voi ati gasit pe harta de pe pamant (old rusia) mobii de lvl 20 in pestera aia?
Printable View
voi ati gasit pe harta de pe pamant (old rusia) mobii de lvl 20 in pestera aia?
Sunt multe astfel de pesteri :D
Da, poti sa fugi pe langa ei si gasesti un shortcut spre cealalta parte a hartii.
Ce am inregistrat aseara in catacombele de pe luna, apare si ogre-ul, si... o lampa dubioasa :))
https://www.facebook.com/photo.php?v=829603463724089
am si eu o problema in destiny, mie mi-a expirat de curand ps plus si am observat ca atunci cand intru prin tunele si alte chestii.. dispar jucatorii care sunt pe langa mine si raman singur.. e din cauza la ps plus? sau din cauza ca este mission area si e solo?
Acum ca au dat Beta la toata lumea, ar fi dragut sa ne lase sa pastram progresul si in jocul full, sau macar item-urile.
hai sa fim seriosi , crezi ca ar fi o mare problema cu itemele? faci lvl maxim in 2 zile :), si sa nu mai vb de iteme .. eu cred ca o sa se dea un wipe inainte de a lansa jocu in varianta finala...
Si eu as vrea sa lase caracterele :D
Pana la urma il mai tin sau il inchid azi?
Bungie:Quote:
We are ending this experimental adventure at 6:30 PM Pacific time.
2 chestii lipsesc la jocul asta (poate sunt implementate dar inca nu am avut requirmentu necesar or whatever) : 1: Harta. Unde este harta? Vreau sa vad ce am explorat si ce am facut nu sa ma plimb ca un nebun ai un joc imens baga si o harta stiu ca dupa un timp o sa stim pe de rost hartile dar totusi.
2. Chat: este chat in jocu asta? cum pot vb cu celalat dude sa ii zic cate ceva, ca de multe ori m-am intalnit cu niste playeri si as fi vrut sa terminam niste misiuni in co-op dar nu vorbesc prin telepatie sa-l anunt (poate este ceva invite si il baga in grup).
Si hai sa fie si 3 ca mi-a mai venit o idee.
3. Sau sa mai bage voice chat cand esti aproape de un jucator sau macar daca esti in grup cu el sa poti vorbi nu ar fi mai simplu sunt multe jocuri au chesti asta nu mi se pare greu de implementat.
Nu am jucat foarte mult am facut lvl 7 dar parca mai sunt niste lucruri care lipsesc la jocu asta. Cand am jucat Alfa mi-a placut desi nu avea multe chestii deblocate, dupa aceea Beta-ul si am mi-am zis WOW deferenta mare intre cele builduri.... acuma sper ca si Retail-u sa fie si mai bun ca beta si sa raman cu gura cascata dar ramane de vazut sper sa nu fie un dissapointment.
Voice chat exista, daca ai casca conectata la consola poti vb in joc (cel putin asa este pe PS4).
Nu stiu sa-ti raspund la primul punct, insa pt. punctul 2 si 3, la ce iti trebuie chat cand poti vorbi direct cu playerii din echipa ta? Pt. asta pe PS4 de exp. eu nici n-am mai folosit casca bluetooth sau cea inclusa in pachet... am folosit direct PS4 Camera (dar iti dai seama ca se aude in boxe tot ce striga echipa - la fel cum si echipa va auzi tot ce se intampla la tine prin casa). Iar daca vrei sa inviti alti playeri, cand te uiti la ei apesi R3 - Invite to fireteam (or something like that).
bun mersi de info nu stiam. Merge si casca aia de 2 bani inclusa in Ps4?
Merge si aia.
Tine cineva sa mai impartaseasca impresii finale despre Destiny Beta ?
Eu nu am apucat sa joc alpha , de altfel nu am jucat nici un joc facut de Bungie , experienta mea s-a bazat strict pe contentul de beta . Mi-a placut, chiar mult , poate si pentru faptul ca nu am avut sansa sa imi pice armele ce le cautam decat spre finalul beta-ului :)). Atunci cand te omoara cineva in multiplayer de mai multe ori cu o arma iar tu nu detii in arsenal acea arma , incepi sa crezi ca este arma OP , ca tu nu ai avut norocul sa iti pice :))
Jocul o sa ofere mult pe partea de personalizare a gearului in functie de stilul fiecarui jucator si asta ofera diversitate = multe ore jucate.
Am vazut multe posturi in care se mentiona " ah, faci level imediat , se ajunge prea repede la 20 " Nu stau chiar asa lucrurile, daca va uitati la abilitati o sa vedeti ca sunt unele care cresc foarte foarte greu, iar asta doar la o subclasa.
Cine a inteles mai bine, cate subclase vor fi in buildul final , 2 sau 3 ?
Impresii beta: jucat/placut-enervat(mp):))/cumparat la lansare:tooth:. Ce drac altceva sa jucam daca nu asta, collodudy?8-}
How many missions does Destiny have? | VG247
Cam putine story missions.
Hai mai ca nu-i asa rau. 55 de misiuni pt. inceput nu e rau. Plus activities, plus extra levels de dificultate... plus arena. Restul le vor adauga si ei in timp. Trebuie sa faca intr-un fel sa tina gamerii in joc, nu? daca ar veni cu toate misiunile acum si n-ar mai introduce nimic timp de 6 luni or more... cand vor scoate update-uri deja nu va mai fi nimeni in joc. Asa insa, cate putin, cate putin... Doar au 600 de milioane de dolari la dispozitie (sau gresesc eu?).
Ceva imi spune ca in Explore o sa petreci mult mai mult timp. Plus ca sunt convins ca vor scoate o tona de DLC-uri pe parcurs, asta e genul de joc care o sa tina ani intregi.