Gogux, un upgrade de-ala cu ascended shard îți dă doar 1-2 Light în plus. Nu m-aș baza sa urc lvl din acel upgrade
Printable View
Gogux, un upgrade de-ala cu ascended shard îți dă doar 1-2 Light în plus. Nu m-aș baza sa urc lvl din acel upgrade
Băi nu incepeti fara mine, pe la si jumate-12 ajung acasa!
Daca mai e loc ma bag si eu. PSN id : Andreiu26
Tipul asta pana la urma e chiar atat de varza? :D
http://youtu.be/1RIyq5RaFRo
such funny, much awesome, so destiny, wow
http://youtu.be/qfODfAisxzk
Cine a fost aseara cu mine in raid fiti atenti am gasit o metoda in care il putem face pe Templar easy mode check it out poate diseara o sa incercam si noi. Desi e simplu bossu numa trebuie putina atentie. https://www.youtube.com/watch?v=yacjPJQL8fg#t=107
Pentru cei care jucati pe PS4, am semnalat o problema si intr-un alt thread: de foarte multe ori patesc sa nu raspunda personajul la comanda de run cu L3, are un delay de cateva fractiuni de secunda. Nu stiu daca e problema software de la joc sau controllerul meu e pe duca de tot.
Nici nu aveti idee ce va asteapta la ultimul boss din raid:evil:, god damn that sonofabitch is hard to kill:rambo::rage:
super cheap, dar effective :), good stuff poison, joi si vineri o sa fiu in concediu, daca mai vrea cineva sa faca raid-ul iar, o sa fiu prezent
Pff, nu mai are nici un farmec asa, faceti-l pe bune ca e mult mai fun decat sa stai acolo cocotat pe o piatra si sa tragi cu shield-ul in el:no:
Nici nu e asa greu primul boss, cu putina coordonare si cunoastere a spatiului in care va bateti cu bossul e destul de usor
Nu-ti ia comanda dupa ce ai stat mai mult timp pe loc sau dupa ce tocmai ai iesit dintr-un sprint? Nici la mine nu merge sa fug cateva secunde dupa ce ies dintr-un sprint si trebuie sa apas pe L3 de mai multe ori pana o ia. Probabil trebuie sa-si regenereze stamina. Daca are intarziere cand pleci de pe loc atunci cred ca este de la controller.
Sa stiti ca primul boss are un rol foarte important, va invata anumite elemente de baza (folosirea shieldului, distrugerea oracolelor etc) pe care le veti folosi la al doilea boss. Daca nu reusiti sa le stapaniti de la primul boss, nu aveti nici o sansa la al doilea. :)
yeah nu are farmec dar poate pillaru ala a fost pus acolo cu un scop nu? fiecare element dintr-o zona e acolo sa poti profita de ele daca se poate (ca niste easter eggs este in orice raid). Asa e in orice raid joci acuma nu a inventat bungie raidurile am facut multe raiduri la viata mea si in fiecare e same **** coordonare cu echipa,timere la abilitati, sa stii sa te pozitionezi etc de astea sunt boring dupa un timp raidurile. Dupa ce inveti mechanica bossului le faci cu ochii inchisi. Si eu prefer sa-l facem cum trebuie ca nu e greu e chiar banal de simplu dar l-am pus acolo daca tot este ceva "cheat".
Pai tocmai. Dacă înveți mecanica jocului si te uiti la filmulețe pe YouTube cum sa faci raid-ul sau unde sa farmezi, unde mai e plăcerea de a juca? Părerea mea e ca e mult mai fun sa descoperi totul prin gameplay "natural" si venind totul de la sine prin experienta :) have fun!
Pentru baietii care au intrat in raid: la level 26 e recomandat sa se intre sau level chiar mai mare de atat? Eu sunt 25 acum si mor de curiozitate. Apropos, il mai faceti o data dupa ce il terminati sau nu?
Inca o intrebare: ascedant energy la ce si cum se foloseste? Nu mi-am dat seama.
Da , cu siguranta exact pentru asta a fost pus acolo. Legendary stategy !
---------- Post added 22-09-2014 at 13:12 ----------
Avand in vedere ca ultimul boss e level 28 este recomandat sa ai macar lvl 27. Orice este sub lvl 27 ia one-shot kill de la harpiile care explodeaza, uneori si cei cu lvl 27.
Ascendand energy le folosesti pentru upgrade la armele legendare/exotice.
Daca nu esti CEL PUTIN 26, n-ai ce cauta in raid. Mai trage un pic de legendarele alea si faci 26. Probabil ca vom fi nevoiti sa-l mai facem din moment ce nu apucam sa-l terminam pana maine (cand se da wipe).
Ascedant energy foloseste la upgradat arme legendare/exotice, strange multe ca o sa ai nevoie. La fel si ascedant shards, astea iti upgradeaza armura. Sunt vitale pentru ca la un moment dat nu poti sa-ti upgradezi gear-ul decat daca ai materialele necesare si odata cu armor-ul, iti creste si light-ul.
"Ce crezi c-o fi acolo jos?"
"Nu stiu, dar miroase de-aici."
https://www.youtube.com/watch?v=3f9oR08-k4o
Pentru hunterii care au ales sa faca la FWC....