Stai sa vedem
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Am auzit ca sunt unii care au terminat raidul la vreo doua ore de la lansare. Some raid huh
Am intrat cateva ore dar suficient cat sa imi dau seama ca jocul e un grind race/fest.
Aia sunt mai mult decat no-liferi. Plus de asta multi aveau light peste 370. Eu tin minte ca astia de la Bungo au zis 360. Noi am intrat increzatori si cand am vazut primul boss cu 370 am zis ca e clara treaba.
Raid-ul in sine nu e usor. Trebuie foarte multa coordonare si teamwork.
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Am terminat spre dimineață, dacă sunt toți minim 365 și va coordonați bine se poate face. De cele mai multe ori se va termina la limită pe enrage. Puteți sa ii dati și cu sabia, mai ales cei care sunt responsabili cu căpitanii, dar dacă trageți cu cannonurile alea de le dopează și lăsați charge-ul mult e iar bine. Chiar recomandat, noi asa am reușit. Păstrați heavy pentru a 3 a stun atunci sta cel mai.mult și ii puteți da damage bine.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Mai revin cu inca o opinie. Acuma ca m-am lamurit cu Destiny, am luat in considerare si The Division dat fiind ca sunt similare. Care ar fi cea mai ok varianta? Destiny sau Division?
Multi oameni iti vor recomanda Destiny in locul lui The Division. Destiny, in stadiul asta, este un joc mult mai polishat fata de cum era la inceput si chiar mai fun. S-a adaugat destul contet pentru el, in tot acest timp. Sunt inca multi care joaca. Division pare cam...sterp. Multi asteapta noile update-uri, dar nu isi fac prea multe sperante. Ubisoft le cam ingroapa dupa ce le le prezinta frumos ca sa iti ia ochii.
The Collection de la Destiny este varianta cea mai buna pentru un nou venit. Eu luasem Destiny la inceput, varianta de baza. Am jucat putin, nu prea mult, ca nu ma prinsese asa tare, plus ca jucam altele pe langa. Apoi am vazut ca au scos The Taken King. Am vandut varianta de baza si am luat TTK. La fel, a stat pe raft mult timp. Acum, ca au scos Rise of Iron, m-a apucat o mancarime si am inceput sa il joc, asa, batraneste. Ma gandeam sa iau direct The collection, dar n-are rost sa ma mai complic. O sa iau RoI de pe store, poate nu mai scot chiar atat de multe add-ons cu care o sa apara si alte versiuni de retail
Acum trebuie doar sa cresc nivelul de lumina...
La Division imi place settingul, iarna, oras, etc. Si cam atat. La Destiny vad ca lootul e mai bun, customizarea, etc. Si o ultima intrebare, ca probabil v-am stresat destul. Retail sau digital? Nu neaparat in cazul Destiny ci in general la un joc pe consola.
Bravo
Noi aseara cu o echipa de 5 oameni cu light mic 359 - 366 si un om cu 381 care a mai facut ceva am ajuns intr-o ora la zamboni. La primul boss am dat wipe de 4 ori (am uitat de monitoare si odata am intrat intr-o camera primul si am tras in incuietoare de i-am lasat pe toti afara, LOL)
Ca si complexitate nu e cine stie ce, inca, trebuie multa oordonare si vorbit intre jucatori ca altfel pana se creeaza automatismele mai dureaza.
Insa ca grafica si imagini e foarte frumos. parerea mea este ca au putut s exploateze la maxim partea de grafica tinand cont ca ROI nu este disponibil pe consolele vechi
Nu aveti nevoie de light foarte mare. Prima data am fost 2 cu light peste 370 in rest am avut de la 360 in sus. Am mai reusit sa-l terminam inca o data aseara cu un player de light 384. Cea mai solicitanta parte este cea finala unde trebuie foarte multa comunicare si rabdare.
In rest e un raid frumusel. Pacat ca loot-ul este cam slabut.
Nu conteaza light-ul daca ai o echipa buna, 365 este de ajuns. Iar quest-ul e putin complicat, multe calcule si transformari binareExista calculatoare pe internet oricum.
Quest-ul mi-a luat 2 zile. Se poate face intr-o zi, insa nu am avut timp pentru ca trebuie sa faci raidul de cateva ori, nightfall, archon forge.
Bookmarks