Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 32 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 626

Thread: Final Fantasy XIII

1. #401 SP
    Admin MonkY's Avatar
    DevilBringer: prin Gran Pulse, daca nu ma insel de la misiuni terminate cu 5 stele... dar n-am fost atent.

Gata... l-am terminat. Frumos, ce pot sa spun ? Decat ca astept urmatorul Final Fantasy

2. #402 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    la chapter 9 erau niste soldati psicom la care pica niste cipuri care se vindeau bine le shop, sunt si prin gran pulse acei soldati ?

3. #403 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    In sfarsit dupa 12 incercari am reusit sa dobor Bullbazaurul de la sfarsitul capitolului 5.Multumesc mult G3OX pentru tipul MED+MED,a ajutat foarte mult.FFXIII ALL THE DAY !!!

4. #404 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    la chapter 9 erau niste soldati psicom la care pica niste cipuri care se vindeau bine le shop, sunt si prin gran pulse acei soldati ?
    Nope... n-am vazut picior de soldat in Gran Pulse. Dar stai linistit, pica items care fac chip-urile sa para bani de bomboane.

P.S. Am terminat jocul cu 400.000 GIL in buzunar... parca-i strangeam pentru zile negre, nu alta... Imi pare rau ca m-am chinuit sa-i strang atat.

Apropos, eu nu am inteles o chestie:

5. #405 SP
    cate ore de gameplay ai ?

6. #406 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

7. #407 SP
    stiti prin gran pulse niste zone bune de farmming ?

8. #408 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    DevilBringer: prin Gran Pulse, daca nu ma insel de la misiuni terminate cu 5 stele... dar n-am fost atent.

Gata... l-am terminat. Frumos, ce pot sa spun ? Decat ca astept urmatorul Final Fantasy
    Wow, in cat timp? Adica in cat timp l-ai terminat nu cat mai asteptam urmatorul.

9. #409 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    cate ore de gameplay ai ?
    Quote Originally Posted by crazyquark View Post
    Wow, in cat timp? Adica in cat timp l-ai terminat nu cat mai asteptam urmatorul.
    Playtime-ul la save imi arata 55:34:41. Dar as spune cam 60 de ore cu tot cu salvari reluate. Din pacate a trebuit sa ma cam grabesc... pt. ca se termina weekend-ul si am de munca prea mult. Ori este genul de joc la care nu prea poti spune ca il poti juca asa... cate 10-20 de minute in pauze. Am preferat sa merg pe sistemul "Better burn out than fade away..."

10. #410 SP
    Acum ar mai trebui 100 de ore pentru a-l termina cu adevarat...

11. #411 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...eu cred că-l las pentru la anul.

Am jucat c�teva ore dar...nu mă prinde absolut deloc (cel puțin nu acum). Fix așa am pățit și cu Lost Odyssey c�nd l-am jucat prima dată. Am jucat c�teva ore...apoi l-am lăsat (pentru că nu...pentu că nu lol -) apoi l-am reluat peste un an și ceva...și nu m-am oprit p�nă ce nu l-am terminat milimetru cu milimetru și-l visam și noaptea-n somn!

12. #412 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...eu cred că-l las pentru la anul.

Am jucat c�teva ore dar...nu mă prinde absolut deloc (cel puțin nu acum). Fix așa am pățit și cu Lost Odyssey c�nd l-am jucat prima dată. Am jucat c�teva ore...apoi l-am lăsat (pentru că nu...pentu că nu lol -) apoi l-am reluat peste un an și ceva...și nu m-am oprit p�nă ce nu l-am terminat milimetru cu milimetru și-l visam și noaptea-n somn!
    hehe ca sa vezi , asa am patit si eu cu Final Fantasy X . M-am jucat o ora si nu mi-a placut . Am terminat GoW 1,2 , SotC si multe altele si pana la urma am zis : " hai sa mai incerc odata FF X . cine stie ? " . dupa o juma de ora de jucat am simtit ca nu mai pot sa las maneta din mana (avea o minte proprie ) . si timp de o luna si ceva m-am tot jucat FFX minim 2-3 ore/zi (seara defapt : de la 1 seara pana la 4-5 dimineata ... era vara ) .
    De atunci am invatat ca e bine sa ii dai o sansa oricarui joc , chiar daca inceputu nu pare cel mai bun . Cine stie ... poate o sa ajunga cumva in top 10-ul tau

13. #413 SP
    Eu nu prea am mai avut timp sa joc, ca mai trebuie omul sa si manance si sa-si plateasca ratele Dar abia astept sa-l termin, ca am auzit ca e epic finalul, si apoi sa ma intorc la farmat.

14. #414 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...cred că Espgaluda II Black Label e de vină! - după ce-mi ajunge și-l joc p�nă leșin...apoi trec la Final Fantasy XIII

15. #415 SP
    il joc maxim 2-3 ore pe zi, in felul asta nu il termin prea curand...... macar sunt la capitolul 11 si numai am mult

16. #416 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am pus si eu mana pe joc si mi se pare GENIAL !!

17. #417 SP
    Haha, ma lupt cu "Varcolaci"

18. #418 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Hope mi se pare un personaj foarte slab in comparatie cu ceilalti, la MED mi se pare mult mai ok Vanille. Voi ce primary healer aveti?

19. #419 SP
    Vanille deocamdata, mai incolo, probabil Hope.

20. #420 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Jocul asta imi place din ce in ce mai mult!
    Am ajuns la Chapter 5 si arma lui Lightning este acum Level5.
    Ca primary healer o am pe Vanille (foarte ciudata fata )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 32 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast