Nu sunt chiar atat de multi, dar am gasit destule persoane care si-au exprimat parerea ca nu va fi suficient content cat sa merite (trecand peste faptul ca nimeni nu a jucat jocul pana acum cap-coada). As dori sa lamuresc chestia asta. Ce sa merite? Acei 60 USD/EUR? Bun, pai hai sa vedem.
Ce e Destiny? MMO? Bungie zice ca nu (cu toate ca imprumuta elemente), deci clar nu va avea continutul din WoW, GW2, SWTOR sau altele, dar nici subscriptie lunara. Cine se asteapta la atata continut poate sa-i zica pa din prima. Nu, cu siguranta nu va avea. Nu va convine? Nu-l cumparati. Simple as that.
E shooter? Teoretic da. Bun, pai are mai mult content decat orice BF si CoD? (care sunt anual cele mai vandute FPS-uri de pe planeta ca numar de unitati) Posibil sa aiba daca iei in calcul ca probabil o sa stai ore bune in sp, strike-uri, mp competitiv si eventual raidul endgame (raiduri cand vin expansionurile).
Reiau intrebarea. Cat continut trebuie sa aiba Destiny ca sa merite banii? O harta cat cea din WoW? O campanie sp de zeci de ore ca in Skyrim (care nu are mp)? Momentan, Destiny pare sa aiba de toate pentru toti. Singura problema care se pune e daca are destul astfel incat sa se imbine totul armonios si sa fie o experienta placuta si satisfacatoare. Si eu astept raspunsul la intrebarea asta.
Tind totusi sa cred ca Destiny e facut pentru cei care vor sa-l joace sub toate aspectele sale sau cel putin impresia asta mi-a lasat-o beta-ul (unde vedeai clar de ex ca sunt limitari in legatura cu numarul de puncte pe care il poti castiga saptamanal in mp). Jocul te va impinge sa joci variat si sa treci prin tot (moduri, regiuni, personaje, etc). Sunt singur de asta, iar cine nu are de gand sa faca asa si crede ca s-ar impotmoli intr-un singur mod de joc, mai bine asteapta o reducere sau cheltuie banii pe altceva pentru ca Destiny nu pare sa fie acel joc traditional care iti propune eventual o campanie sp de cateva ore, pentru ca apoi sa te arunce intr-un mp competitiv cu niste moduri si niste harti si pe care sa-l freci pana te plictisesti. Cred ca si-au propus sa faca fix invers. Hai sa vedem daca le iese si sa comentam dupa.
PS la vremea lor am fost super multumit cu ceea ce mi-au oferit un Lost Planet, Gears of War, God of War (care vreti voi), Mass Effect (care tot asa nu avea coop pana la 3), Assassin's Creed si Uncharted care nici ele nu aveau mp la inceput, iar lista poate continua. o sa ziceti ca pana mea, o parte din titlurile astea au facut istorie si ca isi merita locul in ciuda unor limitari. de acord, dar nu stiati asta inainte de lansarea lor![]()
Bookmarks