Caută la id-uri de PS4, sincer mă mir că nu ai găsit români în tower, pe mulţi îi recunoşti după nume.
Dai R3, option, şi te uiţi la profil după care dai add.
Printable View
Caută la id-uri de PS4, sincer mă mir că nu ai găsit români în tower, pe mulţi îi recunoşti după nume.
Dai R3, option, şi te uiţi la profil după care dai add.
deja ne-am postat destul de multi id-urile dati cu cateva pagini in urma si puteti gasii oameni cu care sa jucati. Daca nu merge asa intrati la PSN-id topicu acela si cautati id-urile oameniilor care au postat aici in destiny si ii adaugati. Si pe langa asta mai au unii id-u in description.
Dacă vrea cineva mai e un loc la weekly strike, suntem lvl 24 titan și lvl 25 warlock
Suntem la boss, aici chiar nu merge în doi haha
Eden & gogu aka Ixulescu - imi pare rau pt azi noapte, am dat accept la friend req dar PS-ul nu voia sa va recunoasca ca prieteni, imi dadea un cod de eroare ce nu-l gasea nici Google, m-am enervat si l-am inchis. Asta pe langa ghinionul de a nu primi UN strange coin in PvP sau strikeuri sau chiar la daily public event de >3 zile (de joi am ramas blocat la 12/13 coins).
Ah si din engrame, in 2 saptamani (aproape) de jucat zilnic, am primit un singur item legendar, si ala pt alta clasa.
#kingofbadluck #slaveofRNG
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=1RIyq5RaFRo
ahahaha, cum ii elpresador asta :))
Intra cineva mai pe seara la in RAID?
Eu as intra, tot incerc sa fac echipa pe-aici, dar nu ne strangem 6. Daca mai aduci 4 insi im in, doar ca s-ar putea sa ajung tarziu acasa.
Pana una alta, iar am primit exotic bounty. Imediat dupa ce am gasit exotic shotgun la legendary engram (rhaool is on fire). Aiurea ca nu poti avea mai multe arme exotice in acelasi timp... macar daca ar implementa un sistem de change weapon rapid, sa nu trebuiasca sa intri in inventory in mijlocul luptei sa schimbi arma.
Dupa 23:30 ajung si eu acasa. Ne stangem noi 6 "gardieni" acolo. Cum ai primit acel bounty exotic?
Pica random atunci cand dai redeem la bounty-uri. Tocmai facusem 5 de vanguard si mi l-a dat. La fel si prima oara, facusem 4 tot de vanguard. Fa cat mai multe bounty-uri si preda cate 4-5 deodata si-o sa-ti dea intr-un final.
ma bag si eu la cel de 6 insi.
Am level 25, daca apuc sa fac 26 (mai imi trebuie foarte putin light) ma bag si eu.
L.E.: am lvl 26, sunt gata
vin si eu warlock lvl 27. Eagle sa imi lasi un mesaj
Multă bafta, băieți! Nu va opriți pana nu suna alarma sa plecați la muncă :)
Guys, voi jucati pe PS4?
@barton ti-am dat add, cand incepem?
de unde naiba faceti rost de light :)) farming sau jucati cruciable sau strike-uri din playlist?
upgrade dem legendary items :D
Mă bag și eu dacă mai fac ceva upgrade la armuri fac 26. Trebuie ascended **** din alea rare