E posibil sa mearga, mie Taken King mi-a iesit gratis, nu stiu cum si nici nu stiu ce am facut.
Daca te referi ca sub titlul jocului scrie the taken king, nu ti-a iesit nimic. A fost un update in septembrie care a facut acest lucru. Încercati jocul sa ne convingem cu totii.
Trimis de pe al meu HTC Desire 526G dual sim folosind Tapatalk
Nu, nu ma refer la branduirea Taken King. Mie dupa acel update, mi-a deblocat si continutul lui. Am facut misiuni, raiduri, etc etc. In librarie nu-mi apare ca as avea Take King cumparat si nici sub joc la add-ons nu-mi apare. Contul meu il mai foloseste cineva, iar el nu poate juca nimic din Take King.
Nu merge ma, ce-aveti, am incercat eu cu NBA acum si iti downloadeaza jocul full, dar nu iti da acces decat la functiile din demo. Deci e mai rau ca un demo ca downloadezi tot jocul, dar nu ai nimic in plus![]()
am incercat si eu cu NBA .
nu stiu ce sa zic ,dar cred ca e jocul intregunde trebuia sa aibe lacatul inchis , acum e deschis..
unde trebuie sa ma uit sa vad daca este jocul full sau nu ?!
cert e ca nu apare nimic cu DEMO la el , practic am tras demo (am sters instalarea) , m-am dus in librarie si mi-a luat tot jocul si pare intreg, m-a pus inclusiv sa-mi scanez fata cu telefonul pt profilul jucatorului .
Tocmai ce am zis, iti downloadeaza JOCUL FULL, fara sa-ti spuna ca e demo, dar cand intri sa joci ai acces doar la functiile demo-ului, nicidecum la jocul full. Asa ca putem sa incetam cu offtopic-ul, please?![]()
Salutare, mi-am luat si eu ieri Destiny TTK Legendary Ed din store si doar ce am inceput s il joc. Mi se pare super dar nu am pe nimeni in lista cu care pot juca co op. Daca sunt membri activi pe aici nu ezitati sa imi dati add. Id: coinstar27
Din moment ce e pe threadul de Destiny, nu vad rostul intrebarii.
@DORUblk, incearca solutiile de aici, nu mai auzisem de eroarea asta pana acum
https://www.bungie.net/ru/Forum/Post/152309160/0/0
Am incercat toate ... Mai este sa resetez consola de la 0 :-(
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Hey guysSunteti interesati sa facem un fireteam de 6 pentru sparrow racing , pur si simplu e prea boring cu randoms...Asa sa avem un fireteam , facem bascalie etc
psn id : boghy0205
Ce jepcari, daca vrei sparkle of light, platesti![]()
https://www.vg247.com/2015/12/15/des...n-sale-for-45/
[IMG][/IMG]
Bookmarks