Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 160 of 186 FirstFirst ... 60 110 150 158 159 160 161 162 170 ... LastLast
Results 3,181 to 3,200 of 3702

Thread: Destiny

1. #3181 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si totusi.... questul ala cu Last Word, 'tu-i ceapa!

2. #3182 SP
    Junior Member GabrielAndrei07's Avatar
    Last word il mai folosesc când voi avea legendary marks sa il fac de 280

3. #3183 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Bai, expansionul asta chiar merita, n-ai cum sa contesti asta. Au schimbat multe chestii in bine si contentul nou adaugat e la locul lui si nu incurca cu nimic. Vedem cat de mult dureaza pana se fumeaza si asta, dar ceva imi spune ca o sa fie ceva. Recomand sa vi-l luati daca sunteti nesiguri.
    Vă urăsc
    Quote Originally Posted by nickstr View Post
    Ieri cat m-am uitat la streameri am crezut ca e content puțin dar odată ce te apuci sa joci nu mai vezi fundul sacului. Sunt foarte multe activități de făcut, extraordinar de multe locuri de explorat, grafica e superba, dreadnought chiar te face sa te simți mic, este incredibila senzația de spațiu mare si deschis care îl oferă. Am jucat 10 ore în continu pana nu am mai putut, constant am avut senzația ca desfac cadouri de crăciun.
    Cam supărată lumea pe Metacritic
    http://www.metacritic.com/game/plays...the-taken-king

4. #3184 SP
    Pai e unul care se plange ca i-a luat prea putin sa faca level 40. DOH, asta era si ideea, sa ai cat mai repede acces la contentul nou. Some people, man... Era mai ok inainte cand stateai cateva saptamani sa dai de niste boots ca sa cresti un sfert de level.

---------- Post added 16-09-2015 at 17:11 ----------

Quote Originally Posted by GabrielAndrei07 View Post
    Last word il mai folosesc când voi avea legendary marks sa il fac de 280
    In Crucible oricum nu conteaza ca e de 280 sau nu. It SUCKS anyway. Si nu asta ar fi problema, problema e ca atunci cand mori ti se scade din progresul questului... Omori unul cu Last Word si te iau alti cinci cu Red Death.

5. #3185 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Care e acum diferenta intre level si light? Daca am inteles corect, se face level separat pentru cele 2?

ps: n-am jucat din iarna.

6. #3186 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai e unul care se plange ca i-a luat prea putin sa faca level 40. DOH, asta era si ideea, sa ai cat mai repede acces la contentul nou. Some people, man... Era mai ok inainte cand stateai cateva saptamani sa dai de niste boots ca sa cresti un sfert de level.

---------- Post added 16-09-2015 at 17:11 ----------

In Crucible oricum nu conteaza ca e de 280 sau nu. It SUCKS anyway. Si nu asta ar fi problema, problema e ca atunci cand mori ti se scade din progresul questului... Omori unul cu Last Word si te iau alti cinci cu Red Death.
    Îl voi cumpăra cu siguranță, dar nu acum, cu 40£ îmi cumpăr Fallout 4, joc full. Când mă gândesc ca mai vin alte două DLC mi se face rău

7. #3187 SP
    Junior Member GabrielAndrei07's Avatar
    In Crucible oricum nu conteaza ca e de 280 sau nu. It SUCKS anyway. Si nu asta ar fi problema, problema e ca atunci cand mori ti se scade din progresul questului... Omori unul cu Last Word si te iau alti cinci cu Red Death.[/QUOTE]

Doua modalități ai: fireteam si intri in rumble si îți omori partenerii. Sau in viitorul ironbanner este imposibil sa nu faci questul cu last word

8. #3188 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Care e acum diferenta intre level si light? Daca am inteles corect, se face level separat pentru cele 2?

ps: n-am jucat din iarna.
    Tot la fel e ca si inainte, au crescut doar valorile. Levelu max e 40 si se face din xp adunat omorand inamici si completand misiuni. Iar light level e o medie intre attack si deffence rating ale tuturor itemeleor ce le ai echipate pe tine(armuri, arme, ghost si class item). Diferenta fata de inainte e ca acum daca ai un item mai slab echipat pe tine nu te mai trage asa de mult in jos cand se face media generala. Dificultatea misiunilor e data tot de Light level, iar legendarele si exoticele majoritatea cer sa ai level 40 ca sa le poti echipa.

9. #3189 SP
    Member bdevil's Avatar
    Si totusi.... questul ala cu Last Word, 'tu-i ceapa!
    Vad ca multi se plang de quest, ca-i mai greu ca la Thorn. Well, macar ramane varianta sa-l duci in year 2 daca-l ai deja year 1. Si aia e. Eu cred ca asa voi face din moment ce urasc PVP-ul.

10. #3190 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Nu v-as recomanda sa va aruncati in crucible momentan, ci sa luati gear de la factiuni cu Mark-uri, apoi luati o arma exotica pentru raid/nightfall.

Va recomand insa sa va pierdeti timpul Dreadnaught. Am gasit chesturi care necesita anumite chei pe care le gasiti la inamici. Desigur reward-ul ar trebui sa fie pe masura dar si fragmente pentru o posibila arma.

11. #3191 SP
    Meameameameamea deci nu ma mai satur de expansionul asta. Rewards peste rewards, bounties, quests, sunt inundat de notificari si textbox-uri si... of. De n-ar trebui sa ma trezesc dimineata sa merg la munca, as deveni un sobolan.

12. #3192 SP
    Member fpalexb's Avatar
    Daca nu am "The Taken King" nu pot creste mai mult de nivelul 34? Vad ca lumina creste, dar nivelul deloc.

AlexB

13. #3193 SP
    Member nickstr's Avatar
    Te-ai prins, nu poți crește mai mult de 35

14. #3194 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Destiny

34*

nu stiu cum e posibil dar TKK e mai bun ca destiny vanilla combinat cu cele doua dlc sunt atat de multe chestii de facut, atat de diversificate si interesante incat nu ai cum sa te plictisesti deocamdata joc cu arme si armura albastra exact ca in primele zile doar ca fata de atunci nu mai pierd vremea farmand, ci facand questuri . Pana acum am jucat pve si stiu ca in pvp sunt questur si mai dicersificate si compliate, de abia astept vine prea repede raidul . Nu mai stati pe ganduri luati dlc merita si 40 de lire stiu ca e scump atata timp cat pe ro este 140, dar merita

15. #3195 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Cu greu m-am desprins de consolă, dădea spre dimineață. La achiziția pachetului legendary am primit și un level boost pentru unul din caractere, utilă treaba.

16. #3196 SP
    Toata lumea a primit acel boost.

17. #3197 SP
    Member nickstr's Avatar
    Azi au anunțat cei de la Altex ca trimit jocul și am primit sms de la Nemo dar le-am dat un mare jet.

18. #3198 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Toata lumea a primit acel boost.
    Foarte bine

Poate ne organizăm în weekend și facem un fireteam. (raid/strike)

19. #3199 SP
    Count me in, desi o sa fiu plecat, sper sa furisez niste Destiny pe alocuri

20. #3200 SP
    Member costy29lan's Avatar
    Am vault-ul plin de arme legendare si exotice din primele DLC-uri.
    Vad ca nu le pot face "infuzii" ca sa le cresc, deci le pot sterge linistit?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 160 of 186 FirstFirst ... 60 110 150 158 159 160 161 162 170 ... LastLast