Incercai sa ne arati cum ai fost carat de coechipieri ? =))
Printable View
Incercai sa ne arati cum ai fost carat de coechipieri ? =))
Salut. Stie cineva daca resetul la saptamana e si pt Chestul de la final la Prison Of Elders? Multi spun ca nu se reseteaza si e random de oricate ori ai face pe acelasi caracter...altii spun altcv....
chestul de la prison of elders poti sa il deschizi de cate ori vrei(daca ai cheii)
saptamanal am inteles ca se da o cheie de la queens emisary, restu trebuie sa le farmezi daca vrei mai multe
Asta stiu...chestia e ca la primele 2 ture am primit cate o exotica...apoi la urmatoarele 3 4 mai nimic...
pai nu am terminat raid-ul la vog of glass. :)) mai era atheon. dar trebuia sa plece prietenii aia ai mei si deaia nu am mai mers mai departe.
---------- Post added 23-05-2015 at 14:11 ----------
prima data cand deschizi pe saptamana stiu ca e garantat. dupa aia e rng
Aaaa...deci asta e smecheria....ms mult :)
Leica poate mai facem odata ca vreau sa iau si eu trofeele alea
ce trofee? nu le-ai luat pe alea de raid inca? nici macar crota nu ai facut?
eu doar pe ala de flawless raider nu l-am luat ( sa faci tot raidu fara ca sa moara cineva)
nope. oricum nu am dlc urile:D
Am si eu o intrebare: in Trials of Osiris, daca sa spunem ca castigi 3 meciuri si dupa aia iesi in orbita, cand intri din nou va trebui sa o iei de la capat? Also, ca sa reiei de unde ai ramas, trebuie sa fiti acelasi fireteam?
Poti sa continui linistit...eu din cate stiu nu depinzi de fireteam
Pai ok, cineva level 33+ pentru Osiris?
Nu e mai usor pe Pamant in zona Observatorului? Acolo fiecare cufar poate fi deschis de 3 ori, iar daca se spawneaza cel de langa gard, il poti deschide de 4 ori (chiar si de 5 ori daca esti rapid).
Da, e mai rapid pe pamant, skywatch.
Initial si eu am farmat venus, ember caves+citadel, dar merge mai repede skywatch.
Cum scapi de ammo synthesis :)), am strâns prea multe
Sau le pui pe un personaj de care nu ai nevoie si stergi personajul.