Salut,de maine o sa incep si eu Destiny...ce clasa recomandati?
Printable View
Salut,de maine o sa incep si eu Destiny...ce clasa recomandati?
Eu unul am inceput cu Hunter si i-am mai dat drumul cu Warlock(acum level 2). :) Depinde de stilul de joc. Unii zic ca Hunterul e cel mai dezavantajat in modul PvE (player vs enviroment) ( https://www.bungie.net/en/Forum/Post/81041488/0/0 ). Majoritatea prefera Titan sau Warlock, eu am jucat doar cu Hunter pana acum si nu ma pot pronunta obiectiv. Dar te pot ajuta niste link-uri. ( Titan, Warlock, Hunter: Which Destiny Class is For You? - GameSpot ) :)
Warlock :D
@Dante, joci Destiny in fiecare zi? Poate daia te-ai plicitist :P
Am jucat peste 600 de ore de când s-a lansat, am toate armele bune, mi-am pierdut interesul
Adevarul e ca este putin content ca sa joci incontinuu atat de mult. Eu am avut "noroc" ca am avut de invatat in lunile trecute si am luat pauza de la Destiny. Acum am de recuperat, dar aproape am trecut deja prin ultimul DLC.
Dant3 asteapta Taken King. :) Adevarul e ca dupa ce termini misiunile, jocul devine ceva uzual. Iar Crucibile-ul, player vs player, pentru mine e cel mai enervant mod in acest joc si nu apelez deloc la el. Prea repede se desfasoara treaba acolo fata de gameplay-ul jocului.
Crucible e frumos, dar doar Iron Banner. Cel mai probabil o să iau TK, poate ne auzim in toamna dacă vrei să joci cu noi
Doamne ajuta, chiar nu mai puteai juca un crucible normal, ce sa mai zic de IB sau ToO, fără sa dea un terminat obosit fără pic de skill cu lagswitch sau ddos
Nu sunt un fan Crucible, dar tare sunt curios cum va afla Bungie ce user e in spatele atacurilor ddos.
Tare mi-e sa nu baneze pe cine nu trebuie.
Incerc s-ajung la Xur in Reef, weekendul asta e intr-o camera prin Reef, dar camera are usa inchisa si nu pot ajunge. Fac eu ceva gresit? Am toate DLC-urile.
EDIT: E posibil sa fi plecat deja, si d-aia. Pana duminica dimineata vad ca apare. Oh well...
Super veste!
Bungie Is Erasing Peter Dinklage From Destiny
Asta era cea mai mare problemă a jocului...
Era misto sa schimbe si scenariul daca tot inregistreaza alta voce.
TTK poate fi achizitionat si "altfel" decat de pe store? Va fi si o versiune fizica? Daca da, stiti de unde pot face pre-order? :D
Sincer prefer sa am CD-ul, carticica si tot decat sa-l cumpar online.
http://www.reddit.com/r/DestinyTheGa...mp_megathread/ mai multe informatii din noile schimbari cu ttk, suna foarte bine
Ti-se pare :))
Va spun eu o schimbare de la 40$ la 20$.