Pai anunta noul expansion, pacat ca nu ai jucat TTK, e peste jocul de baza.
PS: Au scapat si poza pe net![]()
Pe 20 septembrie vine expansionu' cu nr. 4
Destiny Rise of Iron DLC Release Date and Platforms Confirmed - GameSpot
Leaks from xbox store - Destiny: Rise of Iron
Si teaser-ul pentru maine -
P.S.: Din cate am inteles, urmatorul DLC este pentru PS4 si XBOX One....cel putin asa scria pe destinythegame.com...dar nici nu scria next gen only sau ceva de genul, vede maine la 8pm RO time daca va fi si pentru PS3 & Xbox 360
Valabil doar pentru cei care dau pre order....pay 2 win much? **** you Acticunts.
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Pune pauza la 1:55 - 1:56 si citeste, eu inteleg ca se poate obtine si printr-un quest. Sper sa nu fie exclusiv acel quest cum au facut cu Red Bull. Nu mi se pare pay to win, e un bonus pentru precomanda, stai linistit, nu cred ca o sa mai fie Jelly ce a fost odata
---------- Post added 09-06-2016 at 20:07 ----------
Au anuntat acum, toata lumea primeste Jelly, questul de fapt, cei care fac precomanda primesc varianta black. Vine doar pe PS4 si XOne.
Cel mai prost stream pe care l-am vazut vreodata, nu au spus de ce au renuntat la generatia veche, mai nimic despre Raid si noul mod din Crucible...Cred ca acum primim Exotic Edt. Chiar sunt curios daca fac iar un pachet cu toate
Pai o sa le spuna treptat... daca dadeau de la bun inceput mura-n gura, se pierdea hype-ul pana in toamna. They have to slowly build it, e textbook marketing. Oricum recunosc ca sunt un sclav Destiny, arunc cu bani in orice expansion baga, indiferent cat costa. I'm in too deep...
un nou raid baieti? pfff uneori mi se face un asa dor de destiny dar mai ales de comunitatea din destiny... pacat cu anul asta cu atatea examene, stiu ca daca as ceda tentatiei iarasi o sa am o perioada de 6 luni cu destiny nonstop ca anul trecut. sper sa nu fie la fel de bun ca taken king. oricum m-am decis ca odata cu Destiny 2 voi juca zilnic
![]()
Haaaide Andrew, nu ti-e dor de un raid cu baietii? Feeling-ul pe care il ai cand joci un raid pentru prima oara si nu stii ce se intampla in el e DELICIOS
Bookmarks