Watch and compare Destiny gameplay on Xbox One and PS4 | VG247
Printable View
Eu din comparatiile astea mereu am vazut ca pe xbox one arata mai bine, desi pe hartie e altfel.
Nu stiu cum vezi tu mai bine pe xbox, uita-te la 1:55 la stancile alea ca se vad mult mai clar pe PS4. La fel si in scena de dinainte, noaptea. Diferente nu-s mari, decat daca stai sa le analizezi atent...
Am jucat ambele variante Xbox One / PS4. Am observat ca pe langa rezolutie/shadows/texturi mai este si draw distance diferit.
La Xbox One draw distance pentru anumite elemente este redus considerabil fata de PS4. Spre exemplu in Tower, imediat ce spawnezi si te uiti la cladirea din fata vei observa ca pe PS4 vezi 2 randuri de lumini de-a lungul cladirii. Pe Xbox One acele lumini apar cand esti f aproape de cladire.
Aici o alta comparatie:
quick money
https://www.youtube.com/watch?v=UuH4evq0eUY
nu e cine stie ce jocul, a fost hype aiurea, nu este bun dar o sa-l cumpere lumea ca nu exista altceva pana prin 2015,
anyway, in legatura cu aceea recompensa pt cei ce joaca beta recompensa va fi o emblema, deci ceva cam neinteresant
sunt cam dezamagit de bungie
Eu nu inteleg ce rost are o comparatie intre 900p si 1080p. Au spus ca varianta finala de X1 va fi 1080p cu siguranta (de fapt au confirmat ca deja merge in 1080p dar n-au avut suficient timp sa puna totul in Beta). Faceti si voi atunci comparatiile... acum e "prematur". Oricum ma asteptam la mai rau pt. X1, dar e chiar super ok.
Cat despre achizitie... atata timp cat nu vor introduce taxa lunara sau nu ma vor obliga sa platesc pt. anumite zone... eu zic ca merita. Poate nu va avea suficient content de la inceput ca sa merite, dar nu cred ca Bungie are monstruozitatea aceea de buget degeaba.
Monky, tu te pricepi mai bine la partea de hardware; nu ar fi normal, pe hartie cel putin cum zice poiuyt, sa fie mai "stralucita" varianta de PS4? Am tot vazut cu totii ca exista o diferenta clara intre cele doua console, prin diversele articole postate pe aici si nu numai. In situatia asta, sper din tot sufletul sa nu devina o moda optimizarea pe ambele console, in asa fel incat sa limiteze capacitatile PS4-ului. Call me a fanboy, dar e un motiv important pentru care am ales una din ele, si sa stiu ca nu imi ofera tot ce poate... e trist. Noroc ca mai exista exclusive-uri care sa demomstreze ce poate de fapt, si cum ar trebui sa arate orice joc, multiplatform or not.
Ce e pe hartie de obicei nu e atat de important fata de cat de bun e developmentul pe platforma respectiva. Pentru ca daca ai programatori buni care storc ultima picatura din DirectX, in timp ce pe partea cealalta ai programatori care nu reusesc sa optimizeze maxim pt. OpenGL, poti sa ai pe hartie si performante duble pe o platforma... ca e degeaba. Desigur, si inversul medaliei este posibil.
Cel mai bun exemplu care imi vine in minte acum: luam jocul X care ruleaza extrem de prost si sacadeaza pe un Android la 2.4Ghz, Quad Core cu 3GB RAM, dar care merge de n-are treaba pe un iOS la 1.2Ghz Dual Core cu 1GB RAM. Conteaza si platforma, asta e clar... dar cel mai important din aceasta comparatie e faptul ca pe hartie hardware-ul e cel putin dublu intr-o parte, si totusi merge mai prost.
In opinia mea, un engine bun grafic va conta 75% pe software si 25% pe hardware-ul aferent. Un engine grafic prost va fi invers. Sunt curios cum vor evolua lucrurile odata cu DirectX 12 si noul OpenGL... pt. ca la urma urmei, hardware-ul consolelor va ramane la fel, doar software-ul va evolua!
Foarte corect, dar dilema mea e daca INTENTIONAT nu s-au straduit sa-l faca mai bun... Hardware-ul nu spune totul, dar partea de software deja ne spune cate ceva. Pe xb one nici macar marele exclusive Titanfall nu e 1080p, si daca nu ma insel, are 60fps doar pe 720p. Infamous SS e superb, TLoU la fel (din cate stim pana acum si in conditiile in care e un remaster) si din ce am vazut pe la E3 cu The Order si Uncharted 4, pot sa trag o singura concluzie: daca developerii vor, se poate! Si la capitolul multi-platform, balanta inclina ori in favoarea Sony, ori e egalitate.
Mai sunt si alte interese aici... sau chiar ai putea spune ca depinde cat de mult se agita si publisherii sau chiar ce ajutor primesc din partea "sefilor". Nu de putine ori au fost cazuri in care pentru a rezolva probleme la titlurile mari, Sony sau Microsoft au trimis echipe "speciale" pentru a da o mana de ajutor, sau au setat task-uri prioritare pentru un mic tweak, un mic boost, o modificare de driver, de kernel and so on. Daca Bungie a batut palma cu Sony, e foarte posibil ca de la Microsoft sa nu primeasca ajutor specializat, sau invers. Desi, la urma urmei tot Sony sau Microsoft au de pierdut, pt. ca vor avea castiguri mai mici - insa orgoliile in ziua de azi... sunt de multe ori mai mari decat banii.
Daca tot ai dat exemplu cu TitanFall... daca-ti aduci aminte, Microsoft a scos cel putin 2 firmware-uri "ajutatoare", special pentru acel titlu. Plus cel pt. gamepad, regandit pentru TitanFall. Sincer, acum ca au scos Kinect-ul, ar putea sa urce chiar si la 1080p... dar nu stiu daca ar mai avea sens... cei care il joaca sunt super multumiti chiar si in rezolutie mai mica. Poate la partea a doua :)
La partea a doua chiar o sa devina interesant, avand in vedere ca apare si pe PS4 :))
Pana la urma care e reward-ul promis?
Peste cateva zile urmeaza un framerate update (plus alte chestii) :drummer: cat despre 1080p...au zis ca vor face un update si in privinta aia (inca dinainte sa se stie ca MS va renunta la Kinect) dar lumea (fanii, jucatorii, etc.) n-a prea reactionat aka meh aka vrem extra content :P (si asta s-a si intamplat).
---------- Post added 26-07-2014 at 08:21 ----------
O emblema.
Care nu va mai fi specială deloc, din moment ce o va da la toată lumea.
No lasa ma...ce atatea recompense va trebe? N-ati vrea un extra content de 50 de minute doar pt. asta sau numele vostru in credits? Va dau io tot rewards :flash:
Acces alpha, acces beta (acum free)...nu va mai saruta dumnezo :rip:
Eventul de la miezul noptii deblocheaza misiunea de pe Luna pentru 2 ore: Bungie : News
Aceasta emblema va fi recompensa pentru cei care participa:
E naspa emblema. Dar vreau sa vad misiunea :D
---------- Post added 26-07-2014 at 09:37 ----------
Si se pare ca nerfuiesc Interceptorul
Quote:
The Interceptor is a tank and should be treated with respect, but the Sandbox team made some tweaks to reduce the “apocalyptic firestorm” factor a bit. The largest change is a lower rate of fire, with an additional delay between shots. This encourages the pilot to take aimed shots instead of just spamming rockets. More subtle changes include reducing the rocket blast radius, and shrinking the “arming shape” that allows the rockets to airburst on flying targets.
Even with these changes, we felt that having two of them on First Light is less interesting than having a single Interceptor for both teams to fight over. At the start of each match, each team is given a single Pike, with another neutral Pike up for grabs. Additional Pikes will respawn throughout the match near the Control Zones. The Interceptor will spawn on a delay.
O discutie interesanta:
Si da, cel mai bun raspuns e asta:
Dupa cum stiti pe mine ma doare-n fund de jocu' asta aka n-am rezistat mai mult de 2 ore sa-l joc (niciodata nu mi-au placut jocurile Bungie, nici macar Oni iar de seria Halo nici nu mai vb. - chiar daca le-am jucat pe marea majoritate) dar asta nu inseamna ca nu ma pot implica in discutii and stuff ^_^Quote:
Because it's an online game I'm tempted to buy digital just to have constant access without needing to swapping disks, etc.
Io-s un SUPER FAN BOY RETAIL insa cand vine vb. de jocuri "online only" imi cam schimb orientarea, chiar si cea sexuala daca trebuie (haha). Eu asa am facut cu TITANFALL si asa as face si cu Destiny :)
Enjoy the game :)
*p.s.
Solutia ideala :) both Retail and Digital ^_^