mai usoare cica, iar noi ne foloseam de ele pt a face bounty-urile alea la care trebuia sa colectezi 200 de caps sau mai stiu eu ce de pe o anumita planeta fiindca inamicii majors dadeau cate 20-25/kill, naspa ca i-au scos
Edit: beaten like a dog by Renegade
Edit 2: vedeti ca a aparut o noua factiune in Tower cu alte bounty's si iteme de vanzare http://www.bungie.net/7_Destiny-Even...News?aid=12153
Niste videouri din ultimele zile:
Ultimul boss fight din Raid.
O locatie "secreta" in zona de Raid. Din pacate, nu am reusit sa urc mai sus. Dar nu parea sa fie ceva ascuns pe acolo oricum.
Si prima mea medalie Mark of the Unbroken (mai mult de 15 killuri intr-un meci fara sa mori) din Crucible.
Salutare! Imi puteti spune dacă Queen favor se duce si la facțiune atunci cand ai class item echipat?
Bookmarks