Si totusi.... questul ala cu Last Word, 'tu-i ceapa!
Vă urăsc
Cam supărată lumea pe Metacritic
http://www.metacritic.com/game/plays...the-taken-king
Pai e unul care se plange ca i-a luat prea putin sa faca level 40. DOH, asta era si ideea, sa ai cat mai repede acces la contentul nou. Some people, man... Era mai ok inainte cand stateai cateva saptamani sa dai de niste boots ca sa cresti un sfert de level.
---------- Post added 16-09-2015 at 17:11 ----------
In Crucible oricum nu conteaza ca e de 280 sau nu. It SUCKS anyway. Si nu asta ar fi problema, problema e ca atunci cand mori ti se scade din progresul questului... Omori unul cu Last Word si te iau alti cinci cu Red Death.
Care e acum diferenta intre level si light? Daca am inteles corect, se face level separat pentru cele 2?
ps: n-am jucat din iarna.
In Crucible oricum nu conteaza ca e de 280 sau nu. It SUCKS anyway. Si nu asta ar fi problema, problema e ca atunci cand mori ti se scade din progresul questului... Omori unul cu Last Word si te iau alti cinci cu Red Death.[/QUOTE]
Doua modalități ai: fireteam si intri in rumble si îți omori partenerii. Sau in viitorul ironbanner este imposibil sa nu faci questul cu last word
Tot la fel e ca si inainte, au crescut doar valorile. Levelu max e 40 si se face din xp adunat omorand inamici si completand misiuni. Iar light level e o medie intre attack si deffence rating ale tuturor itemeleor ce le ai echipate pe tine(armuri, arme, ghost si class item). Diferenta fata de inainte e ca acum daca ai un item mai slab echipat pe tine nu te mai trage asa de mult in jos cand se face media generala. Dificultatea misiunilor e data tot de Light level, iar legendarele si exoticele majoritatea cer sa ai level 40 ca sa le poti echipa.
Nu v-as recomanda sa va aruncati in crucible momentan, ci sa luati gear de la factiuni cu Mark-uri, apoi luati o arma exotica pentru raid/nightfall.
Va recomand insa sa va pierdeti timpul Dreadnaught. Am gasit chesturi care necesita anumite chei pe care le gasiti la inamici. Desigur reward-ul ar trebui sa fie pe masuradar si fragmente pentru o posibila arma.
Meameameameamea deci nu ma mai satur de expansionul asta. Rewards peste rewards, bounties, quests, sunt inundat de notificari si textbox-uri si... of. De n-ar trebui sa ma trezesc dimineata sa merg la munca, as deveni un sobolan.
Daca nu am "The Taken King" nu pot creste mai mult de nivelul 34? Vad ca lumina creste, dar nivelul deloc.
AlexB
34*
nu stiu cum e posibil dar TKK e mai bun ca destiny vanilla combinat cu cele doua dlc
sunt atat de multe chestii de facut, atat de diversificate si interesante incat nu ai cum sa te plictisesti deocamdata
joc cu arme si armura albastra
exact ca in primele zile doar ca fata de atunci nu mai pierd vremea farmand, ci facand questuri
. Pana acum am jucat pve si stiu ca in pvp sunt questur si mai dicersificate si compliate, de abia astept
vine prea repede raidul
. Nu mai stati pe ganduri luati dlc merita si 40 de lire stiu ca e scump atata timp cat pe ro este 140, dar merita
![]()
Cu greu m-am desprins de consolă, dădea spre dimineață. La achiziția pachetului legendary am primit și un level boost pentru unul din caractere, utilă treaba.![]()
Azi au anunțat cei de la Altex ca trimit jocul și am primit sms de la Nemo dar le-am dat un mare jet.
Am vault-ul plin de arme legendare si exotice din primele DLC-uri.
Vad ca nu le pot face "infuzii" ca sa le cresc, deci le pot sterge linistit?![]()
Bookmarks