Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 186 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast
Results 761 to 780 of 3702

Thread: Destiny

1. #761 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Nu sunt chiar atat de multi, dar am gasit destule persoane care si-au exprimat parerea ca nu va fi suficient content cat sa merite (trecand peste faptul ca nimeni nu a jucat jocul pana acum cap-coada). As dori sa lamuresc chestia asta. Ce sa merite? Acei 60 USD/EUR? Bun, pai hai sa vedem.

Ce e Destiny? MMO? Bungie zice ca nu (cu toate ca imprumuta elemente), deci clar nu va avea continutul din WoW, GW2, SWTOR sau altele, dar nici subscriptie lunara. Cine se asteapta la atata continut poate sa-i zica pa din prima. Nu, cu siguranta nu va avea. Nu va convine? Nu-l cumparati. Simple as that.

E shooter? Teoretic da. Bun, pai are mai mult content decat orice BF si CoD? (care sunt anual cele mai vandute FPS-uri de pe planeta ca numar de unitati) Posibil sa aiba daca iei in calcul ca probabil o sa stai ore bune in sp, strike-uri, mp competitiv si eventual raidul endgame (raiduri cand vin expansionurile).

Reiau intrebarea. Cat continut trebuie sa aiba Destiny ca sa merite banii? O harta cat cea din WoW? O campanie sp de zeci de ore ca in Skyrim (care nu are mp)? Momentan, Destiny pare sa aiba de toate pentru toti. Singura problema care se pune e daca are destul astfel incat sa se imbine totul armonios si sa fie o experienta placuta si satisfacatoare. Si eu astept raspunsul la intrebarea asta.

Tind totusi sa cred ca Destiny e facut pentru cei care vor sa-l joace sub toate aspectele sale sau cel putin impresia asta mi-a lasat-o beta-ul (unde vedeai clar de ex ca sunt limitari in legatura cu numarul de puncte pe care il poti castiga saptamanal in mp). Jocul te va impinge sa joci variat si sa treci prin tot (moduri, regiuni, personaje, etc). Sunt singur de asta, iar cine nu are de gand sa faca asa si crede ca s-ar impotmoli intr-un singur mod de joc, mai bine asteapta o reducere sau cheltuie banii pe altceva pentru ca Destiny nu pare sa fie acel joc traditional care iti propune eventual o campanie sp de cateva ore, pentru ca apoi sa te arunce intr-un mp competitiv cu niste moduri si niste harti si pe care sa-l freci pana te plictisesti. Cred ca si-au propus sa faca fix invers. Hai sa vedem daca le iese si sa comentam dupa.

PS la vremea lor am fost super multumit cu ceea ce mi-au oferit un Lost Planet, Gears of War, God of War (care vreti voi), Mass Effect (care tot asa nu avea coop pana la 3), Assassin's Creed si Uncharted care nici ele nu aveau mp la inceput, iar lista poate continua. o sa ziceti ca pana mea, o parte din titlurile astea au facut istorie si ca isi merita locul in ciuda unor limitari. de acord, dar nu stiati asta inainte de lansarea lor

2. #762 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca il joc pe PS3 si dupa vreo 2 luni il joc si pe PS4 se poate da import? Parca a mai fost întrebarea asta dar sunt zombalau acum

3. #763 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

4. #764 SP
    Member Kupy's Avatar
    La mai puțin de o săptămână distanta, e timpul de putina organizare, sa avem un start bun.
    Clan : http://www.bungie.net/en/Clan/126706

PSN ID pt teams : Kupy_gog

Ne auzim pe 9 cu berea la rece și controller-ul încărcat!

5. #765 SP
    Junior Member ionmarius16's Avatar
    Eu sunt in. Vad ca nu prea se discuta pe clan

6. #766 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Destiny - Exodus Blue Gameplay Trailer (PS4 Exclu…:

7. #767 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by ionmarius16 View Post
    Eu sunt in. Vad ca nu prea se discuta pe clan
    Asata pentru ca toata lumea este aici Bungie : Clans : Console Games Romania : Forum | Bungie.net

Discover Destiny's PlayStation-Exclusive Exodus Blue Map - IGN

Ce ar putea fi ? Aflam maine

8. #768 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

9. #769 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

10. #770 SP
    Member Hansel31's Avatar
    aham deci este cam clar, cei care au comandat de la altex nu pot juca din prima zi din ce am inteles.. am sunat azi la altex si mi-au spus ca atunci cand primesc ei jocul adica pe 9.09. imi trimit email sa confirm comanda si pe urma dureaza pana la 24 ore sa o livreze.. deci poate sa ai noroc sa ai jocu pe 9.09

11. #771 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Quote Originally Posted by Hansel31 View Post
    aham deci este cam clar, cei care au comandat de la altex nu pot juca din prima zi din ce am inteles.. am sunat azi la altex si mi-au spus ca atunci cand primesc ei jocul adica pe 9.09. imi trimit email sa confirm comanda si pe urma dureaza pana la 24 ore sa o livreze.. deci poate sa ai noroc sa ai jocu pe 9.09
    De mâine toată lumea care are precomanda o să fie sunat. Pe 9 toți trebuie să aibă jocul acasă. Dacă aveți ceva de reclamat va rog postați. Mă ocup personal sa rezolv.

12. #772 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Hansel31 View Post
    de aceea prefer sa nu fac precomenzi... mai bine imi rezerv jocu la prima ora cand apare in stoc si ma duc si-l iau

13. #773 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Buna ziua Adrian
    Produsul precumandat de dvs Destiny + Vanguard PS3 a intrat in stocul nostru.
    Va multumim!

Asta era ieri!

14. #774 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Quote Originally Posted by Piticlick View Post
    De mâine toată lumea care are precomanda o să fie sunat. Pe 9 toți trebuie să aibă jocul acasă. Dacă aveți ceva de reclamat va rog postați. Mă ocup personal sa rezolv.
    "Buna ziua Ionut,
    Produsul precumandat de dvs Destiny Limited Edition Xbox One a intrat in stocul nostru.
    Va multumim!"

Astept telefonul de la Altex
    Deci il primim pe 8 ca sa fie instalat cand se deschid serverele sau abia pe 9?

15. #775 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Participa cineva la lansarea jocului de la Media Galaxy / eMAG ?

16. #776 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am primit si eu mail de la Altex ca e in stoc, sa-l trimita odata ce mai asteapta

gzbabab.gif

17. #777 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Am primit si eu mail de la Altex ca e in stoc, sa-l trimita odata ce mai asteapta

Attachment 231274
    No online servers = no game

PS. Ce se intampla in gif-u ala , hardcore raid ?

18. #778 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Hardcore dance revolution!
    Stiu man ca nu merge fara servere, dar m-as simti mai bine sa-l am acasa deja, sa simt mirosul de fresh new game

19. #779 SP
    Junior Member ionmarius16's Avatar
    Eu mi-am luat digital Guardian edition la 90$. Aveți idee dacă produsul retail de la Altex la 269 conține aceleași beneficii?

20. #780 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 186 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast