Frumos marketingul, n-am ce sa zic...
Si o intrebare mai de noob level 15 ce ma aflu: pot sa iau de pe store si sa instalez House of Wolves fara sa am Dark Below? Sau... caz in care retrag ce am spus mai devreme despre marketing :-B
Printable View
Frumos marketingul, n-am ce sa zic...
Si o intrebare mai de noob level 15 ce ma aflu: pot sa iau de pe store si sa instalez House of Wolves fara sa am Dark Below? Sau... caz in care retrag ce am spus mai devreme despre marketing :-B
Mie imi place mai mult Dark Below, daca o sa cumperi doar HoW nu poti sa joci Nightfall-ul de saptamana asta, pt ca avem Strike din Dark Below
Nu e vorba de asta, ca asa pot sa nu-mi iau nici un expansion si sa lucrez la cresterea in level doar cu jocul initial. Eram curios doar, faceam niste calcule. Stiu ca ar fi frumos sa le iau pe toate de cum apar, insa, realist vorbind, tot cu levelul treuie sa ma pun la punct. Am intrat la niste Crucible-events de nici nu apucam sa ma ridic de pe jos ca zburau cojile din mine 8-}
Pai in Crucible nu se tine cont de level sau de gear, decat la Iron Banner si Trials of Osiris (in care oricum nu poti sa intri ca nu ai HoW). Deci zburau cojile ca jucau aia bine nu ca erau level mare :))
Foaaaaarte tare, desi mi-e greu sa cred ca poti sa intri level 4 ( sau la cat se activeaza Crucible) cu level 35 si sa joci de la egal la egal...
Teoretic poti. Cel de level 35 ar avea avantajele unor perk-uri mai bune pe gear, dar atat.
Am vazut playeri de lvl 4 iesind pe locul 1 la crucible normal...totul tine de cat de bun esti la pvp-ul destiny
Destiny: The Taken King - Buy Now | Official Site of Destiny the Game
A aflat cineva daca cumva DLC-ul este pe disc sau se deblocheaza via un cod?
Vine si pe disc
Deci pe disk nu vine numa' legendary, nu?
Foarte frumos.
http://kotaku.com/destiny-clan-honor...ium=Socialflow
Ce iti da daca iei ''Judgment's Chance'' de la Variks?
Am vazut ca scrie reward la PoE, dar parca nu as strica 1 AC si 1 WC fara sa stiu ce-mi da ... :D
Iti pica ceva aleatoriu , arme sau armura de poe.
daca nu se schimba planurile (fata de ceea ce stiu eu), nu vor mai fi DLC-uri sau expansion-uri dupa TTK (si avem un motiv pentru asta).
Exact, cu alea te joci cand ai prea multe Etheric Light sau ai lvl 34 deja si cauti perkuri mai bune pentru armura.
adica exact, sau cel putin astea erau planurile pana acum doua luni. practic, orice e posibil.