Stie cineva la ce ora astazi vor fi oprite serverele pentru maintenance ?
Daca vrea cineva sa vada cum arata un legendary ship, pun cateva poze inainte de mentenanta in caz ca dau astia un hard reset.
Stie cineva la ce ora astazi vor fi oprite serverele pentru maintenance ?
Daca vrea cineva sa vada cum arata un legendary ship, pun cateva poze inainte de mentenanta in caz ca dau astia un hard reset.
ar fi aiurea sa dea reset fara sa anunte. oricum, sa inteleg ca ti-a picat nava undeva? daca da, unde? apropo, daca aveti nevoie de iteme verzi, faceti devil's lair pe lvl 8 (ii modificati dificultatea). la final iti da numai verzi sau cel putin asa a fost in cazul meu si am facut misiunea de mai multe ori ca sa ma asigur.
Vb. cu h0stile, poate mai are el daca nu...iti dau eu in 23(sau cand le primesc - cred ca in 22...).
No 23 sa fie.Xbox One (Global) Come back on Jul 23 2014 to get your download code(s)!
Rewards la Iron Banner, plus nava prezentata mai sus (nu merge sa urc screenshot-ul respectiv, nu stiu de ce)
zgârcitu'...
îl ţine doar pe facebook. aici nu pune link...
Destiny Beta Guide: Secret Treasure, Dead Ghosts and Defeating Level 22 Monsters | GotGame
Sa-nteleg ca bounty-urile de la Iron Banner care necesita emblema, cloak (sau ce au si restul caracterelor in loc de cloak-ul hunter-ului) si shader nu pot fi facute? Shader-ul ala necesita level 20 :-\
Trading Card Redemption Codes - Destiny Wiki Guide - IGN
At various events throughout 2013, Bungie dispersed these trading cards to select international audiences. The cards feature detailed descriptions and concept art for various locations, characters and weapons, as well as codes that can be redeemed on Bungie.net.
Bungie has said that the rewards for redeeming each code will be small, in game content, though they won't specify what the content is until closer to the release date. There are 17 codes to redeem online.
Bookmarks