Si care ar fi acel motiv, daca nu sunt prea indraznet?
Printable View
Si care ar fi acel motiv, daca nu sunt prea indraznet?
Activision a scos share playul de la Destiny, gunoi de firma.
Oamenii din spatele Destiny își dau arama pe față. Citiți și vă minunați de câtă lipsă de respect și miserupism are individu' ăsta față de fani.
Destiny: The Taken King director defends £40 expansion price tag • Eurogamer.net
Câteva fragmente:
Quote:
Eurogamer: Can you see that some fans are confused that you're asking them to buy stuff they already own?
Luke Smith: Yeah, I can totally empathise with those people. But the Collector's Edition is a pretty cool package for people who want to pursue that stuff. Otherwise, surely what you're saying is that you would want to buy them separately, right?
Eurogamer: Well, yeah. I would rather do that - pay a few pounds or dollars or whatever - than spend money on things I already own.
Luke Smith: [Laughs] Well, we have nothing more to talk about regarding your opportunity to spend extra money in Destiny, other than The Taken King and the three versions we've announced.
Quote:
Eurogamer: I'm not going to buy the game and the two DLCs all over again.
Luke Smith: Okay, but first I want to poke at you on this a little bit.
Eurogamer: Poke at me?
Luke Smith: You're feeling anxious because you want this exclusive content but you don't know yet how much you want it. The notion of spending this money is making you anxious, I can see it -
Eurogamer: I do want them. I would buy them -
Luke Smith: If I fired up a video right now and showed you the emotes you would throw money at the screen.
eu am sa iau varianta digitala ca sa ma joc in ziua lansarii.
si varianta collector edition care o sa dureze pana ajunge la mine din Anglia. si am sa vand jocul taken king si cu toate dlc-urile si am rezolvat toata treaba :D
La cati bani au facut inca de la incepu, vin dupa un an de zlie si nu aduc nimic nou, au bagat o subclasa noua, dar in materie de game play, au luat aceasi inamicii, i-au colorat putin, le-au pus o lumina in cap si apar apoi foarte entuziasmati cum ca ce mare minune au facut, dupa atata timp ma asteptam sa lucreze la ceva nou, jocul era facut de la inceput si au deblocat zonele pe rand, cer 40$ sau 40£ pentru acest update, cu bani aia imi cumpar Battlefront.
---------- Post added 23-06-2015 at 12:55 ----------
@LeicaBogdan Ce ai rezolvat, cumperi jocul de 3 ori :))
eu nu inteleg de ce atata ura impotriva jocului asta. eu chiar ma distrez cu jocul asta si il joc destul de mult (3-4 ore pe seara minim)
nu iti place nu te obliga nimeni sa il cumperi...toate jocurile in ultma vreme au dlc-uri peste dlc-uri. si nu cumpar jocul de 3 ori il cumpar de 2 ori pentru ca sa primesc content-ul de la collectors edition si jocul il vand cu vreo 25 de lire. si daca iei orice collectors edition de pe piata la ora actuala toate sar peste 60 de lire. ei la 80 de lire iti da si toate dlc-urile, chiar mi se pare ok pretul.
Si eu tot digital il iau. As fi vrut sa-mi iau collector's dar fara sa stau sa ma complic sa vand jocul si dlc-urile pe care le am deja. Foarte aiurea ca nu au facut si o editie sperata DOAR cu TTK. Carnati.
Sa vedem ce anunta la weekly update ... (Deej responds to TTK issues over at bungie.net : DestinyTheGame)
Cel mai probabil un sparrow, o emblemă și poate o culoare specială, maro :))
stiam de chestia asta de ceva timp (ca TTK separat va fi disponibil separat numai digital) si am avertizat ca lumea va ocoli versiunile retail tocmai pentru ca nu e ok sa cumperi continutul de doua ori. aici, ei lovesc foarte tare si in retaileri, nu numai in gamerul care investeste in jocul lor. si eu ma astept ca procentul de jucatori noi sa fie relativ mic si am anticipat ca jucatorii activi vor lua TTK digital (ceea ce oricum se vede peste tot in comentarii). asta e... poate odata cu urmatorul joc sa isi schimbe optica. momentan, asta e situatia. bine, asta nu inseamna ca TTK o sa fie naspa sau ca nu o sa-si merite banii. aia ziceau si aia de la eg, ca le-a placut. problema e modul in care au ales sa-l distribuie care nu e prea e ok.
Macar de ar fi sparrow-ul asta :))))
https://pbs.twimg.com/media/B_OXzIIU8AAdMKq.jpg:large
La Destiny cand ai secundele alea la terminarea misiunii la final, trebuie sa faci ceva in acele secunde sau doar astepti sa treaca? :)
Astepti sa treaca.
Pana la urma level maxim la HoW este 34?
Ca nu am vazut nimic cu care sa creasca mai mult.
Da, e 34.
Exista o petiție online prin care se cere ca cei care au jucat de la început și au cumpărat deja tot, sa primească aceleași bonusuri ca cei care cumpăra varianta cu Taken King. https://www.change.org/p/bungie-acti...the-same-perks Având în vedere ca noi am contribuit la joc testând aceasta varianta beta, cumpărând 2 dlc-uri pentru beta și am dezvoltat o comunitate în jurul jocului, ar trebui sa ne dea și noua niște perk-uri cel puțin la fel dacă nu mai bune